Sejas maskas un kompreses no dabīgiem līdzekļiem nogurušai ādai

Sejas maskas

Dabiskās sejas maskas un kompreses atjauno ādas veselīgo izskatu: atjaunos ādas ūdens bilanci, izlīdzinās smalkas grumbas un novērsīs sausas ādas lobīšanos.

Lasi arī: Empāti un viņu neparastie sapņi

Stress, miega trūkums, slikts uzturs – tas viss tiek atspoguļots uz ādas ne labākajā veidā. Ja jūs vēlaties izskatīties skaisti un veselīgi, biežāk esiet svaigā brīvā dabā, neaizmirstiet par vingrinājumiem (pastaigas ir ideālas), izvēlieties labu veselīgu pārtiku.

Lēmums par izmaiņām nav viegls, tāpēc sāciet pamazām. Piemēram, padariet par paradumu lietot maskas un kompreses jūsu ādai. Tai vajag arī atpūtu un barību! Preparāti, ko lieto ādai katru otro dienu divas nedēļas. Pēc mēneša kursu var atkārtot.

Sejas maskas

Sejas maskas

Lasi arī: Sejas maskas katrai dienai

1. solis. Atgriezt veselīgu sejas ādu

Sejas maskas

Masku uzklāj uz sejas un dekoltē 15-20 minūtes.

Biezpiens un gurķi. Nomizojiet vidēja izmēra gurķi un sarīvējiet uz smalka režģa. Sajauciet ar 2 ēd.k. vidēja tauku satura biezpienu. Uzklāj masku uz sejas.

Biezpiens atjauno dermu, saglabā sejas muskuļu tonusu, samazina lobīšanos un baro ādu ar B, C, A un PP grupas vitamīniem. Gurķi palīdz cīnīties ar vecuma izraisītām ādas izmaiņām (grumbām, izbalējumiem), pietūkumu, tumšiem lokiem zem acīm, kā arī iekaisumu un apsārtumu.

 

Medus Sajauciet 1 ēd.k. šķidrā medus ar 0,5 tējk. kanēļa pulveris. Tad sausai ādai pievieno 1 ēdamkaroti olīveļļas un 1 neapstrādātu olu dzeltenumu. Parastai un kombinētai – 2 ēd.k. zemu tauku satura jogurtu un 1 ēdamkaroti zema tauku satura skābs krējums.

Taukainai – 1 neapstrādātu olu baltumu un 2 ēd.k. zema tauku satura jogurtu. Medus baro un mitrina ādu, uzlabo As**sriti un veicina audu reģenerāciju un šūnu atjaunošanos. Kanēlis arī satur antibakteriālu un pretiekaisuma iedarbību, atjauno ādu, nodrošina ādas gludumu un elastību.

Lasi arī: Auduma maskas sejai

2. solis. Tonizēšana un dermas pievilkšana

Māls 2 ēd.k. zilo mālu izšķīdina siltā ūdenī līdz bieza krējuma stāvoklim. Uzklājiet uz ādas 15-20 minūtes. Noskalojiet ar siltu ūdeni. Māls satur lielu daudzumu minerālvielu, kas paātrina vielmaiņas procesus ādā.

Burkāni. Sajauciet 1 ēd.k. rīvēti burkānu ar putukrējumu. Pievienojiet 1 tējk. miltus, lai masku ​​būtu ērtāk uzklāt ādai. Pēc 15 minūtēm nomazgājiet ar vēsu ūdeni. Vitamīni un aktīvās vielas, kas satur olu baltumus, iekļūst dziļi dermā, stimulē reģenerācijas procesus. Burkāni baro ādu ar A vitamīnu, kas palīdz nogludināt grumbas.

Pēc mājas masku lietošanas ieteicams izmantot sejas losjonu un pēc tam uz ādas uzklāt mitrinošu līdzekli. Visaptveroša kopšana palīdzēs ātri sasniegt vēlamo rezultātu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment