Detoksikācija – lielā ķermeņa attīrīšana ar tautas līdzekļiem

Detoksikācija
Detoksikācija nav joka lieta! Sliktā ekoloģija, nekvalitatīvs ēdiens un ūdens, smēķēšana, alkohols un virkne citu iemeslu veicina dažādu kaitīgo vielu nokļūšanu mūsu organismā.

Kā samazināt šo piesārņošanos, un kā no tās atbrīvoties? Viens no veidiem – izmantot tautas līdzekļus.

Organisma attīrīšanu sāk ar zarnu traktu, jo tieši tur uzkrājas visi organisma “atkritumi”. Tāpēc jāseko, lai vēdera izeja būtu regulāra un nedrīkst pieļaut aizcietējumu.

 

Detoksikācija – padomi

* Ieteicams ēst meloni. Ja to nejauc ar citiem pārtikas produktiem, notiek gana laba zarnu trakta attīrīšana.

* No rīta tukšā dūšā vai vakarā pirms gulētiešanas jāizdzer glāze kefīra, kurā iemaisīta 1 ēdamkarote saulespuķu vai olīvu eļļas.

* Aptuveni 2–3 reizes nedēļā var veikt attīrīšanu ar ūdeni: ik pēc 3 stundām izdzert pilnu glāzi ūdens. Šī procedūra veicina toksīnu izvadīšanu.

* Labs līdzeklis organisma attīrīšanai ir svaigi spiesta kartupeļu sula. Maisījumā ar burkānu un seleriju sulu tā teicami izvada sārņus.

Lasi vēl: Nemaz nedomā uzsākt detoksikāciju, pirms neesi izlasījusi ŠO

* Divas reizes dienā ēdienreižu starplaikos ieteicams apēst pa 1 ēdamkarotei (kopā ar nelielu rupjmaizes gabaliņu un 1 glāzi vēsa ūdens) maisījumu, ko gatavo, sajaucot vīģes (300 g), žāvētas plūmes (300 g), žāvētas aprikozes (300 g), medu (100 g) un sasmalcinātas alvejas lapas. Maisījumu uzglabā ledusskapī.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • […] Lasi arī: Lielā organisma detoksikācija. Tautas līdzekļi tā attīrīšanai […]

  • […] Lasi arī: Lielā organisma detoksikācija. Tautas līdzekļi tā attīrīšanai […]

  • […] Lasi arī: Lielā organisma detoksikācija. Tautas līdzekļi tā attīrīšanai […]

  • […] Lasi arī: Detoksikācija – lielā ķermeņa attīrīšana ar tautas līdzekļiem […]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Paldies Dieviem! Latvijā ir iesākusies masveida vakcinācija. Latvju Dievi ir sadzirdējuši manas lūgšanas. Sentēvu Dievi ir pieņēmuši manus ziedojumus un piepildījuši manas velmes. Latvju Dievi ir devuši iespēju mūsu brašajai tautai uzvarēt kovid-19 (covid-19) krīzi. Pašlaik visā Latvijā darbojas apmēram 862 vakcinācijas kabineti (avots: app.powerbi.com/view?r=eyJrIjo oiOTA4ZmM1YTAtNGU0My00NjQ2LTk1 MjEtMGUzM2ZmMzcxNGM5IiwidCI6Im RiYzkwMTJkLTYyOGItNDNkNC1iMTkw LThhNzMwZjdlMWU5NiIsImMiOjl9). Patlaban visā Latvijā ir atvērti vairāki liela mēroga vakcinācijas centri. Gan visos vakcinācijas kabinetos, gan šajos vakcinācijas centros jebkurš Latvijas iedzīvotājs var saņemt bezmaksas vakcīnu pret SARS-CoV-2 vīrusu. [Komentāra 1. daļa]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    [Komentāra 2. daļa] Sīkāku informāciju par vakcinācijas norisi Latvijas Republikas teritorijā var izlasīt Slimību profilakses un kontroles centra mājaslapā: spkc.gov.lv/lv/jaunums/liela-m meroga-vakcinacijas-centri-gat avi-darbam. Šobrīd Latvijas iedzīvotājiem plaši pieejama ir tikai VAXZEVRIA vakcīna, kuru ir izstrādājusi britu-zviedru daudznacionālā farmācijas un biotehnoloģijas līdere AstraZeneca sadarbojoties ar slaveno Oksfordas Universitāti. Šī vakcīna ir droša, laba un ērta. Imunitāte izveidojas triju nedēļu laikā kopš pirmās potes saņemšanas. Otro poti ir jāsaņem divu mēnešu laikā, lai šī vakcīna sasniegtu savu maksimālo efektivitāti. Šī mūsdienīgā un efektīvā vakcīna palīdzēs mūsu tautai un valstij uzveikt neganto kovid-19 (covid-19) sērgu.

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no sidrabbirzs</cite>

    [Komentāra 3. daļa] Pasargāsim sevi, savus tuvos un mīļos! Vakcinēsimies! Uzticamu un pārbaudītu informāciju par vakcinācijas procesu Eiropas Savienības dalībvalstīs var lasīt šeit: vaccination-info.eu/en/covid-1 19/covid-19-facts. Lai Latvju Dievi stāv mums klāt! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Latvju Dievi pasargā mūs no ļauna!
    Ar Latvju Dievu svētību, Skolnieciņš no sidrabbirzs
    #drosme #uzdrīkstēšanās #drošība #VAXZEVRIA #vakcinācija #kovid-19 #covid-19 #koronavīruss #kroņvīruss #imunitāte #Latvija #LatvijasRepublika #patriotisms #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #veselība #veiksme #spēks

Leave a Comment