Dziļas patiesības par cilvēkiem, kuriem ir liela sirds, bet dvēsele ir tumša

Dzīve ir pilna ar negaidītām lietām, un reizēm tajā notiek lietas, kas maina paša būtību. Ir ļoti grūti atkal uzticēties citiem, bet tas nenozīmē, ka jūsu sirds nav tik liela, cik tā bija.

1. Jūs pirmajā ietā liekat citus.

Jūs joprojām esat dāsni, pat ja citi nepiekrīt. Lielākā laime ir, zinot, ka jūs varat dot prieku saviem mīļajiem.

2. Jūs ļoti rūpējaties par savu ģimeni, draugiem un mīļajiem.

Pamatojoties uz nepatīkamām pagātnes pieredzēm, jūs nevēlaties, lai cilvēki, kas atrodas tuvu jums, cieš tik daudz, cik jūs. Jūs cīnīsieties par pēdējo, cenšoties aizsargāt šos cilvēkus no sāpēm un mocībām.

3. Laipnības dēļ jūs daudziem šķietat vājš.

Vienmēr būs kāds, kurš nesaprot jūsu dāsnumu un laipnību, jo viņš pats ir pilnīgi atšķirīgs. Jums vajadzētu būt vieglākiem ar šādiem cilvēkiem, bet dariet visu, lai pēc iespējas ātrāk atbrīvotos no tiem.

Lasi vēl: Kāpēc Japānā luksofora zaļais signāls tika aizstāts ar – zilu krāsu

4. Jūs varat izteikt līdzjutību dažiem cilvēkiem, bet joprojām smieties par citiem.

Jūs esat starp tiem, kas ļoti izjūt visus nabadzīgos. Un, kad bagāts cilvēks sūdzas par naudas trūkumu, jūs diez vai varat ierobežot sevi, lai nevēlētos pasmieties viņa sejā.

5. Jūs pārāk bieži kritizējat sevi.

Dažreiz naktī jums ir vajātāja doma par to, kāda persona jūs bijāt agrāk. Jūs vēlaties garīgi atgriezties pagātnē, un bagāta dzīves pieredze to neļauj. Bet jūs joprojām varat saglabāt atmiņas par šo daļu no sevis.

6. Jūs uzticaties cilvēkiem pārāk daudz un ticat viņiem.

Dzīve jau jūs daudzas reizes ir oievīlusi, bet tā jums neko nav mācījusi. Atcerieties, ka jūs neesat atbildīgs par citu kļūdām un esat pelnījuši daudz labāku.

7. Un visbeidzot – jūs piedodat cilvēkiem, kas pret jums izturējās netaisnīgi, cerot, ka tie mainīsies.

Visums tevi mīl par to.

Leave a Comment