Dāmas, beidzot tas ir zināms! 9 lielas sieviešu kļūdas, kas atbaida vīriešus

Iepazīšanās laikā ir grūti uzreiz saprast, kāds cilvēks ir jūsu priekšā. Taču ir noteiktas pazīmes, kas var izdot “briesmīgo” sievietes raksturu, kura diez vai kļūs par labu draudzeni vai gādīgu sievu.

Kā uzvedas sievietes, kuras atbaida vīriešus, lasiet tālāk.

Viņa nekad neizrāda empātiju

Ja sieviete nespēj saprast citu emocijas vai vienkārši nevēlas uzklausīt cilvēkus, viņa nekad nebūs laba draudzene vai lieliska sieva. Viņa pati sev vienmēr būs pirmajā vietā, pat ja jums patiešām būs nepieciešams atbalsts vai palīdzība.

Upura loma ir viņas galvenā loma

Ja sieviete nepārtraukti saka, ka visi viņu sāpina, ka viņa ir nelaimīga un atstumta, tas apnīk. Turklāt tas ir tikai viņas veids, kā censties iegūt to, ko viņa vēlas, tikai ļoti toksisks cilvēks varētu spēlēt upuri.

Lasi vēl: Suši kūka: kā pagatavot klasisku japāņu ēdienu jaunā formātā

Viņa neievēro jūsu robežas

Sieviete, kura vēlas uzzināt pēc iespējas vairāk detaļu par tavām ciešanām, pat ja tu vispār neesi gatavs par tām runāt, visticamāk, nevēlas tevi tikai atbalstīt. Tā, kura neievēro robežas, ir vienkārši gatava iet pāri visam sava mērķa sasniegšanai.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Viņa ir ļoti greizsirdīga

Šī iezīme nodod nedrošu sievieti, kura vēlas kontrolēt burtiski visu. Greizsirdība sabojā gan romantiskās attiecības, gan draudzību. Turklāt šāda sieviete būs arī slikta kolēģe!

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment