Finanšu horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – būs grūtības pieņemt pareizos lēmumus!

Strēlnieks

Nedēļa no 29. oktobra līdz 4. oktobrim ir periods, kurā Strēlniekam būtu jāpievērš uzmanība. Šoreiz biznesā un finansēs būs diezgan sarežģīta nedēļa. Gaidāmā nedēļa cilvēkiem, kuri pārstāv Strēlniekus, nebūs vienkārša, gandrīz viss, ko viņi nopelnīs, pazudīs. Astrologi prognozē daudz izdevumu, kas saistīti ar tuviem cilvēkiem: kādam pēkšņi var būt nepieciešama neatliekama finansiāla palīdzība.

Lai nauda pieaugtu, Strēlniekam ir ieteicams atlikt lielos izdevumus un ieiet stingrā ekonomijas režīmā. Viss iemesls – Merkura pāreja no Skorpiona uz Strēlnieku. Sakarā ar to, ka antagonists ir viņa paša zīmē, Strēlnieks var kļūt par ķīlnieku negatīvām, izdomātām problēmām un nopietniem šķēršļiem ceļā.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – nāksies atbrīvoties no visiem krāmiem!

Mežāzis

Šonedēļ Mežāzi gaida briesmas zādzību un konkurentu veidā. Šīs zīmes pārstāvju finansiālais stāvoklis, panākumi un uzticēšanās būs ļoti kaitinoši citiem, tos pat var radīt apšaubāmi piedzīvojumi. Nepiedalīties šajās provokācijās, palīdzēs spēcīgs aizbildnis vai enerģijas atjaunošana.

Mežāzī pastiprinātais Saturnā, kas šonedēļ kļūs par vadošo zvaigzni, liecina par to, ka Mežāzim ir smagi jāstrādā, lai papildinātu savu maku ar naudu. Jo vairāk naudas ir, jo labāk. Bet astrologi neiesaka aizdot naudu – ir pārāk liels risks, ka tā netiks atgriezta.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra pārstāvjiem ieteicams pievērst uzmanību darbam un darba momentiem un atrisināt visus naudas jautājumus mierīgi un bez steigas. Pozitīva domāšana gūs panākumus krīzē, ko izraisīs Merkura un Venēras polaritātes izmaiņas. Abas planētas atstās Skorpiona zvaigznāju trešdien, izraisot satraukumu materiālajā dzīvē.

Šonedēļ Ūdensvīram būs daudz jāstrādā, iespējams, ka kopā ar naudu viņi iegūs nogurumu un kairinājumu. Ir svarīgi nemēģināt izlikt savas dusmas uz citiem un neuzsākt atklātu konfrontāciju ar kolēģiem. Astrologi iesaka ieslēgt visu savu optimismu un aplūkot pasauli caur savu prizmu. Bet ar naudu labāk ir nopietnāk un atbildīgāk.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – iespējams, tie, kas meklē, beidzot atradīs savu laimi!

Zivis

Atbildīgas un mērķtiecīgas Zivis var sagaidīt labu veiksmi šonedēļ. Ir ieteicams mēģināt meklēt papildu ienākumu avotus, naudas hobijs vai papildu darbu. Talants un harizma būs noderīgi tiem, kas vēlas sevi un savas prasmes pasniegt vislabākajā veidā. Starp citu, radošajai pieejai retrograda Veneras laikā būs jābūt, un tas ļaus palielināt ienākumus. Nevajadzētu domāt un meklēt iespējas atvērt savu biznesu.

Pretējā gadījumā nākamās dienas nav labākais laiks, lai piespiestu notikumus, kas saistīti ar karjeru vai izdevumiem. Jauna darba meklēšana vai nekustamā īpašuma pirkšana ir visnelabvēlīgākā lieta, kuru labāk atlikt uz nākamo nedēļu, kad enerģētikas nozare ir nedaudz “atrisināta”.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment