”Es vienkārši sastingu un vairs nejutu itin neko” Ingu nežēlīgi Iz**roja, pat vairākas reizes

“Es tagad, par to runājot, visu atceros kā filmā, bet es neatceros viņa seju. Neatceros un viss,” stāsta Inga, raksta tvnet.lv

“Kad mamma atnāca, viņa tikai pamanīja, ka radio aparāts ir nozagts, tad es viņai pateicu, ka, visticamāk, māsas paziņa to izdarīja, bet es viņai nepateicu, ko viņš vēl darīja, jo es zināju, ka mani vainos… Es zināju, ka man neticēs un es būšu pie tā vainīga. Es baidījos teikt, tāpēc es to turēju sevī,” atceras Inga, kura arī no savas mammas cietusi kā fizisku, tā emocionālu vardarbību.

Pēc šā gadījuma Inga sākusi čurāt gultā un arī skolā uzvedība strauji pasliktinājusies. Viņa vēl aizvien nespēj noticēt, ka neviens no pieaugušajiem nepievērsa uzmanību, kāpēc meitene tik strauji izmainījusies: “Pilnībā neviens neiedomājās mani aizvest pie psihoterapeita!”

“Mana dvēsele aizlidoja, un es paliku kā čaula”

Inga kļuva par problēmu bērnu. Uzvedības problēmas meitenei saasinājās aptuveni 12 gadu vecumā. Kad mazajai Ingai bija 13 gadi, mamma pēc skandāla ar meitu viņu izmeta no mājas.

“Es gāju pie māsas pa Tallinas ielu Rīgā. Pie veikala stāvēja kāds vīrietis, kuram es paprasīju cigareti. Jā, es jau sāku smēķēt no 13 gadiem. Viņš man iedeva cigareti, atvadījos un gāju tālāk,” atceras Inga.

Lasi vēl: Kāda dziedātāja savā soctīklā ierakstījusi: “Es domāju, ka esmu stāvoklī.” Vai varam apsveikt?

Tas pats vīrietis panāca meiteni, sānā iespieda nazi un piedraudēja, ka viņai jānāk viņam līdzi. “Viņš mani aizveda uz savu dzīvokli Krāsotāju ielā. Tur bija viņa māsa, es viņu lūdzos un raudāju, lai laiž mani ārā, viņa vienkārši aizgāja uz istabu un aizvēra aiz sevis durvis. Sanāk, ka viņa visu nakti klausījās, ko viņas brālis ar mani darīja…”

Meitene ar asarām acīs apsēdusies uz dīvāna virtuvē, un vīrietis, draudot ar nazi, Ingai teicis: “Ja tu nebeigsi raudāt, es tevi nogalināšu!”

COMMENTS

Leave a Comment