Horoskops nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – liktenis mainīsies uz labo pusi!

Horoskopi palīdz cilvēkiem sasniegt noteiktus dzīves virzienus. Astrologa padomi būs noderīgi ikvienam, kas šonedēļ vēlas gūt panākumus savā pusē.

Sekojot labklājības likumiem, jūs varat mainīt savu dzīvi nedēļas laikā. Daži cilvēki to spēj izdarīt īsākā laikā: viss ir atkarīgs tikai no jūsu domu spēka, vēlmes kļūt labākam. Šonedēļ Visums palīdzēs daudzām Zodiaka zīmēm mainīt likteni uz labo pusi.

Auns

Nedēļa Aunam būs mierīga un produktīva. Zvaigznes un planētas labvēlīgi ietekmēs šī Zodiaka pārstāvjus, jo īpaši no pirmdienas līdz piektdienai. Sestdiena un svētdiena ir labas dienas atpūtai, kad jūs varat atbrīvoties no darba problēmām un veikt mājsaimniecības darbus. Vienīgais, no kā ir jābaidās, ir greizsirdības uzliesmojumus.

Šajā nedēļā būs viena īpaša diena – 20. decembris. Ceturtdien ir vērts darīt vissvarīgākās lietas. Jūs varat droši veikt darījumus, iegādāties lielus pirkumus un satikt cilvēkus. Astrologi iesaka aizstāvēt savus uzskatus jebkurā dzīves situācijā. Galvenais – neiet pārāk tālu no pārliecināšanas metodēm, kas dzīvo līdera lomā.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmju pārstāvji, kas tīra tikai skatam

Vērsis

Vērsim būs brīdis relaksācijai un atpūtai. Tas jo īpaši attiecas uz 19. decembri, kad planētām būs vislabvēlīgākā ietekme uz šīs zīmes pārstāvjiem. Vienīgā bīstamā šīs nedēļas diena ir 20. decembris. No saspīlētām nepatikšanām un problēmām palīdzēs atbrīvoties ūdens procedūras. Vēršiem ir nepieciešams vairāk atpūtas un relaksācijas. Nedēļas nogales ir lieliski piemērotas āra aktivitātēm un iepirkšanās pasākumiem, patīkamām mājas sanāksmēm un mājas problēmu risināšanai.

Astrologi iesaka Vēršus ievērot diētu. Šajā nedēļā labāk nesākt kaut ko svarīgu – visas visnopietnākās jaunās iniciatīvas var tikt nodotas citā laikā bez zaudējumiem. Viena no visnoderīgākajām dzīves iemaņām šajās septiņās dienās ir spēja piedot un nevis apturēt problēmas.

Dvīņi

Astrologi iesaka, Dvīņiem pasargāt sevi no negatīvās enerģijas. Ir nepieciešams izvairīties no saskares ar ienaidniekiem un pretiniekiem. Ir labāk strādāt vienatnē, nelūdzot nevienam palīdzību. Kopumā nedēļa būs diezgan polāra un neskaidra. Dvīņiem būs jāpārdzīvo kāpumi un kritumi gan uzņēmējdarbībā, gan darbā, gan arī mīlestībā.

Laimes uzturēšanas atslēga ir miers. Kontrolēt negatīvās emocijas, palīdzēs radošums un fiziskās aktivitātes. Arī astrologi iesaka būt uzmanīgākiem ar intuīciju. Svētā izjūta diez vai varētu maldināt Dvīņus tik grūtā laikā. 22.decembris ir visnopietnākā nedēļas diena. Ieteicams pavadīt to mierā un vientulībā vai ar tuvākajiem cilvēkiem.

Vēzis

Parasti Vēžiem nedēļa būs ļoti pozitīva un energointensīva. Garastāvokļa svārstības nav paredzamas, tieši tāpat kā nopietnas problēmas kādā no dzīves jomām. Tas ir pašrealizācijas un attīstības periods. Šī iemesla dēļ jums vajadzētu izmantot afirmācijas panākumiem un labklājībai. Tas ir ļoti izdevīgs periods tiem, kas pārstāv pārstāvjus, kuri rīkojas drosmīgi un izlēmīgi.

Darbs un bizness dos ne tikai panākumus un naudu, bet arī morālo gandarījumu. Tas būs lielisks laiks finanšu ieguldījumiem un romantiskiem piedzīvojumiem. Vēzis, kas jau ir saistīts ar laulībām un mīlestību, nedrīkst aizmirst par otrās puses izjūtām un vēlmēm. Nedēļas nogale būs jāpievērš vietējām lietām, kā arī atpūtai.

LASI ARĪ: Kā sagatavoties Jaunajam 2019.gadam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Lauva

Lauvām jādomā par to, kā savā dzīvē piesaistīt veiksmi. Viena no metodēm ir piesardzība. Ir pienācis laiks piesardzībai un svarīgiem lēmumiem. Astrologi iesaka iemācīties teikt “nē”, būt uzmanīgākiem saziņā ar priekšniekiem. Laikā no 17. līdz 23.decembrim zvaigznes un planētas izveidosies tā, ka Lauvas iegūs zināšanas un spēs izprast viņu patiesos mērķus dzīvē. Ir pienācis laiks dot sev.

Neliels disonanse attiecībā uz zvaigžņu un planētu uzvedību var izraisīt nespēku un samazināt izturību pret stresu. Lauvām jābūt uzmanīgākam uz ceļa – nepārkāpiet ceļa noteikumus. Mājas un darba vietā astrologi iesaka atjaunot kārtību. Nedēļas nogalē nesniedz svarīgus piedāvājumus, tērē daudz naudu un nelieto alkoholu un treknu pārtiku.

Jaunava

Visu nedēļu Jaunavai būs jācīnās ar nogurumu un apātiju. Palīdzēs efektīva meditācija. 22.decembrī planētas palielinās savu darbību, tāpēc šajā dienā var būt daudz pozitīvu izmaiņu šīs zīmes pārstāvju dzīvē. Nedēļas nogalē Jaunavas varēs paši par sevi atklāt jaunus talantus, mainīt viņu dzīvi uz labo pusi, kas ir ļoti svarīga.

Darba dienās būs jāstrādā, kā vajadzētu. Zvaigznes neveicina darba spēju un motivācijas palielināšanos, bet tas nenozīmē, ka jums jāievēro viņu garastāvoklis. Nav laiks slinkumam un atpūstai – jums ir nepieciešams apkopot un virzīties uz priekšu, neskatoties uz iespējamiem apātijas un slinkuma uzbrukumiem, bet arī ģērbties silti – laiks arī ne uzmundrina. Ja mīlestībā un darbā viss notiek vienmērīgi un bez straujām izmaiņām, tad mēs varam pieņemt, ka uzdevumi ir pabeigti.

Svari

Trīs ikdienas rituāli palīdzēs Svariem kļūt veiksmīgākiem šonedēļ. Cerēt šādos periodos nav tā vērts. Eksperti iesaka izbaudīt vientulību un izmantot šajā laikā mierīgu atmosfēru, lai atrisinātu problēmas darbā un personīgajā dzīvē. Daudzi Svari būs jautri, tāpēc neatteiksies no tā.

Mīlestības sfērā šīs zīmes pārstāvji gaida atlīdzību par pagātnes centieniem. Mīlestības lietās ir iespējams atļaut citai personai vadīt jūs laimē, jo īpaši jau izveidotās attiecībās vai laulībā. Centieties būt mazāk satraukti, necienīgi nekritizēt citus bez iemesla. Ir ieteicams dot savu mīlestību, lai saņemtu to atpakaļ.

LASI ARĪ: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Skorpions

Astrologi iesaka Skorpionam attīstīties garīgi, kā arī nebaidīties īstenot ārkārtas idejas. Enerģijas un enerģētikas mantra palīdzēs nostiprināties ar jauniem spēkiem uzticības zaudēšanas periodos. Nedēļa būs labvēlīga šīs Zīmes pārstāvjiem, jo ​​radošā enerģija būs aktīva, visi ierobežojumi tiks atcelti.

Jūs varat veltīt laiku, meklējot otro pusi, jaunus vaļaspriekus un hobijus, mainot darba vietas, mainot situācijas, iepērkoties. Jūs varat mainīt tēlu, doties ceļojumā, sākt jaunu uzņēmējdarbību. Neatsakieties palīdzēt citiem šajās septiņās dienās. Ir nepieciešams izmantot visas iespējas, lai kļūtu veiksmīgāki un droši uzņemtu jaunu biznesu. Skorpiona vitalitāte un labs garastāvoklis būs lipīga.

Strēlnieks

Ir piecas lietas, kas dzīvē rada melno līniju. Šonedēļ Strēlniekam tiks pievienota izšķērdība. Visums sagaida no šīs zīmes pārstāvjiem īpašas darbības, kas viņiem ļaus iemantot mīlestību un darbus. Ir svarīgi pārvarēt nedrošību un bailes, lai pārietu uz uzvaras ceļu. Garastāvoklis vienmēr var mainīties, un ienākumi – daudz paliek vēlami. Relaksācija palīdzēs atrisināt neskaidrības problēmu: katru vakaru mēģiniet atpūsties un aizmirst par darbu, kad atrodaties savās sienās.

Jums nevajadzētu solīt otrajai pusei, radiniekiem un draugiem. Ir nepieciešams samazināt izmaksas, mēģināt organizēt mini-atvaļinājumu, mainīt situāciju. Iespējams, ka Strēlniekam būs jāpanāk kompromiss ar cilvēkiem, kuriem viņi nepatīk. Īsi sakot, nedēļa būs ļoti sarežģīta.

Mežāzis

Šī nedēļa Mežāžiem sola būt ļoti neparasta. Neaizmirstiet saglabāt savu reputāciju starp kolēģiem un radiniekiem. Rituāli pret strīdiem un skandāliem palīdzēs šīs zīmes pārstāvjiem izvairīties no nevajadzīgas attiecību noskaidrošanas. Ikviena, pat neliela šķelšanās, var izraisīt nopietnas sekas, tādēļ diplomātiskās sarunas ir galvenais, lai saglabātu panākumus.

Nedēļa būs veiksmīga iepirkšanās procesā, it īpaši 20. decembrī. Jūs varat droši aizņemties un aizdot naudu, iegādāties jaunas mēbeles un ierīces. Būs viegli strādāt un izpildīt parastos uzdevumus, tomēr jums ir nepieciešama maksimāla koncentrācija. Jums vajadzētu izvairīties no apātijas un pārmērīga darba pārtraukuma. Ja darbs ir intelektuāls, jums jāpārvietojas vairāk un otrādi, ja jūs pārslogojat savu ķermeni ar fiziskiem vingrinājumiem, jums būs jāuztraucas, piemēram, mācoties.

LASI ARĪ: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Ūdensvīrs

Ūdensvīram, visums iesaka mājās radīt labvēlīgu enerģiju, veicot mēbeļu tīrīšanu, pārkārtošanu, izmetiet nevēlamus atkritumus. Jūs varat droši doties uz veikalu, nopirkt kaut ko jaunu mājā, ielieciet Ziemassvētku eglīti, izrotājiet brīvdienu telpu. Ja jūs nepadarat enerģiju mājās pozitīvu, var būt apātijas periods, efektivitātes samazināšanās.

Šajā periodā ir labāk neuzņemties papildus atbildību, nevis atrisināt citu cilvēku problēmas, izvairīties no pārmērīgas fiziskās slodzes un nesteidzieties ar uzturu un badu. Jums vajadzētu ēst vairāk augļu un veselīgu pārtiku. Ir svarīgi arī rūpēties par psiholoģisko veselību, brīvā laikā darot savus personīgos jautājumus. Astrologi iesaka Ūdensvīram iestatīt tikai iespējamos uzdevumus.

Zivis

Zivīm jābūt tolerantiem pret tuviem cilvēkiem, otro pusi, draugiem un kolēģiem. Ir pienācis laiks pārvarēt impulsivitāti, kas padara Zivis agresīvas. Nepārvērtējiet ienaidniekus un konkurentus darbā un mīlestībā. Ir nepieciešams saprātīgi redzēt katras personas iespējas un vājās puses. Šajā situācijā, darbā un biznesā, būs iespējams sasniegt stabilitāti.

Nepieciešams risināt  negatīvas attieksmes, nevis barot viņus ar negatīvām domām, nenoteiktību un bailēm. Jums būs jāatrod spēks, lai izvilktu kopā. Zivīm var būt jāpārtrauc sazināties ar kādu no apkārtējās vides, lai šīs personas neietekmētu viņu pašapziņu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment