Finanšu Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – daudz kas būs atkarīgs no pašiem!

Lauva

Nedēļa būs bagāta ar notikumiem profesionālajā sfērā, tāpēc eksperti iesaka pacietību – Lauvas gaida maratons, nevis sprints. Tomēr tas attiecas tikai uz tiem, kas nopietni uztver ienākumu pieaugumu un karjeras panākumus. Ja ir vēlme, ir iespējama gan veicināšana, gan pilnīga darbības maiņa. Plutona aktivizēšana 19., 20. un 22. jūnijā norāda uz negaidītiem notikumiem, kam būs nepieciešami lieli ieguldījumi. Situācija tiks saglabāta ar ugunsdrošo krājumam atvēlēto summu. Un, protams, mazliet veiksmes.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kas satiks savu mīlestību 2019. gada vasarā

Jaunava

Merkura kustība caur Vēža zvaigznāju paredz lejupslīdi. Astrologi iesaka šonedēļ veikt ikdienas uzdevumus. Jūs varat ieguldīt jaunā izglītībā vai apmācībā – tas palīdzēs nākotnes karjeras izaugsmē. Jaunavas strādā sev, gaidot nopietnus panākumus. Tomēr nedēļas sākumā pastāv risks, ka tiks pieņemts emocionāls lēmums, kuru vēlāk varat nožēlot. Ja vēlaties mainīt darba vietas vai iegūt algas paaugstinājumu, labāk to izdarīt 20. vai 21. jūnijā. Ceturtdiena un piektdiena ir visizdevīgākās dienas iepirkties, kā arī sākt sarunu par veicināšanu.

Svari

Šonedēļ Svariem ir jālikvidē lieli izdevumi, pirkumi uz kredītiem un uzkrājumiem vai ieguldījumiem. Lai palielinātu naudu, varat izmantot garīgās prakses, kuru mērķis ir atvērt naudas čakru. Ja ir grūti ticēt laimīgajai iespējai, tad situācija tiks glābta ar monotonu un atbildīgu darbu. Galvenais nepārspīlēt to – Venēra ir vājināta Dvīņos, kas nozīmē, ka palielinās apdeguma risks. 19., 22. un 23. jūnijā ir iespējami izdevīgi piedāvājumi, kas dos peļņu, bet tiem būs nepieciešams veltījums.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – paļaujieties uz savu intuīciju!

Skorpions

Pateicoties patrona Plutona aktivizēšanai, Skorpions šonedēļ var rēķināties ar nopietnu ienākumu pieaugumu. Īpaši monetārie un daudzsološie būs lēmumi, kas pieņemti 19., 20. un 22. jūnijā. Bet veiksme nenokritīs no debesīm: Skorpioniem būs nepieciešama iniciatīva, pašapziņa un diplomātiskās prasmes. Arī par sevi var uzzināt trūkumus vai pagātnes kļūdas. Lai nepaliktu starp atpalicējiem, ir svarīgi, lai zīmes pārstāvji ierobežotu neirozes un stresu kritiskās situācijās. Veselīgs risks būtu pa ceļam, kā arī  savlaicīgi pasākumi, lai cīnītos pret trauksmi.

Strēlnieks

Jupiters Strēlnieka zīmē pavērs daudzsološas iespējas šīs zīmes pārstāvjiem. Gan uzņēmēji, gan iznomātie darbinieki var gūt panākumus, jo īpaši dienās, ko pastiprina citu lielāko planētu enerģija – 21., 22. un 23. jūnijs. Paaugstinās ienākumi, pieaugums, jauna pozīcija vai pat jauns darbs. Jums būs jāpieņem patstāvīgi lēmumi, tāpēc ir jāuztur piesardzība, pat ja ir neliela euforija no panākumiem, pastāv risks, ka tiks zaudēts un bankrotēts. Lai atbrīvotos no problēmām, jūs varat vērsties pie uguns elementa jebkurā dienā, izņemot pirmdienas.

Mežāzis

Mežāzis tiek aicināts atbrīvoties no domām, kas piesaista nabadzību un koncentrēties uz darbu. Saturna un Plutona atrašana viņu zīmē liecina, ka Mežāzim būs perfekta profesionālā forma, pārliecinātība un miers. Nav pārsteigums, ka viņi tiks pamanīti un novērtēti darbā. Nebaidieties no attaisnojamiem riskiem un drosmīgām iniciatīvām: Mežāzim ir aptuveni 5 dienas, lai sevi paziņotu. Sākot no piektdienas, finanšu lēmumos un idejās var rasties negaidīti šķēršļi.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – atklāsies daudz zemūdens akmeņu!

Ūdensvīrs

Ūdensvīru var apdraudēt viņu pozīcija darbā, ja viņi uzņemas risku, no kā varētu izvairīties. Jupitera agresīvā ietekme liek domāt, ka tagad ir pienācis laiks nostiprināt panākumus, nevis kaut ko nesasniegt. Lai neuzturētos stresā, notikumi, idejas un ienākošie priekšlikumi būtu jādara filozofiski. Darba apstākļus vai algas būs iespējams mainīt jūlijā vai augustā, bet šobrīd ir iespējami negaidīti pagriezieni finanšu jautājumos: ir vērts būt jūsu sargam un atbrīvoties no lietām, kas atvaira naudu.

Zivis

Šonedēļ Zivis var sajust planētu un apstākļu spiedienu: diemžēl maz ir atkarīgs no šīm 7 dienām. Pareizā stratēģija ir veltīt nedēļu profesionālai pašattīstībai un profesionālajai attīstībai, vēlāk šī pieredze būs ļoti noderīga. Ieteicams arī klausīties, kas notiek apkārt. 19., 22. un 23. jūnijā jūs pamanīsiet kaut ko vērtīgu, vai tā būs iespēja kļūt bagātiem vai karjeras izaugsmes iespēja. Naudai nedēļa ir nelabvēlīga, jo īpaši attiecībā uz jauniem aizdevumiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment