Finanšu Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – traucēs konkurenti!

Dzīves finansiālā puse ir viena no svarīgākajām. Mēs ļoti bieži saskaramies ar naudas problēmām, jo ​​tās mums liedz daudz iespēju. Konsultāciju astrologi palīdzēs jums darbā, darījumos un naudā.

Finanšu Horo***ps palīdzēs jums izvairīties no kaitinošām kļūdām, kā arī neitralizētu ienaidnieku un pretinieku negatīvo ietekmi.

Auns

Aunam būs nepieciešams ātri atjaunot enerģiju. Zvaigznes un planētas šonedēļ veicinās intelektuālo darbu, bet pārmērīga fiziskā aktivitāte var radīt problēmas ar nogurumu un labklājību. Spēka un enerģijas mantra palīdzēs atbrīvoties no nejūtīguma un noguruma. Šonedēļ lielākā daļai Auniem būs skaidrs, kur virzīties tālāk, kam jums vajadzētu pievērst uzmanību, un kuras lietas atlikt malā. Tā būs aizņemta nedēļa, kurā būs harmonija un finansiālie panākumi.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – nāksies risināt savas problēmas!

Vērsis

Vērsi gaida pozitīva nedēļa. Vislabvēlīgākās dienas finanšu un darba lietām ir 19. un 20. decembris. Šajās dienās Vērsim būs izvēle, labs garastāvoklis un lielāka efektivitāte. Citās dienās negatīvās programmas var pārņemt Vērsi. Astrologi iesaka sevi ieskaut ar patīkamiem cilvēkiem un darīt tikai interesantas lietas. Pretējā gadījumā jums ir nepieciešams vairāk pacietības un izturības. Nedēļa ir labvēlīga jaunām biznesa zināšanām.

Dvīņi

Dvīņiem būs jaunas iespējas, naudas plūsma, kam seko finansiālie panākumi visur. Bet šonedēļ Dvīņiem būs nepieciešama arī mīļoto palīdzība, viņu padoms un morāls atbalsts. Komandā būs daudz vieglāk strādāt, nekā vienīgi piesaistīt autoritāti un pienākumus. 22.decembris ir visnopietnākā un aktīvākā nedēļas diena Dvīņiem. Šajā dienā jūs varat doties komandējumos, veikt pirkumus un satikt jaunus cilvēkus. Jūs varat arī doties uz intervijām, meklēt jaunus vaļaspriekus un jaunu darbu.

Vēzis

Vēzis var droši plānot nozīmīgus notikumus par pašreizējo periodu. Tie var būt biznesa tikšanās, dārgas iegādes. Karjeras jautājumos Vēžiem palīdzēs jauns dzīves plāns. Šie cilvēki ir aicināti sākt jaunus projektus un iesaistīties savu profesionālo prasmju pilnveidošanā, meklēt iespējas, lai pastiprinātu viņu finansiālo stāvokli un paaugstinātu viņu garu. Trīs efektīvi veidi palīdzēs atrast izeju no nepatīkamas un sarežģītas situācijas.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – liktenis mainīsies uz labo pusi!

Lauva

Lauvām jāpievērš uzmanība  psiholoģiskām metodēm, kas palīdz piesaistīt vēlamo. Neapdomātus eksperimentus un piedzīvojumus, Visums neatbalsta. Zvaigznes apbalvos Lauvas ar uzņēmēja spējām un ambīcijām, tādēļ labāk nestrādāt ar kādu pāri vai komandā – nebūs viegli sadalīt uzvarētāja laurus. Tagad nav nepieciešams mainīt situāciju – labāk ir rūpīgi strādāt pazīstamā vidē bez pārmērīgas stresa.

Jaunava

Astrologi un eksperti jums iesaka piesardzīgi kompensēt finanšu panākumu trūkumu. Tikai viena diena šonedēļ būs patiešām labvēlīga – 22. decembrī. Lai piesaistītu vairāk naudas jūsu dzīvē, Jaunavām vajadzētu izmantot labāko naudas magnētu mājā. Tie nebūs lieki un palīdzēs izdevīgākos periodos. Impulsivitāte var izspēlēt nežēlīgu joku ar Jaunavu – jums nevajadzētu atteikties no pašreizējiem projektiem un atmest darījumus, jo veiksme ir tuvu.

Svari

Šonedēļ veiksmi iegūt būs grūti. Astrologi iesaka būt atvērtiem jaunām idejām un piešķirt prioritāti brīvībai. Atkarība no citiem var negatīvi ietekmēt produktivitāti, noskaņojumu un veiksmi kopumā. Liktenis var apstrīdēt šonedēļ, mēģinot novirzīt Svarus no viņa paredzētā mērķa. Šī iemesla dēļ neuztraucieties un nebaidieties no grūtībām – ir vēlams pašam ar visu tikt galā.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – pāros var rasties konflikti!

Skorpions

Šonedēļ Skorpionam sola finanšu prēmijas un nopietnu progresu uzņēmējdarbībā. Ir iespējama līdzekļu saņemšana, tādēļ ir vērts pievērst uzmanību  Visuma zīmēm par brīdinājumu par nenovēršamu peļņu. Nauda mīlēs taupīgus Skorpionus, tādēļ vislabāk netērēt naudu bez īpašām vajadzībām. Protams, ja jums izdosies pamanīt atlaides precēm, kuras vēlaties uzdāvināt kā Jaunā gada dāvanu, varat droši izdarīt izņēmumu. Darbā zvaigznes un planētas gaida līderības īpašību izpausmi.

Strēlnieks

Ir pieci svarīgi noteikumi naudas piesaistīšanai. Pie šiem noteikumiem zvaigznēm un planētām šonedēļ pievienos bažas par padotajiem, kolēģiem un partneriem. Ir svarīgi laikus varētu nonākt glābšanā, jo īpaši, ja šie cilvēki iepriekš nav bijuši vienaldzīgi pret savām problēmām. Uzmanīgiem jābūt ar lēmumu pieņemšanu darbā un biznesā. Neuzkrītošas ​​darbības būs ārkārtīgi bīstamas. Jums ir jāpievērš uzmanība, lai izteiktu savas domas un emocijas, lai nevienu neapvainotu. Jo lielāku uzmanību Strēlnieki dos cilvēkiem, jo ​​bagātāki viņi kļūs nākotnē.

Mežāzis

Pasaulē ne viss vērš uzmanību uz naudu, bet gandrīz ikviens cilvēka uzvedības aspekts ietekmē labus vai sliktus finansiālos panākumus. Šonedēļ astrologi iesaka Mežāzim saprast, kā viņu rīcība nav perfekta. Ja viņi to dara, tad viņi spēs palielināt viņu panākumus ilgtermiņā. Tam vajadzētu būt pašnovērtējuma nedēļai un mērenai paškritikai.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmju pārstāvji, kas tīra tikai skatam

Ūdensvīrs

Radoša pieeja atrisinās daudzu Ūdensvīru problēmas. Šiem cilvēkiem ir jārisina finanšu satricinājumi un problēmas darbā ārpus kastes. Iespējams, ka dažas problēmas tiks atrisinātas pēc iespējas īsākā laikā, pretēji visām cerībām un prognozēm. Milzīgs enerģijas pieaugums palīdzēs Ūdensvīram gūt panākumus finanšu jomā, kļūt spītīgākam un dinamiskākam. Krustojumu maģija palīdzēs piesaistīt vēl lielāku veiksmi. Tā būs ļoti produktīva nedēļa.

Zivis

Neatkarīgi no tā, cik šīs nedēļas gaitā Zivis gaida liktenis, šis periods būs ļoti svarīgs. Ja jums nav paveicies ar naudu, ir  trīs veidi, kā atbrīvoties no finanšu problēmām. Zivis, kuru darbs saistīts ar fiziskām aktivitātēm, būs īpaši produktīvas. Mēs runājam, piemēram, par sportistiem. Intelektuālie darbi patērē daudz enerģijas, tādēļ astrologiem ieteicams būt viltīgākam. Ieteicams arī nerādīt nevienam jūsu neapmierinātību un negatīvismu: tā būs labāk finansiāliem panākumiem.

avots: dailyhoro

COMMENTS

  • <cite class="fn">Artis</cite>

    Iluzianisti ar saviem naudaskoka puķpodiem traucē -lai aiziet un nopelna nevis dzīvo uz starpnieku rēķina kakla.

Leave a Comment