Finanšu horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – būs grūtības pieņemt pareizos lēmumus!

Lauva

Nedēļa būs produktīva. Finanšu ziņā problēmas Lauvām vienkārši nebūs. Šīs konstelācijas pārstāvji var daudz sasniegt, ja viņi atbrīvojas no domas, kas piesaista nabadzību. Tomēr jāatceras, ka Saules aktivitātes samazināšanās dēļ daudzas iespējas būs iesaldētas, un Lauvām var nebūt pietiekami daudz spēka, lai pārvarētu ledus rašanos.

Otrdiena ir labvēlīgākā diena izmaiņu, līgumu un pirkuma plānošanai. 30. oktobrī Saule tiksies ar Plutonu, kas radīs spēcīgu veiksmes laukumu. Lauvām būs lielisks dialogs, aizstāvēt savas pozīcijas un radīt jaunas idejas. Visi lēmumi, kas pieņemti šajā dienā, palīdzēs palielināt autoritāti un stiprināt dzīves pozīcijas.

Lasi arī: Natālijas Pravdinas Feng Šui prognoze 2018. gada novembrim

Jaunava

Tāpat kā daudzos citos dzīves aspektos, darba jautājumos Jaunavām jāpievērš uzmanība cilvēku informācijai un vārdiem. Tas jo īpaši attiecas uz viņu kolēģiem, kuri šonedēļ var maldināt un nākt klajā ar nevajadzīgu iniciatīvu. Astrologi iesaka izmantot pārliecību. Nākamais periods ir īpaši saistīts ar konfliktiem un konfrontācijām.

Jaunavas Merkura rokās var apdraudēt savu stāvokli darbā, ja viņi nonāk konfliktā, no kura varētu izvairīties. Nākamo dienu lielie izdevumi ir saistīti ar ģimenes locekļiem un īri. Pirmdien, trešdien, sestdien un svētdien ir iespējami asa pārvēršana biznesa dzīvē: ir ieteicams iepriekš sagatavoties šim un atbrīvoties no lietām, kas piesaista neveiksmi.

Svari

Šonedēļ Svari var nopelnīt naudu un tērēt to daudz. Astrologi iesaka apmeklēt pārbaudītus veikalus vai salonus, nevis pakļauties nepazīstamas personas reklāmām un padomiem. Pretējā gadījumā nauda tiks izšķiesta, un rezultāts būs izbrīns.

Naudas lietās tiks aizsargāta ar reverso Venēru, kas 30. oktobrī atgriezīsies Svaros. Tātad Svari var paļauties uz labu veiksmi un labu peļņu, noderīgiem padomiem un radinieku palīdzību. Viņus gaida laba nedēļa, galvenais ir nekļūt par upuri savai drosmei un izvairīties no ilūziju noturēšanas.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – esiet piesardzīgas un uzmanīgas!

Skorpions

Skorpioni nāks tieši tajā brīdī, kad viņi var redzēt sava darba rezultātu. Izturība un spiediens atmaksāsies skaisti. Bet vecās kļūdas var likt sevi manīt, kuras aktivizē Merkura ietekme. Lai neietilptu zaudētāju sarakstā, Skorpionam ir svarīgi stāvēt uz zemes jebkurā situācijā, nevis pakļauties citu negatīvam stāvoklim. Jautājums par veselīgu egoismu būs tāds pats kā enerģijas savlaicīga atsākšana.

Skorpioniem vajadzētu izkļūt no piegādēm ne tikai sava egoisma, bet arī stingrības. Astrologi iesakām Skorpioniem nepievērst uzmanību kāda cita domām, jo ​​viņi jau zinās, kā rīkoties. Ja līdz nedēļas beigām darbs kļūst garlaicīgs, tad to vajadzētu atlikt malā un veltīt laiku sev un ģimenei.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment