11 toksiski uzskati, kas rada problēmas jūsu dzīvē

Vairumā gadījumu problēmu avots cilvēka dzīvē ir viņš pats. Nepatikšanas cilvēku dzīvē parādās toksisku uzskatu pārpilnības dēļ, no kuriem jāatbrīvojas pēc iespējas ātrāk. Tieši šie uzskati tiks apspriesti tālāk.

Nav brīnums, ka viņi saka, ka visas mūsu domas ir materiālas. tas galvenokārt attiecas nevis uz klaiņošanu un katru otro domu, bet gan uz mūsu uzskatiem un attieksmi, ko mēs periodiski atkārtojam sev savās galvās. Šeit ir visbīstamākie.

Man nav talanta

Katram cilvēkam ir talanti un dāvana no augšas. Vienīgā problēma ir tā, cik liela ir mūsu vēlme meklēt un attīstīt šos talantus. Daudzi neatrod sevī spēku atzīt to, ka arī viņi ir apveltīti ar talantu. Visums jums ir devis kaut ko tādu, kas var kļūt par veiksmes, bagātības, panākumu, laimes avotu. Ja sakāt sev, ka jums nav talanta, to atrast būs gandrīz neiespējami.

Jādara viss perfekti

Perfekcionisms nav labs. Ja cilvēks patiešām vēlas kļūt veiksmīgs, tad nevajag visu darīt perfekti. Kad kāds uzskata, ka viņam nav tiesību kļūdīties. Tas noved pie pastiprināta traucējumu un sajūtu negatīvā fona. Jūs varat kļūdīties. Turklāt jums dažreiz ir pienākums tos atzīt, lai kļūtu gudrāks. Jums nav jābūt “izcilam” it visā. Jums ir jāuzlabo savas prasmes, ja rezultāts nav pietiekami labs. Rūpējieties par savu laiku.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Nedēļās zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – pastāv liela iespēja uzlabot savas finanses

Neveiksmes mani vajā

Ja tu tā domā, tad tās noteikti tevi vajā, piesaistot dzīvei problēmas un nedodot iespēju tās pārvarēt. Nav nekas nepareizs ar to, ka jums tagad ir problēmas. Visums vienmēr cenšas mūs satikt pusceļā. Ja jūtat laimes trūkumu, tas nenozīmē, ka viņa ir pilnībā pametusi jūs. Kaut kas to vienkārši bloķē. Piemēram, jūsu pārliecība, ka neesat veiksmes vērts. Šī toksiskā pārliecība ir viena no visbīstamākajām.

Visam jānotiek uzreiz

Nē, tā nevajadzētu būt. Dažas grūtības un problēmas ir spiestas vai neizbēgamas, jo cilvēkam nav dots zināt pilnīgi visu. Neviens nevar izvairīties no problēmām, tāpēc jums ir jāiemācās tās pieņemt un izmantot, lai kļūtu stiprāks. Negaidiet, ka viss plānotais tiks realizēts bez traucējumiem un grūtībām. Vilšanās šajā gadījumā ir gandrīz neizbēgama, un tā piesaista jaunas problēmas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment