Mīlestības horoskops nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – pāros var rasties konflikti!

No 17. līdz 23. decembrim problēmas personiskās dzīves jomā var atrisināt sevī. Pateicoties iknedēļas mīlas horoskopam, jūs uzzināsiet, kādas pārmaiņas jūs gaida nākamajā nedēļā.

Jaungada atnākšana liek daudziem cilvēkiem domāt par to, kā pienācīgi svinēt gaidāmās brīvdienas, un pats galvenais, ar kuru pavadīt Jaungada vakaru. Par šo problēmu ir bažas ne tikai vientuļiem cilvēkiem, bet arī pāriem. Speciālisti piedāvā iknedēļas mīlas horoskopu, kas palīdzēs atrisināt personiskās problēmas un radīt harmoniju attiecībās.

Auns

Šonedēļ Auniem personīgajā dzīvē nav paredzamas nekādas izmaiņas. Saules pieaugošā ietekme palīdzēs iegūt uzticību, tāpēc tas ir labākais laiks romantiskiem randiņiem un mīlestības deklarācijām. Pāriem, kuri ilgstoši ir bijuši attiecībās, var doties ceļojumā kopā  vai plānot to nākotni.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gadam – var rasties sarežģījumi

Vērsis

Nākamnedēļ vientuļo Vērsi sagaida patīkama iepazīšanās ar pretējo dzimumu. 20. un 23. decembrī Mēness būs spēcīgs, tādēļ pastāv iespēja, ka šajā konkrētajā laikā notiks liktenīga tikšanās, pēc kuras Vēršu dzīve mainīsies uz labo pusi. Vērsis pārī spēs atrisināt konfliktus ar otro pusi. Ir nepieciešams veikt pirmo soli samierināšanas ceļā, lai attiecības atkal kļūtu harmoniskas.

Dvīņi

Merkurs vājināsies, tāpēc Dvīņiem un viņu mīļajam var būt konflikts par naudu. Šajā periodā astrologi iesaka pārvaldīt savas emocijas, jo jebkurš strīds var novest pie šķiršanās. Vientuļie Dvīņi maz ticams, ka tie atradīs viņu dvēseles draugu, bet nepadodies, jo nākotnē jūs varat iegūt personīgu laimi ar mīlestības rituālu palīdzību.

Vēzis

Nākamajās septiņās dienās Vēzis varēs atgriezt harmoniju attiecībās. Lai atrastu uzkrāto problēmu risinājumu, jums ir nepieciešams, lai jūsu mīļais cilvēks atklāti runātu un dalītos ar jums domās un pieredzē. 20. un 23. decembrī, vientuļie Vēži var atrast savu mīlestību. Bet, lai to paveiktu, jums ir nepieciešams pavadīt vairāk laika ārpus mājas un justies brīvi iepazīties ar pretējo dzimumu.

LASI ARĪ: 5 lielas sieviešu kļūdas, kuru dēļ viņas nevar atrast mīlestību

Lauva

Nākamajā nedēļā Lauvas pārī gaida pārmaiņas. Vientuļajām Lauvām šī ir laba iespēja izveidot personīgo dzīvi un  atbrīvoties no vientulības, bet tiem, kas ir attiecībās, pastāv risks izdarīt kādu darbību, par kuru jānožēlo. Lai paliktu uzticīgs savam partnerim, jums ir jāuzrauga emocijas un jāstāv pretī kārdinājumiem no malas.

Jaunava

Kamēr Venēra ir novājināta Skorpiona zvaigznājā, Jaunavai ir iespēja atjaunot aizraušanās un vecās sajūtas pašreizējās attiecībās. Ja izejošajā mēnesī strīdi ar savu mīļoto notika pārāk bieži, jums jāatgādina viņam par tavu mīlestību, izmantojot skaistu konfesiju. Vientuļās Jaunavas gaida paziņa, kas var kļūt par jaunu romantisku piedzīvojumu. Tomēr ir vērts pievērst uzmanību, jo potenciālais partneris, iespējams, nav tas, par kuru viņš uzdodas.

Svari

Vājinātā Venēra radīs personiskas problēmas, un Svaru sajūtas var atdzist. Iespējams, ka uz šī pamata rodas konflikti, kas var novest pie pagaidu pārtraukuma. Svariem, kas meklē otro pusīti, nevajadzētu rēķināties ar veiksmi. Šajā laikā iepazīšanās būs virspusēja, bet jums jāpievērš uzmanība likteņa zīmēm, jo ​​daudzas no tām nāk klajā ar jaunu mīlestību  nākotnē.

LASI ARĪ: Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Skorpions

Ģimene un mīlnieki Skorpioni varēs atjaunot mīlas liesmu pašreizējās attiecībās. Viņiem izdosies atgriezt savstarpēju izpratni, risināt vecos konfliktus, taču šim nolūkam ir nepieciešams pavadīt vairāk laika kopā ar partneri. Antagonista planēta Venēra joprojām ir vāja, tāpēc vientuļo Skorpionu gaida negaidīta sadursme ar pretējo dzimumu, bet ne vienmēr tas kļūs par  nopietnām attiecībām.

Strēlnieks

Neskatoties uz to, ka Strēlniekam būs iespēja risināt attiecību problēmas un atrast mīlestību, patronu planētu ietekme ļaus viņiem ienirt viņu darbā. Tagad šī zvaigznāja pārstāvji nevar koncentrēties uz personīgo dzīvi, tāpēc jūs nedrīkstat pārrauties starp dažādām jomām. Tie, kas vēlas iegūt dvēseles partneri, jums jāpavada vairāk laika trokšņainās kompānijās vai jāizmanto pārbaudītas ceremonijas.

Mežāzis

Attiecībā uz privātumu gaidāmā nedēļa būs veiksmīga Mežāzim. Partneris centīsies darīt visu, lai paaugstinātu attiecības uz jaunu līmeni, un vientuļie Mežāži varēs izbaudīt patīkamas paziņas un apmeklēt skaistus un neparastus randiņus. Nākamajās septiņās dienās šīs konstelācijas pārstāvji beidzot varēs izlasīt laimīgu attiecību noslēpumu, pēc kura viņu mīlas dēka tikai stiprināsies.

LASI ARĪ: 8 iemesli, kāpēc vīrieši pamet sievieti, pat, ja to spēcīgi mīl

Ūdensvīrs

Ūdensvīru gaida aizņemta nedēļa. Attiecības ar partneri var pasliktināties jau pirmdien, un nākamajās septiņās dienās ļoti bieži rasties strīdi. Vientuļajiem Ūdensvīriem nav ieteicams veidot jaunas paziņas. Jūtas potenciālajam partnerim var izrādīties savstarpējas, bet viņš, iespējams, negribēs nopietnas attiecības un vēlēsies aprobežoties ar vienas nakts tuvību.

Zivis

Laba veiksme pavadīs Zivis nedēļas sākumā. 19. un 20. decembrī Mēness kļūs spēcīgāks Vērša zvaigznājā. Šīs zīmes ietekmē vislabāk ir pavadīt laiku relaksējošā atmosfērā vienīgi ar partneri, lai sazinātos par intīmākajām tēmām un atgrieztu uzticību un harmoniju attiecībās. Iespējams, jauna mīlestība netiks atrasta, bet ja Zivis nolemj doties atvaļinājum, viņi varēs sākt īslaicīgu romantiku, kas atstās patīkamas atmiņas par sevi.

avots: dailyhoro

Leave a Comment