Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 9. līdz 15. septembrim: satiksiet pareizos cilvēkus, kuri mainīs jūsu dzīvi uz labāko pusi!

Sākas jauna nedēļa, kurā mūs var sagaidīt interesanti un ļoti negaidīti likteņa pavērsieni. Ja vēlaties vienmēr palikt virs ūdens, ir svarīgi iepazīties ar ekspertu padomiem Austrumu prognožu jomā.

Šo septiņu dienu laikā ir svarīgi vispirms parūpēties par enerģiju savā mājā. Austrumu laimes, harmonijas un veiksmes talismani palīdzēs to nostiprināt.

Šis ir brīnišķīgs laiks, lai ieskautu sevi ar īstajām lietām, cilvēkiem, notikumiem. Jums vienkārši jāsāk rīkoties.

Jā, būs grūtības, bet, ja tu sēdēsi dīkā un gaidīsi, kad Visums visu izdarīs tavā vietā, problēmu būs daudz vairāk nekā iespēju.

Žurka

Visiem, kas dzimuši šī stiprā dzīvnieka gadā, būs jāmaina uzskati par pasauli un cilvēkiem. Stereotipiska domāšana un elastības trūkums radīs lielas problēmas.

Nedēļa no 9 līdz 15 nav par uzvarām un sakāvēm, bet gan par gudrības sasniegšanu. Žurkām jādara viss, kas ir viņu spēkos, lai kļūtu gudrākas.

Tikai tā viņi var kļūt labāki un saprast, kāpēc ir dzimuši un kādi ir viņu galvenie uzdevumi.

Vērsis

Vēršiem vajadzētu atcerēties vienkāršu noteikumu, kas šo septiņu dienu laikā stingri jāievēro – ja ir iespēja ar kādu problēmu tikt galā vienatnē, tas noteikti jādara.

Pretējā gadījumā šos cilvēkus var sagaidīt lielas nepatikšanas. Cilvēki var izlikties, ka palīdz, bet patiesībā viņi var, gluži pretēji, kaitēt. Vislabāk ir ieguldīt laiku lietās, kas sagādā jums prieku.

Tīģeris

Tīģeriem būs nepieciešama empātija, sazinoties ar mīļajiem, draugiem un nozīmīgiem citiem. Tas ir vienīgais veids, kā viņi var pierādīt savu mīlestību.

Jā, diemžēl jūtām būs nepieciešami pierādījumi, taču tas ir pagaidu pasākums, jo daudzi cilvēki kļūs neuzticīgi un skeptiski. Biznesā un darbā fen šui jomas eksperti iesaka Tīģeriem izmantot racionālu pieeju.

Lasi vēl: Mēs uzglabājam zaļumus nepareizi: mani ir svaigāki par svaigu pat pēc nedēļas, tas ir noslēpums

Trusis

Visums veicinās to konfliktu ātru atrisināšanu, kas Trušiem būs šonedēļ un kas radās agrāk. Ir pienācis laiks lūgt piedošanu un dot to tiem, kas to ir pelnījuši.

Nav nepieciešams glabāt dusmas un negatīvismu, it īpaši, ja mēs runājam par mīļoto. Uzņēmējdarbībā un darbā jābūt konsekventam un uzmanīgam.

Šis būs lielisks laiks, lai ceļotu ar automašīnu.

Pūķis

Ja Pūķi pēkšņi piedzīvo blūzu, ir svarīgi atcerēties, ka atrašanās cilvēku sabiedrībā ir labākais līdzeklis pret izmisumu.

Vientulība šonedēļ Pūķiem nedos lielu labumu, taču komunikācija būs ārkārtīgi noderīga, īpaši, ja runa ir par saziņu ar mīļajiem un draugiem.

Mājas darbi noderēs, taču riski un piedzīvojumi var nopietni skart tavu maku, lepnumu un autoritāti.

Čūska

Čūskas priekšplānā izvirzīsies ar veselību saistīti jautājumi. Speciālisti iesaka pievērst pastiprinātu uzmanību signāliem, ko viņiem dod čūsku ķermenis.

Ja šie cilvēki aiz bailēm jau ilgāku laiku ir atlikuši došanos pie ārsta, tad tagad ir īstais brīdis to darīt.

Tāpat šī dzīvnieka talismana gadā dzimušie var biežāk redzēt pravietiskus sapņus. Visums vēlēsies viņus brīdināt par kaut ko ārkārtīgi svarīgu. Arī Čūskas intuīcija kļūs asāka.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment