Esmu nepatīkami pārsteigta par savas meitas rīcību un znota mātes bezkaunību

Reiz sinjora jautāja, kur viņas asistente pērk savas drēbes, un bija sajūsmā, izdzirdot atbildi: “Šuju pati. 

Uzturēt vīrieti un viņa vecākus: vai tas ir saprātīgi

Drīz Sinjoras Sofijas dēls un meita, ļāva Tatjanai šūt sev, mātei un viņiem, ja viņa to vēlas. Tā pamazām viņa varēja nosūtīt vairāk naudas uz savu dzimteni, nomaksāt meitas kāzu parādu un biežāk nodot naudu savai meitai …

Tagad, pārbraukusi mājās, Tanja ar meitu un znotu devās apciemot savedējus. Tur viņa ieraudzīja kaut ko tādu, kas joprojām neļauj aizmigt. Virtuvē savedējai bija mikroviļņu krāsns, plīts un ledusskapis, kas iegādāts par Janai no Itālijas nosūtīto naudu.

Meita, redzot, cik šokēta ir Tatjana, mēģināja paskaidrot, kad viņi bija vieni: “Nu, mammu! Ko tu tā uzreiz?! Mēs uzdāvinājām Dzintara vecākiem mikroviļņu krāsni un plīti, kad viņi remontēja virtuvi. Un tad viņiem salūza ledusskapis, tāpēc mēs atdevām savējo. Mēs nopirkām sev jaunu. ”

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Sieviete vēlējās atbildēt, ka šāda vienkāršība ir sliktāka par zādzību. Bet galu galā Jana ir otrajā mēnesī, līdz ar to nevēlējās viņu apbēdināt. Pieķērusies mātei, Jana čukstēja: “Dzintars ļoti vēlas jaunu, jaudīgāku un izturīgāku auto, varbūt apvidus auto. Tu tak zini, kā viņam patīk alpīnisms un speleoloģija. Un, lai nokļūtu alās un kalnos, ir nepieciešama spēcīga automašīna. Vai palīdzēsi? Mēs jau esam apkopojuši dažus…”

Tanja klusi noglāstīja meitas roku un steidzās mājās. Iekšā virmoja sašutums: “Nu, nelietis! Bet Jana nesaprot, ka viņa tiek izmantota … Kā, kā atvērt acis uz to ?! Galu galā viņas dzīvespriecīgais un laipnais slinkais strādā gadījuma darbus, nepārpūlē sevi, lai būtu pietiekami daudz laika hobijam. Paskaties, vēl uzmeta lūpu! Kā ar znotu, kāro pēc manas naudas ?!

Vēl varētu interesēt: Slāvu prognoze 2023. gada vasarai – izmantojiet šo vasaru lietderīgi, būs iespēja sasniget savus mērķus

Ritinot visu to atmiņā, sieviete sekoja lotosa naktslampiņas mirgošanai: zieda ziedlapiņas mirgoja ar sarkanīgām gaismām un lēnām nodzisa, un lapas kvēloja maigi zaļā, piparmētru nokrāsā. Viņa pamazām aizmiga… Vai rīts būs gudrāks par vakaru?

Leave a Comment