Finanšu horoskops nedēļai: 16. – 22.aprīlis – problēmas nesnauž

Naudas jautājumi katram no mums ir vissvarīgākie dzīvē, jo bez naudas nav iespējams dzīvot. Zvaigžņu un planētu enerģija ietekmē mūsu veiktspēju, tāpēc ir svarīgi pareizi novērtēt savas spējas.

Šonedēļ dzīve pārvērtīsies otrādi, taču jūs varat uzzināt savu enerģijas potenciālu. Pārliecināties par lieko spēku nekad nenāks par sliktu, bet nevajadzētu riskēt veltīgi. Ja jūtaties, ka šī vai tā diena sākas ar problēmām, nenoslēdzieties savā komforta zonā – mēģiniet uzveikt sevi un jūsu bailes. Dzīvei vajadzētu iemācīt jums kļūt stiprākam, ko tā veiks šonedēļ. Dzīvot pilnīgi, nebaidieties tērēt naudu, ja jums ir kāds krājums. Galvenais ir tas, ka pirkumi ir noderīgi un nepieciešami.

Lasi arī: Kādam dzīvniekam līdzinās jūsu vīrietis, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Attiecībā uz planētām, Sauli un Mēnesi, tad nākamajā periodā tie atkal būs neticami stabili un spēcīgi. Ķēdē nebūs neviena vāja elementa, tāpēc veiksme būs atkarīga no jūsu spēku ieguldījuma darbā un biznesā. Tikai Saule 20.aprīlī kļūs nedaudz vājāka sakarā ar pāreju uz Vērša zīmi, bet tas tikai vājinās veiksmes plūsmu dažām zīmēm, nevis to pārtrauks. Vienīgais “bet” – sākums Saturna un Plutona apgriezieniem attiecīgi 18. un 22. aprīlī, attiecīgi. Tas jau būs nopietns piedāvājums pārmaiņām, taču šīs planētas cilvēkiem ir ļoti lēnas, lai jūs nekavējoties nejustu pārmaiņas. Tās notiks jūsu iekšpusē bez jūsu zināšanām.

Auns

Aunam finansiālo panākumus ļaus sasniegt, kāds no tuvākās vides. Jums būs jāuzklausa cilvēki, kas ap jums, un veselais saprāts. Jūsu Vese***ai būs ļoti svarīga loma, kas būs rūpīgi jāuzrauga, jo visu tuvākā kosmosa objektu aktivitāte kopā ar augstu Saules aktivitāti liks jums bieži izšķiest savu enerģiju. Atbrīvojieties no nevajadzīgām emocijām, kas biznesā un darbā neļaus jums kļūt labākam. Jūs varat aizmirst par stabilitāti, ja nevēlaties atbrīvoties no impulsivitātes. Astrologi iesaka ieslēgt gaidīšanas režīmu. Pagaidiet savu plēsoņu, piemēram, plēsēju.

Lasi arī: LPS: Esošā autoceļu finansēšanas politika nav ilgtspējīga

Vērsis

Nestrādājieties uz priekšu, neuztraucies. Mēness, lai gan spēcīgs, bet nepietiek, lai jūs pilnībā atbrīvotu no problēmām ar naudu un pašapziņu. Pirmās trīs dienas, kad viņš paliks jūsu zīmē, padarīs jūs neticami spēcīgu. Tas būs labākās dienas finanšu progresam un darījumiem. Iepirkumi būs ļoti noderīgi, jūs varat arī strādāt pie apģērba, tāpēc šajā periodā visaktīvākā dzīve. Turpmāk būs nedaudz grūtāk palikt uz ūdens, taču parasti nedēļa jums būs neticami pozitīva. Tagad ir ļoti svarīgi domāt, jo negatīvs kļūst par slimību un finansiālām neveiksmēm. Esiet pārliecināti par sevi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment