Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Lauva

Rudens vidus būs jaunu atklājumu, pozitīvu iepazīšanos un atbrīvošanās no problēmām laiks. Lauvas spēs gūt jaunus panākumus, atrisināt sarežģītus jautājumus un atrast ceļu uz laimi. Andžela Pērla neiesaka pieņemt lēmumus aptumsuma koridora laikā – tos nevar atcelt, un sekas ietekmēs dzīvi 18 gadus. No 14. līdz 28. oktobrim svarīgas lietas vari paveikt tikai tad, ja nav šaubu, ka tas, ko dari, nāks par labu un palīdzēs nostiprināt tavas pozīcijas.

Jaunava

Šomēnes Jaunavas varēs realizēt savu potenciālu, iegūt brīvību no ierobežojošiem apstākļiem, atrast veidu, kā uzlabot savu finansiālo stāvokli un  mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Planētu enerģija oktobrī ir pozitīva, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks izlēmīgai rīcībai, kuras mērķis ir sasniegt labklājību. Piesardzīgi jāpieņem lēmumi no 14. līdz 28. datumam, kad aptumsuma koridors iet garām. Viss, kas tiek darīts šajā periodā, nav maināms vai neatcelts, un paveiktā ietekme izplatīsies nākamo 18-19 gadu laikā.

Svari

Oktobris ir lielisks laiks nopietnu problēmu risināšanai. Svariem vajadzētu izlemt veikt izmaiņas, lai izraisītu pārsteidzošu notikumu ķēdi, kas novedīs pie  negatīvisma pārtapšanas panākumos. Vienīgā piesardzība – aptumsuma koridorā no 14. līdz 28. oktobrim nedarīt neko pārsteidzīgu. Šajā periodā var atrisināt tikai tos jautājumus, par kuriem nav šaubu, un tiem jābūt vērstiem uz uzlabošanu un nostiprināšanu. Šajā laikā paveiktais ietekmēs Svaru dzīvi 18 gadus.

Skorpions

Skorpionus gaida nopietnas pārmaiņas finanšu un attiecību jomā. Šis mēnesis būs veiksmīgs personīgās dzīves uzlabošanai un naudas jautājumu risināšanai. Veiksme sagaida tos zvaigznāja pārstāvjus, kuri lēmumus nepieņems pārsteidzīgi un spēcīgu emociju iespaidā. Aptumsuma koridorā, kas kursēs no 14. līdz 28., Andžela Pērla neiesaka neko svarīgu uzsākt, ja vien neesat par to pilnīgi pārliecināts. Jebkurš lēmums tiks zaudēts uz 18 gadiem.

Strēlnieks

Andžela Pērla iesaka Skorpioniem pievērst uzmanību intuīcijai, kas palīdzēs saskatīt un pareizi interpretēt svarīgas likteņa zīmes. Īpaši vērīgiem zvaigznāja pārstāvjiem jābūt aptumsuma koridorā, kas kursēs no 14.-28. Šajā laikā jums ir jākoncentrējas un nepieņemat lēmumus, kurus vēlāk vēlēsities mainīt vai atcelt – to izdarīt būs gandrīz neiespējami. Planētu enerģija palīdzēs veicināt un atrast laimi, kas nozīmē, ka rudens vidus nav laiks vilcināties.

Lasi arī: Tamāra Globa devās ēterā, lai pastāstītu prognozi visām zvaigžņu zīmēm saulainajam oktobrim

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Aunu sagaida liktenīgas pārmaiņas, Jaunava liks pamatus svarīgām lietām!

Mežāzis

Mežāžiem jābūt gataviem tam, ka oktobris būs dinamisks laiks, kad nevari vilcināties un šaubīties par sevi. Planētu enerģija būs zvaigznāja pārstāvju pusē, kas nozīmē, ka ikviens varēs mainīt savu dzīvi uz labo pusi un  piesaistīt nepieciešamās pārmaiņas, notikumus un cilvēkus. Aptumsuma koridora laikā jāievēro piesardzība. Visu, kas tika nolemts no 14. līdz 28. oktobrim, nebūs iespējams atcelt, tāpēc svarīgu lēmumu pieņemšanu ir vērts atlikt uz šo periodu.

Ūdensvīrs

Šomēnes Andžela Pērla iesaka Ūdensvīram pievērst uzmanību attiecību un darba sfērai. Planētu enerģija palīdzēs svarīgu jautājumu risināšanā un nepieciešamo pārmaiņu piesaistē. Zvaigznes pārstāvjiem būs nepieciešama centība un disciplīna, kā arī spēja pārvaldīt emocijas. Aptumsuma koridora laikā būs jāievēro piesardzība. Kosmosa enerģija no 4. līdz 28. oktobrim būs spēcīga, un visi veiktie soļi atspoguļosies nākotnē. Tas nozīmē, ka pie mazākajām šaubām Ūdensvīram nevajadzētu darīt neko lielu.

Zivis

Oktobris būs lielisks laiks, lai atrisinātu daudzus jautājumus, sakārtotu lietas un sāktu ceļu uz laimi. Andžela Pērla iesaka Zivīm būt pacietīgām un gudrām. Jūs nevarat pieņemt lēmumus pārsteidzīgi – pastāv risks paslīdēt un iedzīvoties neatgriezeniskas sekas. Aptumsuma koridora laikā ir svarīgi būt īpaši uzmanīgiem. No 14. līdz 28. oktobrim jebkura darbība veidos nākotni nākamajiem 18 gadiem, kas nozīmē, ka jūs nevarat kļūdīties un ļauties emocijām.

Jebkurš mēnesis būs veiksmīgs, ja jau iepriekš ieklausīsies Andželas Pērlas padomos un uzzināsi, kā tiks izvietotas planētas. Viņu enerģija var palīdzēt vai kaitēt, un, ja jūs neko nezināt par viņu noskaņojumu, jūs varat viegli paklupt un pieņemt nepareizus lēmumus.

Leave a Comment