Finanšu horoskops uz 2018. gada maiju – tiks pavērtas lielas iespējas

Dvīņi

Maijā Dvīņiem var būt negaidītas pārmaiņas, kas negatīvi ietekmēs darba, naudas un vispārējā emocionālā stāvokļa sniegumu. Pateicoties vidēji aktīvam Merkuram, mēneša sākumā, jūs varēsiet enerģiski tikt galā ar privāto dzīvi. Bet esiet uzmanīgi: jums būs vairākkārt jāmaina plāni, lai samazinātu iespējamos materiālos zaudējumus.

Mēneša vidū varēsiet izprast naudu. Merkurs palīdzēs jums lidot, lai redzētu potenciāli veiksmīgas situācijas. Tomēr vīrusu programmas jūsu prātā var maldināt domas, novedīs pie nepatiesa ceļa. Šajā mēnesī paša domas var būt neuzticamas. Daudz vairāk pozitīva būs darba kolektīvā. Maijā jūs varat paļauties uz kolēģu un padoto atbalstu.

Lasi arī: Horoskops 2018. gada maijam – spēcīgs enerģētisks impulss

Vēzis

Nākamais periods būs diezgan neskaidrs. Tas var sarežģīt jūsu uzņēmējdarbību, atņemt jums naudas veiksmi un pašapziņas. Neatkarīgi no tā, ko jūs darāt, visās situācijās nonāksiet šķēršļos. Daudzos veidos šādu dzīves situāciju izraisa reversais Jupiters. Šajā mēnesī jūs var pievilt uzticami cilvēki, iespējams, ka ir pārkāptas saistības.

Astrologi iesaka saglabāt triecienu. Kā parasti, ņemiet vērā, nestāstīt par saviem plāniem un darbiem nepazīstamiem cilvēkiem. Jupitera ietekme liks jums atskatīties. Varbūt pagātnē jūs neesat iemācījušies nevienu svarīgu dzīves stundu, kas jums atkal būs jāiziet. Daudz veiksmīgāk būs lietas tiem, kas nepretojas tam. Nākamais periods ir labs laiks analīzei, plānošanai un pētniecībai.

Lauva

Lauvas, maijā jūs veiksmīgi nopelnīsiet. Ienākumus var nodrošināt gan pamata darbs, gan papildu darba ienākumi un pat sociālie pasākumi. Tajos jūs varat iepazīties ar tiem cilvēkiem, kuri tev palīdzēs nākotnē. Astrologi ziņo, ka mēneša sākums un vidus ir visizdevīgākais laiks finanšu lietu attīstībai. Visi jautājumi, kas tieši vai netieši attiecas uz naudu, virzīsies uz priekšu.

Mēneša beigas ir saistītas ar draugiem un kolektīvu darbu – atpūtas uzņēmums, dalība publiskajās darbībās, jaunu loku, sekciju vai asociāciju atvēršana. Lai palielinātu ienākumus, zvaigznes iesaka apvienoties ar draugiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Saules ietekme maijā, lai arī ne pozitīva, bet mērena. Tas palīdzēs jums pielietot savas slēptās spējas, zināšanas un pieredzi, lai panāktu panākumus materiālajā jomā.

Jaunava

Maijā Jaunavas zīmes pārstāvji būs aizņemti, īstenojot plānus, kas jau sen tevi aizturēja. Maija sākumā būs iespējams pabeigt dažus svarīgus gadījumus, novērst pagātnes kļūdas un vienoties ar pareizajiem cilvēkiem. Bet mēneša vidū zvaigznes iesaka sākt aktīvi piedalīties finanšu dzīvē. Sagatavojieties, lai nodrošinātu, ka visi plānotie pasākumi attīstās lēnām, bet pārliecinoši. Pastiprināta Marsa pozitīvā dalība palīdzēs jums pienācīgi nosvērt un domāt par katru soli, uz kura rēķina tiek atcelti riski.

Mēneša beigas tiks saistītas ar negodīgu spēli. Varbūt kāds jau sen mēģina sabojāt tavu dzīvi, pazemot, apvainot, likt sliktā gaismā. Laikā no 25. līdz 31. maijam kaitētāji var pārcelties uz aktīvi aizskarošu stāvokli. Astrologi iesaka pastiprināt aizmuguri, nevis iesaistīties cīņā. Kur tas būs labāk tiem, kas nav saistīti ar karu. Ņem vērā, ka šodienas notikumi, kas saistīti ar naudas tematu, strauji attīstīsies.

Lasi arī: Astro prognoze 2018. gada maijam- dinamiski uzlabojumi

Svari

Astrologi vērš Svaru uzmanību uz Venēru, kas šā mēneša laikā dos vienu pāreju. Šomēnes jūsu patrona ietekme būs niecīga, jo ieņems vietu Dvīņu zvaigznājā. Jūs varat sajust strauju biznesa aktivitātes samazināšanos un spēcīgas iekšējās pretrunas. Līdz 19. maijam nav ieteicams iesaistīties riskantu pasākumu veidošanā, ir vēlams norobežoties no sadarbības ar jauniem biznesa partneriem un gadījumos, kas saistīti ar citu cilvēku naudu.

Laikposms no 19. maija līdz 31. maijam ir labākais laiks visiem nerealizētajiem plāniem. Venēra ieiet Vēža konstelācijā, kas līdz minimumam samazinās iespējamību finanšu neveiksmēm, kas ietekmē jūsu ekonomiskās intereses. No 19. maija notikumi ļoti strauji attīstīties, jums ir jāpielāgojas tiem, lai kompensētu laiku, ko jūs esat zaudējuši bezdarbībā. No šī brīža lietas kāps kalnā, astrologi saka, ka jūsu personiskā finansiālā situācija var ievērojami uzlaboties.

Skorpions

Mēneša sākumā Skorpions var paļauties uz Marsa pozitīvo ietekmi, kas palīdzēs atrisināt dažus jautājumus, kas saistīti ar jūsu materiālo labklājību. No vidus līdz maija beigām jūs tiksiet pie naudas. Monetārā veiksme būs jūsu pusē, kas ievērojami palielinās ienākumus. Astrologi iesaka apvienoties ar citiem cilvēkiem, atrast līdzīgi domājošus cilvēkus vai jaunus biznesa partnerus. Cilvēktiesību padomēm šajā periodā būs milzīgs svars.

Neskatoties uz veiksmīgu notikumu attīstību, šomēnes būs standarta problēmas. Sekojot veiksmīgu cilvēku pēdās, pielietojot padomu savai dzīvei, jūs varat zaudēt uzticību sev. Neuztraucieties par jūsu panākumiem, jūties pārliecināts – tas iedvesmos uzticību un arī tiem cilvēkiem, kuri ir nolēmuši sadarboties ar jums. Pretējā gadījumā jūs varat zaudēt ne tikai uzticību, bet arī veiksmi, kā arī atbalstu no ietekmīgajiem klientiem.

Strēlnieks

Šajos mēnešos Strēlnieks būs ļoti aizņemts. Zvaigznes saka, ka jūs varat pārveidot visu uzkrāto biznesu un sākt kaut ko jaunu. Maijā visas jūsu darbības, kuru mērķis ir finansiālais dzīves aspekts, būs dažāds un veiksmīgs. Neptūns, pastiprināts Zivīs, radīs labvēlīgus apstākļus kļūt bagātam. Īpaši sekmīgi sāksim attīstīt to cilvēku biznesu, kuri zina, kā rīkoties ar lielu naudu. Attiecībā uz pārējo maijā tiks dota iespēja izteikties, ņemot par labākajiem viņu rakstura aspektu. Ja jūsu plāni, mērķi un uzdevumi tiek apspriesti līdz mazākajai detaļai, tie noteikti gūs panākumus.

Maija briesmas – pārmērīgi izdevumi un nespēja apstāties laikā. Astrologi iesaka veidot pirkumu sarakstus, lai nekļūtu par tirdzniecības upuri. Nepērciet to, kas nav iekļauts jūsu plānos. Mēneša beigās veiksies ar liela attāluma mērķiem. Ienākumi no ieguldījumiem, kas veikti agrāk, nav izslēgti.

Lasi arī: Numeroloģiskais horoskops uz 2018. gada maiju

Mežāzis

Tipisko Mežāžu vēlme kontrolēt visus gadījumus maijā var izraisīt konfliktu situācijas. Dzīve nevar tikt kontrolēta, un ne visi cilvēki, ar kuriem jūs strādājat, priecāsies rīkoties zem pilnīgas kontroles. Tas attiecas ne tikai uz padotajiem, bet arī uz kolēģiem, priekšniekiem. Pastiprināts Saturns apbalvos jūs ar apņēmību, bet šajā gadījumā pieļaujamās robežas būs neskaidras.

Maijā jūsu darbs var būt ārkārtīgi problemātisks, ja jūs nezaudēsiet savas ambīcijas. Daudz veiksmīgāk lietas veiksies tiem Mežāžiem, kuri varēs izveidot kontaktus ar cilvēkiem un pielāgoties apstākļiem. Darbs maijā būs vienkāršs. Jūs varēsiet atrast jaunus finanšu avotus, galvenais ir iestatīt sev pareizo mērķi un neaizmirstiet apstāties laikā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šomēnes jābūt ļoti piesardzīgiem, strādājot ar svešiniekiem vai nepazīstamu cilvēku. Tas palielina iespējamību nepatiesai vai pārprotamai informācijai, kuru izmantošana praksē atņems jums uzticamību jūsu priekšnieku, padoto vai kolēģu acīs. Kopumā: finansiāli grūts mēnesis. Bieži kļūdas būs faktiskās kļūdas un nepareizas darbības.

Saturna atpakaļgaitas kustības ietekme veicina mājas labklājības enerģiju. Tāpēc astrologi iesaka veikt uzņēmējdarbību, kas saistīta ar mājas un ģimenes uzlabošanu: interjera uzlabošana, remontdarbi, lieli pirkumi mājās, ģimenes locekļiem dāvanas. Daudz veiksmīgāk būs tiem Ūdensvīriem, kuri varēs pieņemt rīcības brīvības ierobežojumu. Šādu ierobežojumu iemesls jums nebūs skaidrs, bet mēģiniet nevirzīt uz priekšu.

Zivis

Zivis šajā mēnesī meklē labas izredzes biznesa partnerībās, it īpaši, ja tai pievieno kolektīvu vienotību. Maijā ir veiksmīgi piedalīties kolektīvās lietās, būs iespējas sevi pierādīt līdzīgi domājošu cilvēku, kolēģu sabiedrībā.

Sakarā ar Venēras vājināto pozīciju, spiestai palikt Dvīņos līdz 19.maijam, jums ir maz ticams, ka varēsiet strādāt mierīgi pirmajā mēneša pusē. Ārējie apstākļi sāks krasi mainīties, jums būs steidzami jāatbild uz tiem, jāpielāgojas, jāpārceļ vai pilnībā jāmaina savi plāni. Līdz 19.maijam astrologi neiesaka nekādus finanšu riskus. Maija otra puse būs veiksmīgāka. Mēģiniet koncentrēties uz profesionālo apmācību un viedokļu apmaiņu šajā mēnesī. Noderīgas informācijas apkopošana palīdzēs jums pienācīgi novērtēt situāciju un izvēlēties pareizo virzienu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment