Apelsīnu diēta trīs nedēļām – gards veids, kā zaudēt vismaz piecus kilogramus

 

Apelsīnu diēta jums derēs tikai tajā gadījuma, ja nav alerģijas pret citrusaugļiem. Nākamās trīs nedēļas jums būs jāēd daudz apelsīnu! Diēta nav sarežģīta, to nav grūti pārciest, tā ir pietiekami viegla.

Ikdienas ēdienkarti veidos brokastis, pusdienas un vakariņas, diēta ietver konkrētu produktu kopumu. Šī efektīvā diēta ne tikai palīdzēs zaudēt svaru, bet arī sniegs ķermenim vitamīnus.

Pirmā nedēļa
Pirmās nedēļas laikā katru dienu jāapēd pa kilogramam apelsīnu, divas vārītas olas un jāizdzer divi litri ūdens.

Pirmā nedēļa būs salīdzinoši grūta – organismam vajadzīgs laiks, lai pierastu pie jaunās diētas. Sākumā kārosies iemīļotās smalkmaizītes vai ceptu gaļu, bet pakāpeniski šī vēlme izzudīs, un jūs varēsiet mierīgi turpināt liekā svara zaudēšanas procesu.

Otrā nedēļa
Nākamajā diētas nedēļā ikdienā būs jāapēd viens kilograms apelsīnu un jāizdzer divi litri ūdens. Ja grūti izturēt šādu režīmu – varat ēst griķu biezputru bez sāls vai sviesta. Tvaicēt griķus lieciet vakarā, bet turpiniet tos vārīt no rīta, varēsiet to ēst, cik vēlēsieties.

Trešā nedēļa
Turpiniet katru dienu ēst vienu kilogramu apelsīnu un dzert divus litrus ūdens. Trešajā nedēļā varat pievienot diētai svaigus augļus un dārzeņus.

Lasi arī: Vārītu olu diēta – 2 nedēļās atbrīvojies no 11 kilogramiem!

 

Ievērojot apelsīnu diētu, nedēļas laikā varat zaudēt no diviem līdz trim kilogramiem liekā svara. Pirms sākat ievērot diētu, konsultējieties ar savu ārstu, jāpārliecinās,vai šī diēta jums piemērota.

 

 

Avots: aLA

COMMENTS

Leave a Comment