Horo***ps 17. jūnijam – strauja notikumu attīstība

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 17. jūnijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Daži Auni sāks piedzīvot grūtības. Daudziem nebūs pietiekami daudz uzticības, drosmes. Pārliecinieties: tikai “drosme iekaro.” Jums nevajadzētu pārspīlēt jūsu trūkumu nozīmi, jo jums ir daudz priekšrocību, kuru dēļ jūs ievēros.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – strīdi var uzliesmot no nulles!

Vērsis

Iespējams, ka vēlme pēc ceļošanas pamostas, spilgti iespaidi un jaunu zināšanu iegūšana. Daudziem ir iespējama jauna mīlestība. Nesēdiet. Jūsu vēlme pēc miera var novest pie tā, ka jūs nevarēsiet sasniegt to, ko jūs gribējāt un varējāt.

Dvīņi

Liela uzmanība būs nepieciešama sociāliem notikumiem, un nav laika izpētīt savus jautājumus. Dažiem šodien būs piemērota iespēja noslēgt laulību savienību, lai gan iniciatīva drīzāk būs partnera. Izmērītais dzīves temps dos jums ilgi gaidīto emocionālo mieru.

Vēzis

Šodien jūs nevarēsiet paslēpties. Būs nepieciešams pieņemt svarīgus lēmumus, kas palīdzēs sasniegt jaunu sociālo līmeni. Vidē būs veiksmīgi cilvēki, uz kuriem orientēties. Nepieciešamais uzvedības stils – koncentrēšanās.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – paļaujieties uz savu intuīciju!

Lauva

Iespējams, ka visu dienu Lauva risinās finanšu jautājumus, nekustamā īpašuma problēmas, kontaktus ar partneriem. Jums būs jāvelta laiks radinieku Vese***ai. Neuzlādējiet sev daudzas lietas. Rūpējieties par sevi!

Jaunava

Ar paziņām un draugiem jūs iepazīsiet jaunās tendences un piepildīsieties ar saviem radošajiem plāniem. Esiet uzmanīgi ar dokumentiem, nemainiet savu darbību virzienu.

Svari

Šodiena nepaies bez globālām pārmaiņām: ir iespējama kustība, mainīgas darba vietas un pat darbības veidi. Visticamāk, ka tuvākajā nākotnē jums tiks piedāvāta interesanta un izdevīga pozīcija. Esiet taupīgi, kontrolējiet izmaksas, lai neīstenotajā brīdī netiktu novirzīti.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – atklāsies daudz zemūdens akmeņu!

Skorpions

Šajā dienā nepatikšanas nav izslēgtas. Piemēram, daudziem no Skorpioniem drīz būs jārisina problēmas ar radiniekiem vai jāatrisina attiecības ar partneriem. Ļoti iespējams arī sadursmes ar likumu. Lai izvairītos no šādām problēmām, mēģiniet saprātīgi novērtēt sevi un savas darbības. Uzticēšanās savai nedrošībai tagad var izspēlēt sliktu joku ar jums.

Strēlnieks

Šodien daudzi Strēlnieki koncentrēsies tikai uz sevi. Viņi cilvēkiem var pievērst uzmanību tikai tad, kad tie ir ieinteresēti, un visos citos gadījumos viņi paliks neiespējami un paliks iekšēji nepiespiesti. Patērētāju attieksme pret cilvēkiem – nav labākais veids, kā organizēt savu dzīvi. Jums būs jāmaksā rēķini un pat ar procentiem.

Mežāzis

Šodien zvaigznes var nodrošināt Mežāzi ar iespēju kontrolēt notikumu gaitu, manipulēt ar cilvēkiem un dažādiem resursiem. Nedrīkst būt nekādu problēmu. Panākumi ir garantēti tiem, kas ir ļoti izvēlīgi par sevi un spēj godīgi apiet šķēršļus.

LASI ARĪ: Finanšu Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – daudz kas būs atkarīgs no pašiem!

Ūdensvīrs

Diena simbolizē vientulību, atdalīšanos. Planētu stāvoklis veicina Ūdensvīra attīstību īpaši jutīgi pret viņu privilēģiju pārkāpumiem un mēģinājumiem iejaukties viņu privātumā. Nepārvietojiet atbildību uz saviem tuviniekiem un uz citu cilvēku pleciem.

Zivis

Diena simbolizē taisnīgumu, tiesību aizsardzību. Planētu stāvoklis veicina Zivju īpašās jutības attīstību pret jebkādām netaisnības izpausmēm. Neaizveriet acis, lai netaisnīgi sadalītu atlīdzību par kopīgu darbu.

avots: vedmochka

Leave a Comment