Horoskops 18.decembrim – iespējama šķiršanās no kāda vai kaut kā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 18. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Šodien labāk turēt sevi rokās, jo mīļie prasīs maksimālu atdevi no jums. Jūsu Vese***a nedaudz pasliktināsies, tāpēc mēģiniet apmeklēt vismaz peldbaseinu – ūdens jūs nomierinās un uzmundrinās tajā pašā laikā. Jūsu ķermenim ir nepieciešama šāda relaksācija.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – nāksies risināt savas problēmas!

Vērsis

Iespējami panākumi profesionālajā darbībā, jautrība, optimisms. Labs laiks radošā darba cilvēkiem. Iespējams, ka jūsu viršanas enerģija liks jums veidot ilgtermiņa plānus vai mainīt darbības jomu. Neievērojiet savas emocijas. Pārbaudiet savas idejas ar loģiku, konsultējieties ar draugiem.

Dvīņi

Šodien jūs gaida jaunas interesantas paziņas – iespējams, ka no biznesa viņi kļūs par draudzīgiem. Diena ir labvēlīga radošo ideju īstenošanai jautājumos, kas saistīti ar mājas uzlabošanu. Jebkurš naudas ieguldījums būs veiksmīgs un sniegs peļņu.

Vēzis

Zvaigznes sola jums palīdzēt ar panākumiem, meklējot papildu ienākumu avotus vai pāreju uz jaunām aktivitātēm. Jūs laiku pa laikam atcerēsieties par strīdiem un savstarpējām pārpratumiem.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – liktenis mainīsies uz labo pusi!

Lauva

Šodien jūs varat saņemt labas ziņas vai vilinošu piedāvājumu piedalīties kopīgā projektā. Ir jāpārdomā viss un jādomā detalizēti: tas prasīs maksimālu laiku un pūles. Jums nevajadzētu izlemt par riskantām darbībām. Jūsu panākumi ir atkarīgi no lēnas virzības uz vienu mērķi. Visticamāk, jūs atceraties šo dienu kā nozīmīgu ilgtermiņa dzīves plānu pielāgošanas dienu.

Jaunava

Zems dzīves potenciāls var ietekmēt jūsu sniegumu un spēju pieņemt pareizos lēmumus. Nelieli pārpratumi nav izslēgti, tādēļ ir nepieciešams plānot ikdienas rutīnu iepriekš. Dienas otra puse ir labvēlīga pirkšanai, iegādei, īpašuma uzkrāšanai, naudas ieguldīšanai. Saziņa ar pretējā dzimuma cilvēkiem būs veiksmīga.

Svari

Iespējams, šodien jūs pēkšņi varat demonstrēt visus savus talantus un spējas. Sievietes Svari pieredzēs vīriešu ciešu uzmanību. Nav izslēgts jauns hobijs. Jūsu enerģija iemācīs prieku un optimismu citos. Vīriešiem-Svariem zvaigznes iesaka komandas darbu, grupu nodarbības vai atpūtu starp līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – pāros var rasties konflikti!

Skorpions

Liktenis pārbauda jūsu izturību un uzticību dzīves principiem. Iespējams, neobjektīva attieksme pret apkārtējiem cilvēkiem. Rādīt toleranci un izturību. Neiesaisties tukšos strīdos, kas nesniegs neko, bet tikai savstarpēju iekaisumu. Pēcpusdienā negatīvās tendences samazinās. Stiprini auru un spēju ietekmēt citus.

Strēlnieks

Izvairieties no stingriem spriedumiem, apgalvojumiem un neapdomīgām darbībām, kas pēc tam ir jānožēlo. Iespējams, negaidītas problēmas, kas būtiski ietekmēs attiecības ar mīļoto vai būtiski pasliktinās finansiālo situāciju. Iespējamie mājsaimniecības darbi vai izdevumi, kas saistīti ar bērniem.

Mežāzis

Šodien jums nevajadzētu veidot lielus plānus, sākt jaunu biznesu. Darījumu tikšanās nenodrošinās vēlamos rezultātus. Labāk jāpieliek visas pūles, lai atrisinātu ilgstošas ​​problēmas. Esiet uzmanīgi ar dokumentiem un biznesa dokumentiem. Neaizņemieties, nemēģiniet atrisināt finansiālas problēmas viens pats.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – traucēs konkurenti!

Ūdensvīrs

Jūsu emociju pieaugumu izraisīs jūsu nespēja atpūsties. Vārdu trūkums un spēja analizēt notikumus un jūtas ir nosacījumi, lai uzturētu harmoniju attiecībās ar citiem. Ja jums ir iespēja doties pensijā, izmantojiet to. Izprotot savas jūtas un domas, jūs varat plānot savas uzvedības stratēģiju un taktiku.

Zivis

Šodien jums pēkšņi var likties, ka viss ir zaudējis savu nozīmi, bet drīz mākoņi izkliedēsies, un jūs uzzināsiet visus jautājumus, kas jūs mocīja, attiecības ar saviem radiniekiem kļūs saprotamas un harmoniskas.

avots: vedmochka

Leave a Comment