Finanšu horoskops nedēļai no 15. – 21. aprīlim – saspringta nedēļa, pilna ar sarežģījumiem!

Aprīļa vidū mēs iepriecināsim ar pieaugošiem ienākumiem un panākumiem biznesā. Viss, kas nepieciešams, lai izmantotu labu iespēju, ir klausīties astrologu ieteikumus.

Zvaigznes steidzas brīdināt: mums ir diezgan saspringta nedēļa. Jau pirmdien, 15. aprīlī, Saule – debess ķermenis, kas atbild par mūsu darbību un motivāciju – būs dubultā aspektā ar Mēnesi un Marsu. Tajā pašā laikā, pirmdien, otrdien un trešdien, ir sagaidāms cits astroloģisks notikums – Venēras aktivācija. Planētas kļūs aktīvas, kas nozīmē, ka iniciatīvu var sodīt, un visi centieni var būt ne tikai veltīgi, bet arī negaidīti. Par laimi, astrologiem ir daži “kārtis paslēptas viņu piedurknēs”.

Auns

Saule paliks Aunā līdz 20. aprīlim, kas padarīs šīs zīmes pārstāvjus asus un impulsīvus. Astrologi ziņo, ka jo aktīvāk Auns pierādīs savu lietu saviem priekšniekiem vai klientiem, jo ​​sliktāk viņiem būs. Protams, tas nenozīmē, ka jums ir jāatsakās no situācijas, bet zvaigznes brīdina, ka materiālā dzīve var dramatiski mainīties no ķildām un konfliktiem. Rezultāts būs atkarīgs no veiksmes līmeņa, tāpēc to ir vērts piesaistīt.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim – radīsies vēlme pažēlot sevi!

Vērsis

Venēras pāreja uz Auna zvaigznāju atvērs jaunu nodaļu Vēršu finanšu dzīves vēsturē. Un šim pasākumam jāsagatavojas iepriekš – no pirmdienas. Speciālisti iesaka pareizi rīkoties pirmdien, jo tieši šajā dienā jūs varat piesaistīt labu veiksmi visai nedēļai. Turklāt veiksme netraucēs Vēršiem – pēc 20. aprīļa viņu dzīvē ieplūst jaunas finanšu problēmas. Nav iemeslu bažām: grūtības ar naudu radīsies spontāni, bet jo mierīgāk Vērši to uztver, jo lielāka būs panākumu iespēja.

Dvīņi

Dvīņus gaida lielas izmaiņas finanšu un karjeras jomā. Trešdien, 17. aprīlī, Merkurs dosies uz Auna zīmi. Ja visā Merlura uzturēšanās laikā Zivīs, Dvīņiem neizdevās normalizēt materiālo dzīvi, tagad viņiem jāaprobežojas ar klusāko variantu. Jums nevajadzētu uzņemties sarežģītus projektus, iekasēt visu personāla darbu, mainīt amatus, piedalīties šaubīgos piedzīvojumos. Labākās stundas tagad ir: ietaupījumi, budžeta plānošana, stipro un vājo pušu izpēte gan pašiem, gan konkurentiem.

Vēzis

Jupiters iegāja retrogrādāē, un Vēžiem sākas ne vieglākais laiks darbā un naudas jautājumos. Astrologi steidzās brīdināt: būs daudz šķēršļu, un pat vienkāršākais risinājums jārod ar cīņu. Ieteicams iepriekš sagatavot plānu B un nodrošināt neaizsargātās vietas. Tāpat nav ieteicams veikt lielus pirkumus. Un lieta nav tajā, ka pirkums būs veltīgs. Jaunas iegādes, piemēram, automašīna vai dzīvoklis, var radīt skaudību no citiem, tostarp tiem, kas atrodas tuvu viņiem. Svešinieku skaudība tagad var sabojāt visu. Izejiet no situācijas: ieplānojiet pirkumu, ietaupiet naudu, bet nepērciet neko un neparakstieties vismaz līdz nedēļas nogalei.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim – sagaidāmi svarīgi incidenti!

Lauva

Lauvai, kas sapņo par bagātību, ir sliktas ziņas – tagad tam noteikti nav īstais laiks. Saturns visu nedēļu traucēs, sajauks plānus, un galu galā Lauvas nesaņems to, ko viņas gaidīja. Jebkurus biznesa plānus var atlikt līdz šī termiņa beigām vai nākamās nedēļas sākumam. Līdz piektdienai labāk neko nedarīt šajā virzienā. Ko darīt? Stiprināt aizmuguri un  risināt sīkas naudas problēmas.

Jaunava

Aprīļa vidū mazie iekšējie darījumi var apdraudēt Jaunavas – no 17. aprīļa tie augs kā sniegapika. Lai gūtu panākumus, Venēras inercija un negatīvā ietekme būs jāpārvar. No pirmdienas Jaunavām vajadzētu virzīt savus plānus uz priekšu un nebaidīties no smaga darba. Un vēl viens svarīgs punkts: jums ir nepieciešams veltīt tik daudz laika, cik vien iespējams, tēriņiem un finanšu problēmu risināšanai, un vēl labāk – to novēršanai. Izsmalcināti soļi dos lielisku apakšējo līniju.

Svari

Aprīļa vidū Svari izveidos labvēlīgu ekonomisko situāciju. Atbalsts nāk no Venēras, kas nostiprināsies Zivju zvaigznājā līdz 20. aprīlim. Astrologi ziņo, ka patrona planēta strādās pie Svariem, dodot viņiem daudzsološas iespējas karjeras un naudas jomā. Visticamāk, pasaule palielinās pieprasījumu pēc pakalpojumu vai produktu veida apgabalā, kurā darbojas Svari. Nedēļas sākums ir ideāls laiks ieguldīt naudu, piesaistot dibinātājus, atmaksājot aizdevumus.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 15. – 21. aprīlim – esiet uzmanīgi, iespējamas problēmas attiecībās!

Skorpions

Šīs nedēļas karjera ir Skorpiona ievainojamība. Ja šī zīmes pārstāvji meklē jaunu darbu, veicina projektus vai strādā pie kāda liela mēroga, tad process var apstāties, un tas nebūs viņu vaina. Viss tāpēc, ka retrograda Jupiters, kas šajās 7 dienās raksturo palielinātu aktivitāti. Astrologi iesaka pievērst uzmanību, atlaidināt dedzību un ambīcijas. Tēriņi un palielinātas šaubas novērsīs Skorpionus no darba ar cilvēkiem un naudu. Tāpēc viņi var zaudēt ietekmīgu personu vai izdevīgu iespēju.

Strēlnieks

Retrograda Jupiters ietekmēs ar naudu, nekustamo īpašumu, biznesa komunikāciju saistītos jautājumus. Strēlnieku pārstāvjiem tagad ir vispiemērotākais laiks, lai apturētu pat to, kas ir gandrīz pabeigts. Ja ir svarīgi pabeigt to, kas ir uzsākts, jums jāmaina taktika un jārīkojas ar maigu spēku. Strēlnieku ieņēmumi šajā periodā ir atkarīgi no tā, cik daudz viņi zina, kā būt lojāliem, elastīgiem un atsaucīgiem. Ja jums izdevies panākt labvēlīgu iespaidu, piespiediet vajadzīgās sviras, vienojieties un klausieties – tas dos diezgan taustāmu finansiālu atlīdzību.

Mežāzis

Finanšu plūsmas tuvākajā nākotnē var kļūt ievērojami sliktākas Saturnas dēļ, tāpēc tas būs lieliski, ja Mežāzis kļūst ekonomiskāks. Īpaša uzmanība būs jāpievērš līdzekļu pārskaitījumiemm – šajā gadījumā ir nepieciešams kontrolēt šo procesu, pretējā gadījumā nauda var pēkšņi pazust ceļā. Jā, aprīlī daudziem Mežāziem būs jārada personīgais komforts naudas labā. Taču mēneša beigās viņi būs gatavi atmaksāt visus parādus un slēgt aizdevumus.

LASI ARĪ: Šīs 3 Zodiaka zīmes mīl tā kā neviens cits Visumā!

Ūdensvīrs

Ūdensvīram iesaka pasīvo darbu un  cieņu pret naudu. Tur nāk nedēļa, kad viņiem patiešām jārūpējas par saviem ienākumiem, komfortu un peļņu. Sāksies jauns posms, kas būs jāpievērš jautājumiem, kas saistīti ar citu cilvēku naudu, aizdevumiem un ieguldījumiem. Iespējams, Ūdensvīram būs jaunas finansiālas saistības, kurām būs spilgta ietekme uz ģimenes budžetu. Astrologi iesaka veikt piespiedu pauzi un domāt par to, kas notiek.

Zivis

Idejas un plāni, pie kā Zivis pēdējā laikā strādājušas, šonedēļ apstājās. Pirmkārt, tas attieksies uz visvairāk lolotākajām vēlmēm. Astrologi iesaka mainīt svarīgākās lietas nedēļas sākumā un beigas veltīt vietējām problēmām. Pretējā gadījumā veltīgi Zivis pavadīs savu laiku – nedēļas darba kārtībā ir Venēras pāreja uz Auna zīmi. No 20. aprīļa sāksies periods, kas liks jums analizēt savu darbu un veikt plānu sarakstu. Jo ātrāk Zivis sapratīs, kā uzlabot savu stāvokli, jo ātrāk viņas redzēs jaunas finansiālas iespējas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment