Efektīvs līdzeklis, ja jūs baidieties no zirnekļiem

Ir cilvēki, kuriem vispār nesatrauc fakts, ka kaut kur rāpo zirneklis, bet tad ir tādi, kas, tikai ieraugot zirnekli, mūk, kur kājas nes. Šādi domājošajiem varētu patikt paņēmiens, kā radīt apstākļus, kas nepavisam nepatiks zirnekļiem, šādi panākot, ka tie netuvosies jūsu mājai.

Izrādās, ka piparmētru tējas maisiņi ir brīnumlīdzeklis cīņā pret zirnekļiem. Izmantotos piparmētras tējas maisiņus, kuriem notecējis liekais šķidrums un tie jau paguvuši izžūt, jānoliek vietās, kur parasti visbiežāk arī mitinās zirnekļi. Piparmētras aromāts darbojas kā zirnekļu atbaidītājs un tie nerādīsies ne tuvumā vietai, kur saodīs šo aromātu. Tā kā zirnekļiem tīk atrasties un vīr tīklus istabas kaktos, tur tad arī ieteicams nolikt tējas maisiņus. Taču iesakām tos mainīt diez gan bieži, pretējā gadījumā tie var sākt pelēt.

Lasi arī: Vai arī jūs esat aizņemti vecāki? Lūk, šie padomi palīdzēs

Alternatīvs risinājums tējas maisiņiem ir piparmētru ēteriskā eļļa. Pievienojiet to klāt ūdenim, izsmidziniet telpā (arī istabas kaktos). un zirnekļi turēsies pa gabalu. Pats labākais ir tas, ka arī odi īsti necieš piparmētru smaržu, tādēļ jūs nošausiet divus zaķus ar vienu šāvienu. Tikai nežēlojiet ēterisko eļļu – uz nelielu pudelīti vajadzētu izmantot kā minimums 10 pilienus, lai līdzeklis iedarbotos uz zirnekļu aizbaidīšanu. Gadījumā, ja jums pašiem nepatīk piparmētru smarža, to var aizstāt ar citronu vai kanēļa ēteriskajām eļļām, kas būs tikpat iedarbīgas, kā piparmētru.

Noteikti padalieties arī ar citiem!

Avots:

 

Leave a Comment