Ekstrasensu padomi: Kā panākt harmoniju attiecībās

Mīlestība ir laimes pamats. Ekstrasensi un ezotērikas speciālisti uzskata, ka šī sajūta ir vissvarīgākā, jo mīlestība māca mūs radīt.

Tas ir absolūti nesvarīgi, kāda ir attiecību būtība – mīlestība, draudzība, radniecība. Visās attiecībās galvenais ir pašaizliedzības trūkums. Jūs varat un pat vajadzētu domāt par sevi, bet nevajadzētu aizmirst, ka visām pusēm ir vajadzīga uzmanība. Vienmēr ir jācenšas panākt harmoniju attiecībās, jo spēle noteikti beigsies ar draudzības vai mīlestības pārtraukumu.

Lasīt arī: 7 mīlestības piesaistīšanas noteikumi

Kas ir harmoniskas attiecības?

No bioenerģētikas viedokļa harmoniskas attiecības ir abu auru ideāla kombinācija. Tāpat kā krāsas paletē, ne visas cilvēku auras var tikt apvienotas normāli. Tas nav svarīgi, pretstatā savai laulībai vai draudzībai, vai arī jūs esat ļoti līdzīgs. Svarīgi ir, cik daudz jūs viens otru papildināt.

Ekstrasensi apgalvo, ka patiesībā draudzība un mīlestība ir iespējama vairumā gadījumu. Ļoti maz iespēju, ka jūs nevarat satikt personu. Tas ir vienkārši, jo, kā viņi saka, kurš meklē, tas vienmēr atradīs.

Ekstrasensi un bioenerģijas eksperti saka, ka normālas attiecības ir iespējamas tikai ar augstu savstarpējās uzticēšanās līmeni. Jūs varat strīdēties ar otru, bet jūsu uzticība vienam pret otru ir nesatricināma. Tas ir visa pamats.

Lasīt arī: No kā ir atkarīga katra zodiaka zīme

Viss sākas, protams, ar savu uzticību, ar iekšējo garu. Ja jūs par kaut ko šaubāties, tas ir pirmais solis uz neveiksmi. Ekstrasensi to sauc par domāšanas maģiju, jo domas ir patiesi materiālas.

Kā panākt harmoniju mīlestībā un draudzībā

Pirmais solis: norādiet savu personīgo teritoriju. Tas ir ļoti svarīgi to darīt jau no paša sākuma, jo vēlāk cilvēkam būs sāpīgi pāriet no viena stāvokļa uz citu. Protams, jūs varat nepiedāvāt nekādus ierobežojumus personai. Ir daudz pāru, kur nav ierobežojumu. Ikvienam ir piekļuve viena otra sociālajiem tīkliem. Ikviens var nonākt citu telpā bez jebkādām problēmām. Tas ir ļoti labs un gudrs solis tiem, kas ir greizsirdīgi. Cilvēki, kuriem ir atšķirīgi viedokļi par to, nesavieno ātri un veiksmīgi.

Otrais solis: nesalīdziniet otru pusi ar nevienu. Jūsu vīrs var nebūt tik bagāts kā kāds cits. Jūsu sievietei var būt kaut kas tāds, kā nav citām dāmām. Tas nav svarīgi, jo jūs izvēlējāties šo personu. Cilvēka būtība ir tā, ka mēs vienmēr meklējam kaut ko jaunu. Tas ir tipiskāk vīriešiem, taču pat sievietes var nogurt no vienas un tās pašas lietas. Mums ir nepieciešams veltīt laiku, lai atrastu jaunas kopīgas emocijas. Jums ir jāpaskaidro, ka ikviens cilvēks var uztraukties ar laiku, tas ir neizbēgams. Ko tagad, pastāvīgi mainīt otro pusi? Nē, jums jābūt gudriem. Draudzībā tas nav tik acīmredzams, bet tam ir arī vieta.

Trešais solis: saprast un pieņemt to, ka draudzība bez mīlestības – norma, bet mīlestība bez draudzība – ir muļķības. Nevar mīlēt tādu personu, ar kuru jūs nevarat kaut ko darīt kopā. Ekstrasensi apgalvo, ka mīlestības pamatā ir partnerība. Jums vajadzētu atcerēties par tirgus attiecībām, par maiņu. Apmainoties ar pozitīvu, jūs stiprināt attiecības. Negatīvs ir arī jāsadala. Jūs neesat viens, jūs vairs nepastāvat atsevišķi. Nekad to neaizmirstiet.

Lasīt arī: Garīgie un enerģētiskie slimību cēloņi

Ceturtais solis: atrast kopīgus talismanu. Jums ir jābūt lietām, kas dod pozitīvu enerģiju abiem jums. Tas ir par mīlestību, nevis draudzību. Dzīvojot blakus, ir steidzama palīdzība. Ir talismani, kas palīdz piesaistīt abām pusēm pozitīvu enerģiju. Iespējams, ka jums jau ir tāds talismans, jūs to vēl neesat pamanījis. Dažiem no tiem ir bērni, kādam – kopīgs iemesls, un kādam – fiziski objekti, piemēram, gredzeni, ķēdes, dārgakmeņi.

Piektais solis. Jūsu draudzīgajās vai mīlas attiecībās nekad neielaidiet nevienu. Jums ir jāpieņem lēmumi kopā. Ja vēlaties saņemt padomu, jautājiet šai personai. Jums tikai jāsaglabā izolācija. Pretējā gadījumā var parādīties liekulība, baumas, maldināšana. Tas viss iznīcina attiecības.

Šie pieci padomi palīdzēs jums uzturēt harmoniju attiecībās. Nemēģiniet vispirms izveidot riteni – viss jau ir izveidots pirms jums. Izmantojiet šos padomus, lai padarītu mīlestību tik ilgu, cik vien iespējams, un draudzība dos jums tikai pozitīvu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment