Bišu maize Vese***ai – kā tā palīdz, kur nopirkt un kā lietot

Kā palīdz bišu maize?

To ieteicams lietot pavasaros un rudeņos, lai izsargātos no saaukstēšanās slimībām, un tā paaugstina organisma pretestības spējas pret dažādām infekcijām, dara cilvēku kustīgāku, dzīvespriecīgāku, pasargā no novecošanās.

Par bišu maizi priecāsies sirds, redze, gremošanas sistēma un imunitāte. To vajadzētu lietot, lai pasargātu sevi no saaukstēšanās, paaugstinātu imunitāti, mazinātu nogurumu un atjaunotu spēku pēc fiziskas un garīgas piepūles, kā arī palēlinātu novecošanās procesus. Tā uzlabo atmiņu, stimulē darba spējas un aktivizē domāšanu, uzlabo redzi.

Bišu maizi iesaka lietot hroniska hepatīta, prostatīta, adenomas, kolīta, enterokolīta, hronisku aizcietējumu gadījumos, tā palīdz arī diabēta slimniekiem, samazina holesterīna daudzumu plazmā. Bišu maize ieteicama sirds un As**svadu, hepatīta, aknu cirozes, anēmijas slimniekiem.

 

Cik daudz bišu maize jālieto?

Pieaugušam cilvēkam gadā vajadzētu apēst 250-300 g bišu maizes. Vēlams lietot pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā, bet ne vēlu vakarā, jo var palielināties aktivitāte un tikt traucēts miegs.

Lasi arī: Medus kūka: Labākā recepte! Viegla cepšana, ātri pagatavojama, neprātīgi garda!

Bišu maizi ir iespējams lietot uzturā gan tīrā, granulu veidā – šīs granulas košļājot un sūkājot, gan arī dažādu citu produktu veidā (piemēram Pastelas), kur šie dabīgie super-vitamīni ir apvienoti ar dažādām garšām. “Bišu maize medū” kā reiz ir produkts, kas garšos arī bērniem!

 

Kur nopirkt

Viens no labākajiem bišu maizes tirgotājiem un ražotājiem Latvijā ir uzņēmums Bee Bite, kuri savā mājas lapā piedāvā iegādāties šo produktu (pastilas u.c. produkti ar bišu maizi). Spied ŠEIT, lai apmeklētu viņu lapu! 

Otrs lielisks Latvijas ražotājs ir uzņēmums Lūšu Drava, kuri ražo dažādus medus gardumus – tai skaitā medus maizi! Spied ŠEIT, lai iepirktos vinu veikalā! 

 

Arī interesanti: Ķirbja kūka – pīrāgs. Labākā recepte ar mutē kūstošo rudens garšu! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

COMMENTS

Leave a Comment