Dzīvokļa dizains atbilstoši jūsu zvaigžņu zīmei: lai mājās valda komforts un bagātība iemājo jūsu mājoklī

Lauva

Lauvām ir mīlestība pret visu skaisto un cildeno. Zvaigznes viņus apveltīja ar izcilu gaumi, tāpēc šīs Zīmes pārstāvji iekārto savas mājas ar karalisku vērienu. Viņi var radīt unikālu interjeru, apvienojot daudzus stilus. Viņu dzīvoklī vai mājā dominē lielas telpas, oriģinālas mēbeles un honorāra cienīga gulta. Lauvas nemainīs pret viltojumiem un noteikti iegādāsies oriģinālus, pat ja tam būs jāiztērē pēdējie ietaupījumi.

Šī zvaigznāja pārstāvji lieliski jutīsies art deco stilā ar akcentiem zelta, purpursarkanā vai oranžā krāsā. Saules krāsa atjaunos Lauvām spēku un palīdzēs “izturēt” spožas idejas. Milzīgs daudzums niknās enerģijas šiem cilvēkiem ir jāizlaiž sporta zālē vai stūrī ar trenažieriem, kas atrodas mājā. Lai māja kļūtu par patiesas svētlaimes vietu, Lauvas bieži izvēlas lielu skaitu spoguļu un stikla virsmu. Ugunīgā zvaigznāja pārstāvjiem īpaši patīk spoguļi, jo tajos var saskatīt visu savu spēku un pilnību.

Jaunava

Glīta un pedantiska Jaunava iekārto savu māju praktiskuma un disciplīnas dēļ. Jebkurš objekts, kas izraisīs viņu neapmierinātību, nekavējoties tiks izslēgts no viņu interjera. Šīs zīmes cilvēku mājās viss ir pārdomāts līdz sīkākajai detaļai, katrai lietai ir vieta, tāpēc viņiem vitāli svarīga ir mēbeļu pārpilnība ar lielu skaitu plauktu un skapju.

Jaunavas ir pieradušas vadīties pēc saprāta, tāpēc izvēlas skaidras līnijas, neatteiksies no kvalitatīva un mīksta materiāla gultasveļa. Jaunavu mājoklī var atrast dekoratīvus elementus, piemēram, aizkari ar drapērijām vai dažas spilgtas detaļas, kas izkaisītas pa istabu. Interjerā dominē gaišas zaļas, krēmkrāsas, bēšas un violetas krāsas. Šīs Zīmes pārstāvju mājā tiek ievērotas drošības prasības, tāpēc daži spilgti ugunsdzēšamie aparāti tiks pareizi integrēti vidē.

Svari

Nepastāvīgajiem Svariem galvenais ir mājas stabilitāte. Viņu interjerā var atrast skaidras līnijas un izmērītu atmosfēru. Šīs zīmes pārstāvjiem ir labi attīstīta estētiskā izjūta, tāpēc viņi spēj radīt unikālu atmosfēru, kurā bieži sastopami pāri. Piemēram, pie gultas var būt divi naktsgaldiņi un arī spilvenu skaits gultā būs vienmērīgs.

Svariem ir svarīgi saglabāt vieglumu un bezsvara stāvokli, tāpēc viņi pieturas pie caurspīdīgiem audumiem logu aizkariem. Viņi neatteiksies no elegantiem stikla plauktiem, it kā peldot mājas telpā. Svariem ir ēģiptiešu stils ar akcentiem šādās krāsās: kafija ar pienu, gaiši zaļa, ceriņi un zila.

Skorpions

Skorpioni vienmēr ir lietas kursā ar jaunākajām modes idejām dizaina jomā. Viņu mājās valda noslēpumainības gars un noslēpumaina enerģija, kas kā kokons sapina pašus Skorpionus un viņu viesus. Viņi dod priekšroku spilgta apgaismojuma trūkumam un koncentrējas uz krēslu. Šādā vidē viņi var atpūsties un  papildināt savas enerģijas rezerves.

Tie piestāvēs stilam, kurā var dot vaļu fantāzijai un dekorēt interjeru ar priekšmetiem, kas izgatavoti no cēlkoka, veidot gludas līnijas un papildināt ar dārgmetāliem mijas mājas tēlu. Skorpionu praktiskums noteikti atspoguļosies mēbelēs. Viņus iepriecinās plašs dīvāns ar papildu atvilktnēm un lielu drēbju skapi. Krāsu gammas ziņā šīs zīmes pārstāvji dod priekšroku neitrāliem pasteļtoņiem, kā arī akcentiem uz spilgti sarkaniem, drūmiem melniem un dzīvespriecīgiem oranžiem toņiem.

Strēlnieks

Strēlnieki tiecas pēc brīvības un nav vienmuļības piekritēji. Šajā sakarā viņu mājās valda haotiskas senatnes kombinācijas ar jaunām tendencēm. Šīs zvaigznājas pārstāvji necieš perfektu kārtību, aizraujas ar mākslu, tāpēc nereti iegādājas ietilpīgus skapjus mākslas kolekcijām. Dabiskā koka mēbeles var pastāvēt līdzās augsto tehnoloģiju elementiem, un uz grīdas bieži atrodams mīksts paklājs.

Strēlnieki dod priekšroku personīgām ērtībām, tāpēc viņiem ir vienalga, ko jūs sakāt par viņu rotājumu. Galvenais, lai viss pakļaujas viņu intuīcijai un priecē aci. Šie cilvēki bieži izvēlas zilo un zaļo nokrāsu, bet mājās var atrast visdažādākās krāsas.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Lasi arī: Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Mežāzis

Mežāži dod priekšroku konservatīvam interjeram, kurā viņi novērtē praktiskumu un komfortu. Viņu mājās visām mēbelēm ir daudz funkciju un tās ir radītas ilgstošai, bieži vien ir atvērti plaukti un plaukti, uz kuriem viņi glabā savus sasniegumus: medaļas un citus uzvaras simbolus. Krāsu shēmā šīs zīmes pārstāvji ievēro mierīgus toņus, kas veicina atspulgu un nespiež. Viņi var izmantot lakoniskus pelēkus, zilus, brūnus un sarkanīgus toņus.

Mežāžiem ir svarīgi, lai māja būtu viņu cietoksnis, taču viņi neignorē mūsdienu tehnoloģijas. Bieži vien šo cilvēku mājokļi ir kā muzeji. Mežāžiem ir svarīgi, lai māja būtu stabilitātes simbols, kas nozīmē, ka tā tiks iekārtota kā viduslaiku pils. Iespējams, ka interjerā būs bēniņu elementi. Atvērtas telpas, kas mijas ar skapjiem, būs interesants risinājums šī zvaigznāja pārstāvjiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir mīlestība pret visu neparasto un neidentificēto. Viņi var apņemt sevi ar lietām, kas atgādina nākotni, tāpēc viņu mājās ir neparastas formas mēbeles ar racionālām līnijām. Šīs Zīmes pārstāvju virtuve ir modernāko tehnoloģiju krātuve, un mājā ir daudz jaunāko izgudrojumu: no automātiski bīdāmiem aizkariem līdz regulējamai gaismai no vadības paneļa.

Ūdensvīri ienīst šķembas un lupatas, kas nomāc viņu dzīvīgo prātu un neļauj pienācīgi atpūsties pēc aizņemtas dienas. To interjerā dominē zilas nokrāsas, metāliskas vai pelēkas variācijas. Šīs zīmes pārstāvji nevar liegt sev prieku dzīvot eko stilā ar eklektisma pārsvaru. Šī izvēle ir saistīta ar rakstura daudzpusību, tāpēc viņi reti atrod līniju starp stiliem.

Zivis

Zivīm bieži ir galvas mākoņos un tās rīkojas savrup. Šāda uzvedība atstāj nospiedumu viņu mājas interjerā. Mājās Zivis ir pieradušas atpūsties, uzkrāt spēkus un, protams, sapņot, būvējot pilis no mākoņiem. Zivis izvēlas ērtas lietas, tai skaitā mēbeles, viņām nav vienaldzīgas senlietas, īpaši no dabīgā koka darinātiem priekšmetiem. Interjerā dominē austrumu motīvi vai ampīra stils.

Zivīm raksturīgi balti, zili, dzelteni un zaļi toņi, kuru viņu mājās ir daudz. Šiem cilvēkiem patīk mīksta pieskāriena audumi, tāpēc viņi iegādājas plīša dīvānus, plīša dīvānus un zīda gultas veļu. Bieži vien Zivju mājā var atrast akvāriju vai dekoratīvu strūklaku. Ūdens enerģija palīdz ūdens zīmes pārstāvjiem ātri papildināt iztērēto enerģiju.

Raksts par interjeru palīdzēs katrai Zvaigžņu zīmei noteikt savas mājas stilu, kā arī izvēlēties labāko variantu personīgās telpas iekārtošanai. Protams, ne visi cilvēki ir unikāli, kas nozīmē, ka viņu gaumē būs atšķirības. To garšu ietekmē ne tikai zvaigznes un planētas, bet arī vide, tāpēc izvēle var kļūt neparedzama.

Leave a Comment