Jauns mēness Dvīņu zīmē: ko drīkst un ko nedrīkst 2023. gada 18. jūnijā

Jauns mēness ir viens no svarīgākajiem periodiem Mēness ciklā. Šomēnes nakts gaismekļa atjaunošana notiks 18. Tas paies Dvīņu zīmē. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kā mums izdosies.

Jauns mēness Dvīņos ir diezgan bīstams, jo Gaisa elementa darbība ir ļoti vāji apvienota ar Mēness vienaldzīgo uzvedību. Vārdu sakot, šajā svētdienā mūs sagaida lielas grūtības un problēmas. Šajā sakarā ir svarīgi iepazīties ar to lietu sarakstu, kuras varat darīt un kuras noteikti nevajadzētu darīt.

Ko darīt šajā Jaunajā mēnesī

Atpūsties. Tādās dienās kā šī svētdiena nekas cits, principā, nepaliek. Mums ir paveicies, ka bīstamais Jauns Mēness Dvīņos iekrita pašās nedēļas beigās. Tas nozīmē, ka jūs varat izmest no galvas nevajadzīgas domas un to, kā jums vajadzētu izklaidēties, atpūsties. Daudziem cilvēkiem tas ir ne tikai iespējams, bet pat nepieciešams, jo, uztraucoties un nogurstot, jūs varat nopietni kaitēt savai Vese***ai.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī: Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Pavadiet laiku vientulībā. Ja esat simtprocentīgi pārliecināts, ka saziņa ar to vai citu cilvēku jums sagādās prieku un pozitīvu, tad varat izveidot kontaktu. Ja šādas pārliecības nav, zvaigžņu eksperti stingri iesaka būt vienam. Tas pats attiecas uz tiem, kuriem ir ilgstošas ​​attiecības ar otro pusīti. Ja ir neliela spriedze, labāk dot viens otram brīvību, nodarbojoties ar savām lietām.

Nodarbojies ar hobijiem. Šajā dienā var un pat vajag sevi izklaidēt ar patīkamām lietām un vaļaspriekiem. Ja vēlaties novērst uzmanību, būs grūti izdomāt labāku veidu. Nebaidieties veltīt laiku patīkamām aktivitātēm, kas jūs atslābina. Atcerieties, ka galvenais nav mērķis, bet gan pats process.

Piedod pāridarījumus. Lai cik grūta un nelabvēlīga būtu šī diena, tā tik un tā būs labi piemērota attīrīšanai no aizvainojuma un negatīvām emocijām. Tas palīdzēs padarīt to labāku un patīkamāku. Nebaidieties piedot cilvēkiem viņu kļūdas neatkarīgi no tā, vai viņi tās ir pieļāvuši šodien, vakar vai pirms gada. Tas ir ļoti svarīgi.

Šķir otro lapu un uzzini no kā lābāk izvairīties un, ko nedarīt šajā dienā…

Leave a Comment