Efektīvi vingrinājumi ātrai notievēšanai – kā ātri notievēt

Efektīvo vingrojumu programma ātrai notievēšanai:

1. Vispirms nostājamies taisni, pie tam kājas noliekam plecu platumā, pēc tam paceļam abas rokas priekšā, augšā un lejā. Sākam ar 5 reizēm un pakāpeniski novedam līdz 20 reizēm dienā.

2. Nostājamies taisni, kājas liekam plecu platumā, pēc tam noliecamies uz priekšu, pie tam cenšamies ar galvu aizsniegt celi. Šo vingrojumu tāpat sākam ar 5 reizēm un pakāpeniski novedam līdz 20 reizēm dienā.

3. Ieņemam stāvus stāvokli, kājas plecu platumā, veicam pēc kārtas noliecienus pa labi un pa kreisi. Sākam ar 5 vingrojumiem un pakāpeniski novedam līdz 15 reizēm dienā.

4. Ieņemam stāvus stāvokli, veicam pietupienus, pie tam mugurai jābūt taisnai. No sākuma pietiek ar 5 pietupieniem, pēc tam novedam līdz 30 reizēm.

5. Sākuma stāvus pozīcija, pēc kārtas sākam straujus vēzienus ar labo un kreiso kāju, vispirms uz priekšu, vēlāk pa diagonāli. Sākam ar 5 un novedam līdz 20 reizēm dienā.

6. Pēc tam ņemam paklājiņu vai speciālu paliktni, guļamies uz muguras, rokas aiz galvas un sākam rumpja celšanu sēdus stāvoklī, pie tam kājas, vēlams, lai kāds turētu, vai nu atrodiet kāju balstu, lai tās neceltos. Sākam ar 5 un novedam līdz 20 reizēm.

7. Sākuma guļus stāvoklis uz muguras, sākam vienlaicīgu kāju pacelšanu ar izstieptiem pirkstgaliem. Sākam ar 5 reizēm un novedam līdz 20 reizēm.

8. Ieņemam guļus stāvokli uz muguras ar saliektām kājām un sākam pārvietot iegurni uz dažādām pusēm. Sākam ar 3 reizēm un novedam līdz 10 reizēm.

Lasi arī: Kā pareizi lietot dažādus šķidrumus, lai vieglāk notievētu

9. Atgriežamies stāvus stāvoklī, ņemam rokās nelielas hanteles no 0,5 līdz 1 kg, pēc tam paceļam rokas uz augšu caur pusēm un lēni nolaižam. Sākam ar 2-3 reizēm un novedam līdz 5-10 reizēm.

10. Ieņemam stāvus stāvokli, rokas turot aiz muguras, pēc tam pabīdām labo kāju tā, lai tās pirkstgali pieskartos zemei, pēc tam noliecam ķermeni uz priekšu, līdz līmenim kas paralēls grīdai, paceļam labo kāju cik varat un sākam kājas noliecienus un izliecienus ceļgala locītavā. Pēc tam atkārtojam vingrojumu ar otru kāju. Sākam ar 3-5 reizēm un novedam līdz 15 reizēm.

Ievērojot visu šo vingrinājumu kompleksu, jūs sasniegsiet vēlamo jūsu figūras līmeni, pie tam saglabāsiet jūsu skaisto ārējo izskatu!

 

Avots: allwomens.ru

COMMENTS

Leave a Comment