Finanšu horoskops 2018. gada augustam – lai sasniegtu finansiālus panākumus, būs smagi jāstrādā!

Vēzis

Finansiāli veiksmīgas Vēža dienas – 1. augusts, periods no 3. līdz 9. augustam, no 25. augusta līdz 28. augustam un mēneša pēdējā diena. Visnopietnākās mēneša dienas ir 4., 5. un 31.augusts, lai finansiālais panākums būtu jūtams. Centieties nebaidīties no pilnīgas uzticības, jo šī darbība dos jums panākumus. Šajos brīžos jūs varat droši tērēt naudu, plānot lietas, iesaistīties radošajā darbībā. Visbīstamākās augusta dienas ir 10. un 11., no 16. līdz 18. augustam, no 21. līdz 23. augustam. Šīs astoņas dienas var kļūt ļoti neveiksmīgas apkārtējo cilvēku nežēlības dēļ. Atjaunojot spēku pēc nepatīkamas sarunas Vēzim palīdzēs tikai savlaicīga atpūta un vientulība. Šajos laika periodos labāk ir strādāt vienatnē.

Lasi arī:  4 lietas, kas liek vīrietim bēgt no sievietes

Lauva

Lauva augustā cenšas ievērot desmit svarīgākos panākumu noteikumus, lai kļūtu bagātāki un veiksmīgāki. Vieglāk kļūt stiprāks var 1., 2., 7.-12., 21., 22., 25.-28. augustā. Sākot no 23. augusta, labāk ir, lai Lauvas būtu mazliet piesardzīgāks ar ambīcijām. Samazinot neapdomīgās darbības līdz minimumam, jūs spēsiet saglabāt finansiālos panākumus. Kopumā šis mēnesis būs ļoti radošs un neparasts. Problēmas dzīvē var parādīties tikai 4., 5. un 31. augustā. Šajās dienās labāk neveikt lielus pirkumus un neveikt sarežģītas lietas. Lauva šajās trīs dienās var kļūt graciozas un slinkas. Garastāvokļa svārstības var izraisīt finansiālus zaudējumus, plānu pārkāpumus, tuvību un savtīgumu.

Jaunava

Attiecībā uz Jaunavu, smaidīs veiksme darbā, pirkšanas un darījumu laikā šajos periodos no 5. augusta līdz 11., 18. un 27.-29.augustam. Šajās dienās jūs varat droši censties iegūt jaunas zināšanas, jo jūsu atmiņa tiks uzlabota, kā arī tiks aktivizēti iekšējie intelektuālie resursi. Negatīvās un bīstamās dienās Jaunavai vēlams izmantot rīta meditācijas, lai gūtu panākumus. Šādas dienas būs 1., 3., 23., 25., 26., 31. augustā. Šīs dienas var radīt materiālus zaudējumus, konfliktus ar priekšniekiem un kolēģiem, viltību un alkatības saasināšanos. Intelektuālais pārtēriņš šajās dienās ir nevēlams.

Lasi arī:  3 lietas, kas iznīcina mīlestību un izraisa šķiršanos

Svari

No 7. līdz 12. augustam, no 21. līdz 22. un no 25. līdz 28. augustam, ir bīstamākās augusta dienas. Šajos periodos finansiālā veiksme, iespējams, aizgriezīsies no jums. Vismaz daļēji, lai to atgrieztu savā dzīvē, palīdzēs cīņa pret augstprātību un savtīgumu. Mēģiniet pēc iespējas biežāk domāt par citiem, palīdzēt kolēģiem un tuviem cilvēkiem. Mēneša pirmajā dienā, kā arī 3., 6., 18., 23. un 29. augustā jūs varat piesaistīt finansiālus panākumus savā dzīvē. Lai veiksme sekotu tuvu jums, palīdzēs smags darbs un motivācijas klātbūtne. Vēlēšanās cīnīties par savu laimi, apņēmību un pēc intuīcijas ir galvenās augusta receptes augustam kopumā un īpaši šīm sešām pozitīvajām dienām. Piesaistīt naudu, palīdzēs jaunas paziņas un nestandarta domāšana.

Skorpions

Ārdīšanās ir tipiska Skorpiona dzīves kļūda. No 8. līdz 9. augustam no 22. līdz 23. un arī no 27. līdz 28.augustam, visās šīs dienas Skorpionam būs visproduktīvākās un veiksmīgākās finanšu jomā. Lielākā daļa no veiksmīgajiem aktīvo profesiju pārstāvjiem – cilvēki, kuri pastāvīgi atrodas kustībā. Tas ir ne tikai sportisti, bet arī tie, kuriem ir nepieciešams nepārtraukti pārvietoties pa pilsētu vai starp pilsētām. Tas var būt lielisks laiks situācijas maiņai, darījumu braucieniem, iepirkšanās vietām. 4.augusts, 5. un 31. augusts, šoreiz labāk, lai Skorpionu ieskauj tuvie cilvēki. Komandas darbs palīdzēs saglabāt stabilitāti un sasniegt labus rezultātus finanšu nozarē. Mēģiniet sekot intuīcijai un pievērsiet uzmanību priekšzīmēm sarežģītās situācijās. Varbūt tieši šajās trīs dienās, neskatoties uz vispārējo negatīvo izcelsmi, paveiksies.

Strēlnieks

No 6. līdz 11. augustam šis periods būtu jāvelta vērtību sistēmas pārskatīšanai, jaunu uzdevumu noteikšanai uzņēmējdarbībā un darbā, plānojot pirkumus nākotnei, risinot problēmas, nostiprinot amata vietas tajās jomās, kurās ir bijis iespējams nodibināt sevi labi. 19. augusts ir labākā radošā darba diena. 27. un 28. augustā labāk ir veltīt mierīgam un patīkamam darbam, radošumam un hobijiem. 3., 5., 18. un 29. augustā piesardzīgi rīkojieties par apdomīgām darbībām. Šajās dienās var būt daudz tenkas, mutiskas sacīkstes, skandāli. Problēmas ar apkārtējiem cilvēkiem ietekmēs finansiālos panākumus.

Lasi arī:  Lietas, ko nevajag glabāt mājās

Mežāzis

Šis mēnesis var kļūt ļoti dinamisks un neprognozējams. Naudas lietās jums nav jāizmet visa enerģija uz vienu lietu, kamēr jums nav izdevīgas iespējas. Jums nav jātērē laiks piedzīvojumiem un apšaubāmām lietām. 4., 5. un 31. augustā šīs dienas mēģiniet veltīt ar maksimāli labu garastāvokli, lai neatļautu personiskās nepatikšanas. Labāk ir ļaut sev atpūsties, aizmirst par problēmām. No 10. līdz 11. augustam un no 21. līdz 23. gadam jums būs pozitīva ietekme uz jūsu produktivitāti. Jūs varat droši tērēt naudu un plānot lietas nākotnei.

Ūdensvīrs

1., 6., 10. un 26.-29.augustā jūsu enerģija atjaunosies, pieaugs finanšu panākumu un palielinātas efektivitātes pieaugums. Kreativitāte var arī nonākt pēkšņi. Jūsu pasaules uzskats var tikt mainīts, kā rezultātā jūs varat realizēt savu vietu šajā pasaulē. No 7. līdz 9. augustam, no 11. līdz 12., no 21. līdz 22. un 31. augustam, šajās dienās izraisa jaunu trūkumu un problēmu rašanos. Vecās emocionālās un psiholoģiskās problēmas var pasliktināties un iegūt jaunu spēku. Šajās dienās, veikt uzņēmējdarbību un strādāt komandā, būs vismazāk piemērotas.

Zivis

Lielākais drauds no 5. līdz 11. augustam. Šajās septiņās dienās veiksme var pilnīgi novērsties no jums. Jūsu domāšana ārpus kastes tiks negatīvi ietekmēta. Šī iemesla dēļ veiksme var atkāpties no radošo profesiju pārstāvjiem. Pārējās augusta dienās katrs sīkums kļūst īpaši svarīgs, un katras zaudētās detaļas var izraisīt negatīvas sekas un finansiālos zaudējumus. 4., 5. un 31. augustā mēģiniet iegādāties mēbeles, iztīriet māju un atbrīvojieties no krāmiem. Šīs dienas no 25.augusta līdz 29.augustam novedīs pie iespējamas motivācijas, apņēmības un laba garastāvokļa rašanās.

Leave a Comment