Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: nāksies paļauties tikai uz saviem spēkiem!

Lauva

Finansiālas grūtības Lauvai, pēc Zvaigžņu ekspertu domām, var rasties tikai tad, ja viņi pakļausies kārdinājumam savus ietaupījumus tērēt kaut kam, kas nav ieplānotajā sarakstā. Jāuzmanās no apšaubāmu darījumu veikšanas. Nedēļa būs saspringta, taču Lauvām nevajadzētu uztraukties. Viņiem joprojām būs iespējas uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Jaunava

Ja Jaunavas nekrīt panikā un nepadosies emocionāliem impulsiem, tad viņām izdosies palielināt ienākumus, atrast jaunus darbus un jaunus naudas avotus. Zvaigžņu eksperti iesaka būt pacietīgam, kas ļaus laikus atrisināt uzdevumus. Svarīga Dev monetāro panākumu sastāvdaļa būs pozitīva attieksme, kas nepieciešama, lai nepievērstu uzmanību skaudīgiem cilvēkiem un ienaidniekiem.

Svari

Zvaigžņu eksperti Svariem iesaka pievērst uzmanību ne tikai lietišķajai dzīves sfērai, bet arī personiskajai. Šonedēļ planētu ietekme vairāk piemērota romantikai, nevis finansiālu problēmu risināšanai. Personisko attiecību nozīmi nevar neievērot, jo, ja šajā jomā būs kārtība, tad arī darbā vai biznesā lietas ies kalnup. Nauda mīl Jaunavas, tāpēc ir pienācis laiks viņus mīlēt.

Skorpions

Finansiālā veiksme būs Skorpionu pusē, taču viņi nedrīkst zaudēt modrību. Nelielas nepatikšanas neradīs nepatikšanas, ja tās atrisināsiet, kā tās nāk. Ir svarīgi saprast, ka visu naudu nopelnīt nebūs iespējams, taču ir pilnīgi iespējams zaudēt veselību un mierīgu miegu pārmērīga darba dēļ. Šajā periodā Venēras enerģija nepalīdzēs normāli atjaunot spēkus, tāpēc labāk laicīgi atpūsties un ievērot plānu.

Strēlnieks

Finansiālas grūtības Strēlnieku apdraud tikai smagas pārslodzes gadījumā, kas nozīmē, ka šonedēļ nevarēsi strādāt bez pārtraukumiem. Atpūta palīdzēs ne tikai atjaunot spēkus, bet arī tikt galā ar stresu, kā arī rast risinājumus sarežģītām finansiālām un darba problēmām. Mūsdienās Strēlniekam nevajadzētu bezrūpīgi tērēt naudu un veikt apšaubāmus darījumus. Pastāv risks zaudēt ietaupījumus.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Mežāzis

Šonedēļ koncentrējieties uz saviem tuvajiem cilvēkiem, pavadiet laiku ar draugiem neformālā vidē, lai tiktu galā ar stresu un garastāvokļa svārstībām. Tādā gadījumā būs iespējams ātri atrast pareizo izeju no esošās situācijas un uzlabot finansiālo situāciju, pateicoties paaugstinātai produktivitātei. Attieksme izšķir visu.

Ūdensvīrs

Planētu enerģija palīdzēs Ūdensvīram sasniegt finansiālu labklājību jau no pirmajām nedēļas dienām, kas nozīmē, ka jums ir pēc iespējas ātrāk jāķeras pie lietas. Veiksme uzsmaidīs tiem Zīmes pārstāvjiem, kuri spēj atteikties no mirkļa impulsiem. Šonedēļ daudz kas mainīsies, taču tas nenozīmē, ka tam sekos problēmas. Apkopojot spēkus, Ūdensvīri spēs piesaistīt naudas enerģiju. Plānošana ir jūsu labākais draugs.

Zivis

Zivju finansiālā labklājība būs tieši atkarīga no viņu noturības un spējas novērst konfliktus. Planētu enerģija šonedēļ būs radoša, kas labi var novest pie harmonijas parādīšanās biznesa vidē. Zvaigžņu eksperti iesaka izvairīties no strīdiem. Šajā laikā ir svarīgi saglabāt modrību un atteikties ļauties emocijām. Šāda taktika palīdzēs novērst līdzekļu aizplūšanu.

No 14. līdz 20. augustam veiksme būs atkarīga ne tikai no zvaigžņu un planētu ietekmes, bet arī no spējas pieradināt emocionālos impulsus. Svarīga veiksmes sastāvdaļa būs auksts aprēķins un racionāla spēku izmantošana.

Leave a Comment