8 pazīmes, ka kāds tevi apskauž

Nekas nevar būt sliktāks par to, kad sasniedzat savus mērķus, kļūstat veiksmīgs un saprotat, ka apkārtējie nejūtas lepni vai priecīgi par jums, bet gan greizsirdīgi. Skaudība var likt cilvēkiem darīt sliktas lietas pret mums un mūsu panākumiem.

Katrs cilvēks vismaz reizi dzīvē ir piedzīvojis šo nepatīkamo sajūtu. Galu galā mēs varam kontrolēt savas jūtas, bet mēs nevaram kontrolēt citu cilvēku emocijas. Pazīmju atpazīšana, ka kāds jūs apskauž, var būt pirmais solis, lai to apturētu.

  1. Nepatiesa uzslava, glaimi

Kad kāds jūs apskauž, viņš parasti ir pirmais, kas jums izsaka komplimentu, kas izklausās patiesi, bet patiesībā satur slēptu agresiju. Taču pamanīsi, ka, tiklīdz iziesi no telpas, šie cilvēki sāks aprunāt. Vienīgais, ko varat darīt, ir izteikt sirsnīgus komplimentus, kad ar viņiem notiek kas labs. Tas var palīdzēt viņiem redzēt, ka esat laipns cilvēks, un palīdzēt viņiem ierobežot skaudību.

  1. Tavu panākumu mazināšana

Neatkarīgi no tā, ko esat sasniedzis vai cik smagi esat strādājis, skaudīgi cilvēki mēģinās jūs pārliecināt, ka jūsu panākumi ir tikai nejaušība. Iemesli, ko viņi izdomā, var būt rupji vai piekāpīgi. Neuzķerieties uz viņu trikiem, tas viņus vēl vairāk uzmundrinās. Esiet pazemīgs, bet pārliecināts par saviem sasniegumiem. Ja tu izrādīsies, viņi tevi apskaudīs vēl vairāk.

Lasi arī: 6 veidi, kā saglabāt jaunību ar medus maskām

  1. Lielīšanās ar saviem sasniegumiem

Kāds, kurš uz tevi ir greizsirdīgs, ar saviem panākumiem lielīsies daudz vairāk, nekā vajadzētu. Lai gan tas var šķist skumji, ja jūs satrauksieties, tas viņus padarīs apmierinātākus. Tā vietā no sirds apsveiciet viņus ar sasniegumiem. Tavs piemērs ir labs veids, kā mainīt kāda cilvēka uzvedību.

  1. Viņi tevi atdarina

Kāds, kurš tevi apskauž, vēlas būt labāks par tevi un tajā pašā laikā līdzināties tev. Viņi var atdarināt jūsu runas veidu vai ģērbšanos, lai justos labāk. Tā vietā, lai par to satrauktos, veiciniet viņu pašu stilu. Kad viņi kaut ko dara savā veidā, uzmundriniet viņus. Parādiet viņiem, ka viņiem nav jābūt jums, lai gūtu panākumus, gluži pretēji, viņiem ir jābūt viņiem pašiem.

  1. Viņi konkurē ar jums.

Skaudīgi cilvēki ir ļoti konkurētspējīgi, jo viņi vienmēr vēlas būt visveiksmīgākie. Lai gan tas var šķist vilinoši, neiesaistieties neveselīgā konkurencē ar viņiem; ja viņi mēģina strīdēties ar jums par paaugstināšanu darbā, vienkārši sakiet viņiem, ka tas nav konkurss. Ja jūs atsakāties spēlēt viņu spēli, maz ticams, ka viņi turpinās to izmēģināt.

  1. Svin jūsu neveiksmes

Cilvēki, kuri jūs apskauž, dziļi jūt gandarījumu, ja jūs kļūdāties vai tiekat labots. Viņi var to neizrādīt, bet viņi vienmēr slepeni izbauda jūsu neveiksmes. Jums vienmēr vajadzētu atgādināt viņiem, ka kļūdas ir daļa no dzīves.

Lasi arī: Top 5: zodiaka zīmes, kuras var krāpt savu partneri

  1. Tenko aiz muguras

Skaudīgi cilvēki atrod laiku tenkot aiz muguras. Un tas nav jautri, jo tas, ko viņi saka, var tevi sāpināt. Labākais veids, kā tikt galā ar šādiem cilvēkiem, ir stāties pretī viņiem tiešā veidā. Tā kā greizsirdīgi cilvēki ārēji nav konfrontējoši, viņiem var pietikt ar nopietnu sarunu par to, ko viņi dara, lai viņi pārdomātu savu uzvedību.

  1. Viņi tevi ienīst.

Ja kāds jūs ienīst bez iemesla, viņš var vienkārši būt greizsirdīgs uz jums. Ar to ir grūti tikt galā, jo, protams, mums nepatīk, ja kāds mūs ienīst bez iemesla. Tos vajadzētu pielabināt sev, ja tas neizdodas, tad labāk tos klusi izņemt no savas dzīves. Jums nav vajadzīga viņu negatīvā attieksme, tāpēc vislabāk ir ļaut viņiem aiziet.

COMMENTS

Leave a Comment