Dāmas, beidzot tas ir zināms! 9 lielas sieviešu kļūdas, kas atbaida vīriešus

Viņa mīl aprunāt

Protams, visi cilvēki reizēm var kādu citu apspriest. Taču, ja sieviete tikai aprunā un izdala citu cilvēku noslēpumus – viņa izdos arī jūsu noslēpumus. Turklāt tā dara tie, kas vēlas manipulēt ar visiem.

Viņa nekad neatzīst savas kļūdas

Stipra un pārliecināta sieviete, uz kuru var paļauties, vienmēr atzīs, ka, iespējams, ir kļūdījusies. Un, ja viņa tikai noveļ atbildību uz citiem un izvairās no nopietnām sarunām – tas noteikti neliecina par godīgu un uzticamu cilvēku.

Jūs pamanāt, ka viņa daudz melo

Tas var sākties ar maziem meliem. Taču meliem ir ieradums pārvērsties par lielām problēmām. Esiet piesardzīgi pret sievieti, kas nepārtraukti vazā jūs aiz deguna.

Viņa nicina un ignorē cilvēkus

Ir reizes, kad sieviete ir pārāk noraidoša, pastāvīgi ignorējot citu cilvēku domas un emocijas. Un, protams, tā nav laba cilvēka pazīme, bet tieši otrādi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Viņa pastāvīgi konkurē ar visiem

Protams, veselīgai konkurencei ir tiesības pastāvēt. Taču, ja draudzība vai attiecības pārvēršas par pastāvīgām “izdzīvošanas spēlēm”, par labu raksturu un godīgiem nodomiem noteikti nevar būt ne runas.

 

Leave a Comment