Retrograda Plutona sākums 2018. gada 22. aprīlī

Retrograde Plutons darbosies gandrīz 5 mēnešus. Līdz 30. septembrim Plutons pārvietosies pretējā virzienā. Šo sešu mēnešu laikā var notikt daudzi nepatīkami notikumi, kuriem labāk sagatavoties iepriekš.

Plutons ir diezgan tāla planēta, bet tās ietekme uz cilvēkiem, ir ļoti spēcīga un asa. Vienīgā atšķirība no, Venēras vai Merkura – ir tā diapazona darbība. Plutons izraisa neapzināto sabiedrības domāšanas daļu. Tas nozīmē, ka tā enerģija ir kaut kas ļoti svarīgs komandai, nevis katrai personai individuāli.

Lasi arī: Latvijas Dizaina gada balva 2018 Divdesmit finālistu darbu izstāde

Vīrieši un sievietes retrograda Plutona laikā

Nākamajā periodā vīrieši kļūs pretrunīgi, taču tas nenozīmē, ka jācenšas izlabot savu būtību. Strīdi palīdzēs jums pierādīt sevi no labākās puses, kaut ko sasniegt. Vīriešu enerģija būs pretrunā ar Visuma enerģiju. Jūs varat kļūt neobjektīvāki, nežēlīgāki un izaicinošāki. Tas ir maz ticams, ka citiem tas patiks, tādēļ jums būs nepārtraukti jāskatās, lai jūs nevienu neaizvainotu no tuvākās vides.

Sievietēm sāks veidoties stereotipiska domāšana. Personīgajā dzīvē, šajā periodā radīsies nestabilitāte. Problēma kļūs aktuāla jau 22. aprīlī: Plutons neliks sevi gaidīt. Jūsu iekšējā pasaule būs pakļauta pārmaiņām, tāpēc dažas no sievietēm dzīvos vieglāk, bet, gluži pretēji, kādai būs grūtāk. Biznesā jums izdosies, jo īpaši finanšu jomā. Sievietēm astrologi iesaka ieguldīt pēc iespējas vairāk naudas, veidojot jaunu tēlu vai saglabājot veco.

Lasi arī: Ģimenes diena “Rīdzene, Rīdziņa, Rīgas upe – kad, kāda tā bija un kur tā tecēja” Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā

Bērni no 22. aprīļa līdz 30. septembrim

Kamēr Plutons būs atpakaļgaitas, bērni labāk apgūs informāciju. Bērnu komunikatīvās prasmes pieaugs daudzkārt, bet tās būs jāvirza pareizajā virzienā. Izglītojošais darbs būs daudz produktīvāks visos virzienos.

Neskatoties uz to, ka vasara ir atpūtas laiks, labāk piespiest bērnus lasīt grāmatas un biežāk nodarboties ar sportu. Labi ieradumi tiks izstrādāti diezgan ātri.

Vispārējais astrologu padoms nākamajam periodam

Šajos 5 mēnešos daudzu cilvēku gribasspēks var sasniegt jaunu līmeni. Tas nozīmē, ka ir laiks atmest sliktos ieradumus un “stāvēt uz slēpēm”. Sāciet skriet no rīta, bet ne vieni. Sekojiet sev pēc iespējas labāk, neaizmirstot par pareizu uzturu. Jautājumus, kas saistīti ar veselību, astrologi nākamajos 5 mēnešos atzīmē par visaktīvāko.

Cilvēki palielinās viņu pašapziņu, tādēļ mēģiniet palikt tuvu tiem, kas jūs motivē un dod jums ticību sev. Atsvešināšanās būs murgs lielākajai daļai, bet viss būs atkarīgs galu galā no personīgās īpašības: pacietību un gribasspēku. Cilvēku noslēgtībai arī būs efekts, tāpēc, periods būs problemātisks – jātiecas pēc kontaktēšanās, bet garastāvokļa un vēlēšanās uz to nebūs.

Lasi arī: Ko darīt, ja bērnam sāp vēders

Garastāvoklis katram cilvēkam ir jāuzlabo pašam neatkarīgi. Ir svarīgi tikai izskatīt faktus, nevis atbildes reakcija un viedokļa izteikšanu. Iekšējā pasaule būs nestabila un dinamiska, tāpēc dažreiz būs grūti saprast sevi.

Jebkurā gadījumā, bet šajā laikā varat droši mainīt situāciju. Cilvēku mīlestības saderība gandrīz visos gadījumos būs ārkārtīgi zema, bet, ja jūs jau esat attiecībās, jūs varat atrast kopīgu valodu un stiprināt mīlestību. Iepazīšanās un mīlestības meklējumi šim laikam nešķiet ļoti labi. Pagaidiet, kamēr Plutons beigsies ar atpakaļgaitas kustību. Atcerieties, ka arī Saturns nesen ir kļuvis atgriezenisks, tāpēc jums ir jābūt uzmanīgam it visā divtik.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment