Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam: uzmanieties no apmāna un krāpšanas gadījumiem

Lauva

Saturns retro fāzē radīs ilūzijas un bailes Lauvu prātos. Jūs varat iejaukties šajā jautājumā. Lai to izdarītu, šīs Zīmes cilvēkiem ir jāuzņemas jebkurš bizness un nedod sev iespēju daudz domāt un pārdomāt, nodarboties ar pašrakšanu. Lauvas ļoti skaidri un skaidri varēs redzēt savus turpmākos panākumus. Zvaigžņu eksperti iesaka nepalaist garām savu iespēju. Šonedēļ vari domāt, kā atbrīvoties no parādiem, kredītiem un citām finansiālām saistībām. Lauvas varēs atrast izeju no strupceļa. Atliek tikai atbrīvoties no  garīgiem šķēršļiem un ierobežojošiem uzskatiem. Sākas finansiālo uzvaru laiks.

Jaunava

Jaunavām vajadzētu atcerēties par sešām ikdienas aktivitātēm un ieradumiem, kas piesaista laimi un labklājību. Tagad tie būs ārkārtīgi noderīgi, jo galvenā finanšu planēta Merkura personā ir ārkārtīgi spēcīga un radoša. Īpaši tas attiecas uz Jaunavām, kurām Merkurs ir galvenais patrons. Šis ir ne tikai materiālās, bet arī personīgās izaugsmes laiks. Lai nezaudētu naudu, Jaunavām būs jārēķinās ar citu cilvēku interesēm. Zvaigžņu eksperti ziņo, ka tas palielinās ienākumus, ļaus uzturēt labas attiecības ar citiem un iegūt atzinību. Cilvēki Jaunavas zīmē redzēs līderus.

Svari

No Svariem tiek prasīts tikai atvērties, lai parādītu kolēģiem, priekšniekiem, partneriem, ka viņi ir gatavi piekāpties. Strādājot kopā, šīs zīmes cilvēki daudz iemācīsies un pēc tam varēs nopelnīt vairāk naudas. Speciālisti iesaka tērēt naudu sev – izskata pārveidošanai, atpūtai. Tiem varat atrast citus pielietojumus: iegādāties dāvanas mīļajiem vai kopīgas lietas, ieguldīt naudu uz procentiem, iegādāties nekustamo īpašumu. Kopumā pirkumiem jābūt gudriem un tālredzīgiem. Lai pieņemtu pareizo lēmumu, varat izmantot Dekarta laukumu.

Skorpions

Merkurs un Marss būs Skorpionu galvenās planētas. Tā ir laba ziņa tiem, kas vēlas nopelnīt daudz naudas, tomēr tagad galvenais ir nepārspīlēt. Diskomforts, stress un iekšēja spriedze novērsīs uzmanību no darba. Jākoncentrējas darbam, bet tajā pašā laikā jāatrod laiks atpūtai, citādi nervi var nostiepties līdz galam. Jums periodiski jāatgriežas  savā komforta zonā, pretējā gadījumā izdegšana novedīs pie naudas zaudēšanas, nevis pieplūduma. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka no 19. līdz 25. jūnijam jāuzlabo materiālā dzīve, ja mīlestībā esi līdzsvarā.

Strēlnieks

Finanšu lietas no Strēlniekiem prasīs ātru un skaidru rīcību. Lēmumi, kas var mainīt dzīvi, būs jāpieņem nekavējoties. Tagad veiksme ir atkarīga no apņēmības un  gribasspēka. Strēlniekiem ir jākļūst aizņemtiem: viņus gaida ārkārtīgi dinamiska nedēļa, kas dos iespēju rast finansiālu komfortu vai stabilitāti nākotnē. Venera pievērsīs Strēlnieka uzmanību tam, ko var nopirkt par naudu: lietām, iespaidiem, prieku. Dzīvsudrabs savukārt parādīs, ka nauda ir jāpārvalda saprātīgi: jāiegulda ilgtermiņa projektos.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī: Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Mežāzis

Nauda, ​​kā zināms, palīdz cilvēkam dzīvot, un daudz naudas palīdz dzīvot vēl labāk. Mežāžiem jādomā nevis par pašreizējo brīdi, bet gan par nākotni. Labāk tagad likt likmes uz to, kas tev ir vistuvāk sirdij. Ļoti svarīgi ir arī izmantot aizsargājošus amuletus, jo dzīves ceļā pēkšņi var parādīties daudzi nepatīkami cilvēki. Merkurs apveltīs Mežāžus ar naudas enerģiju, un Marss uz laiku ieņems viņu galvenā motivētāja, līdera vietu. Ja Mežāži jau ilgāku laiku domājuši par darba maiņu vai sava biznesa uzsākšanu, tagad ir īstais laiks sākt pārbaudīt ūdeņus.

Ūdensvīrs

Lai nepieļautu kaitinošas finanšu kļūdas, zvaigžņu ekspertiiesaka Ūdensvīram sadarboties ar citiem cilvēkiem, meklēt kompromisus. Atgādinām, ka nepildīti solījumi ir ārkārtīgi bīstami. Šonedēļ tie ir divtik bīstami. Labāk nesoli kaut ko tādu, ko nākotne nespēs izpildīt. Maldināšana Ūdensvīrus atgrūdīs un atņems finansiālu veiksmi. Zvaigžņu eksperti brīdina: šonedēļ nauda ir jāpārvalda, nevis jākalpo. Ja Ūdensvīriem izdosies atrast motivāciju saviem spēkiem, viņi noteikti kļūs veiksmīgāki finansiāli. Ir svarīgi būt atvērtam pasaulei, cilvēkiem un notikumiem.

Zivis

Kad Zivis efektīvi pārvalda finanses, tad viss iet labi. Šonedēļ ir vērts to atcerēties pirmām kārtām, lai netērētu naudu velti. Papildus Merkūram, kas pasauli iegremdēs “zelta drudža” stāvoklī, Zivīm palīdzēs Venera. Viņa dos viņiem daudz spēka un enerģijas. Zvaigžņu eksperti iesaka aizmirst par problēmām ārpus darba. Tas viss ir papildu negatīvs, kas ir pilnīgi bezjēdzīgs. Retro-Saturns ar visu savu spēku centīsies pazemināt koncentrēšanos un  veiksmes psiholoģisko programmu, tāpēc viņam nav jāpalīdz. Labāk sevi uzmundrināt nevis iepērkoties, bet gan cenšoties nopelnīt vairāk.

Eksperti novēl veiksmi šajā ceļā, bagātību un atzinību.

Leave a Comment