5 drošības noteikumi, kas palīdzēs pasargāt sevi no jebkādām dzīves problēmām

Problēmas un nepatikšanas parādās katra cilvēka dzīvē – kādam biežāk, kādam retāk. Šajā rakstā aprakstītie vienkāršie drošības noteikumi palīdzēs jums pasargāt sevi no tā.

Jūs varat izmantot praksi, lai atbrīvotos no problēmām, taču šeit ir svarīgi cīnīties nevis ar sekām, bet gan ar problēmu pamatcēloņiem. Mūsu dzīvesveidu gandrīz vienmēr pilnībā nosaka pašreizējais lietu stāvoklis, tāpēc sāciet ar sevis pārveidošanu.

Talismani un amuleti

Pirmkārt, prātā nāk daži amuleti un talismani. Protams, viņi var pasargāt jūs un jūsu mīļos no nepatikšanām, bet paši par sevi nevar nodrošināt, ka jūsu dzīvē vispār nav problēmu. Talismani un amuleti darbojas kā papildu aizsargi, tāpēc mēģiniet paļauties uz to aizsardzību, taču neaizmirstiet par citiem šī raksta padomiem.

Labākie amuleti mājām ir ļoti dažādi. Piemēram, tas ir sapņu ķērējs, kas neļaus tumšajiem spēkiem kaitēt jums miega laikā. Ir vēja zvani – vēl viens austrumniecisks talismans, kas padara jebkuru telpu harmoniskāku enerģijas ziņā. Varat arī izmantot pakavu.

No minerāliem vislabākais mājas talismans ir jašma. Konkrētam cilvēkam – obsidiāna jeb kaķa acs. Pirmais palīdz izvairīties no problēmām ceļā, bet otrais aizsargā pret ļaunu aci un lāstiem.

Lasi arī: Kāpēc mūsu vēlmes piepildās, bet ne tā, kā mēs vēlētos

Mājai var izmantot arī dažus senus jaukus amuletus: ķiplokus pie ārdurvīm, vērmeles, nātresPat slota var spēlēt talismana lomu. Saskaņā ar novērojumiem un pazīmēm melns kaķis ļoti labi pasargā māju no nepatikšanām un problēmām.

Ticīgajiem ir piemērotas spēcīgas aizsargājošas ikonas – piemēram, Kazaņas Dieva Māte, kas pasargās māju no uguns, nelaipniem viesiem un sliktiem laikapstākļiem. Pat vienkāršs krusts mājā jau nodrošina aizsardzību no briesmām.

Turpinājums nākošjā lapā…

Leave a Comment