Domā, ka krāpšanai nav iespējams tikt pāri bez šķiršanās? Ir, un kā vēl!

Attiecību eksperte Ērika Gūdstona dalās savās zināšanās par to, kā palikt uzticīgai savam vīrietim, lai apslāpētu vēlmi nodoties mīlas izpriecām ar citiem vīriešiem.

Viņa iesaka sākt ar paskatīšanos atpakaļ uz to, kas īsti pagātnē ir nogājis greizi, un turpināt ceļu uz priekšu – kopā. Ne vienmēr ir vienkārši “uzrakt” pagātni, tomēr tas nodrošinās to, ka jūsu starpā nebūs nekādu noslēpumu – tādā veidā būs iespējams “salabot” laulību vai attiecības.

Ja tava otra pusīte tiešām izdarīja ko tādu, kas bija licis tev meklēt mierinājumu cita vīrieša rokās, ir svarīgi sākt ar atklātību. Būšana tiešai par visu no paša sākuma palīdzēs saglābt jūsu attiecības.

Lasi vēl: Kādēļ īsts vīrietis tevi nekad nekrāps? Drošas pazīmes!

Tāpat, lai arī cik dīvaini varbūt tas nešķistu, iespējams, ir vērts pierakstīties pāru terapijai. Tas abiem būs ļoti noderīgi – tas palīdzēs tiešām atrisināt problēmas, nevis nolikt tās malā, cerot, ka tās atrisināsies pašas no sevis.

Svarīgi ir būt atklātiem vienam pret otru pat tad, ja ir sajūta, ka šī atklātība otru sāpinās – vismaz pastāvēs lielāka iespējamība nonākt pie īstās problēmas saknes. Kad attiecības būs tīras no meliem, gan tu, gan viņš jutīsieties labāk un varēsiet ieņemt jaunu starta pozīciju.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment