Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam: uzmanieties no apmāna un krāpšanas gadījumiem

Daudzi cilvēki sapņo par finansiālo neatkarību, bet ne visi to var sasniegt. Tas, kurš ir uzticīgs savam mērķim un iet uz to līdz galam, vienmēr paliek uzvarētāju vidū. Finanšu zvaigžņu prognoze palīdzēs noturēties uz pareizā ceļa šajā periodā.

Zvaigžņu eksperti iesaka visu Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem uzturēties tuvu cilvēkiem, kuriem var uzticēties. Merkurs Dvīņos palīdzēs pareizi rīkoties ar naudu. Tas nozīmē, ka šonedēļ cilvēki mazāk tērēs bezjēdzīgi savas algas, pirks dārgas nevajadzīgas lietas un būs ekstravaganti. Naudas jautājumi attīstīsies paredzami, bet ne vienmēr, jo šobrīd ir Saturna retro fāzes augstums. Tāpēc, lai nepasliktinātu savu finansiālo stāvokli, izmantojiet veselo saprātu, kā arī atcerieties, ka tādā laikā kā tagad visu var iegūt, pateicoties pašhipnozei.

Auns

Spēja laicīgi reaģēt uz veiksmīgām izredzēm un neveiksmīgi piedzīvotām grūtībām palīdzēs Aunam noturēties virs ūdens un palielināt ienākumus. Tuvu cilvēku atbalsts, kā arī intuīcijas un gudrības simbioze tuvinās viņu sapņu īstenošanai. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka šis ir brīnišķīgs periods, lai mēģinātu atbrīvoties no  ieradumiem, kas traucē kļūt bagātam. Veiksmi materiālajā sfērā Auns dos nesatricināmu pašapziņu. Šie cilvēki zina, kā ticēt sev neatkarīgi no tā. Tas viņiem palīdzēs kļūt veiksmīgākiem finansiāli – gan jaunos, gan vecos gadījumos.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti ziņo, ka šajā periodā planētas ļaus Vērsim palielināt savas finanses. Tiesa, šim nolūkam jums būs jādara rūpīgāks darbs un nav jābūt slinkam. Radošo profesiju Vēršiem būs vieglāk gūt finansiālus panākumus. Šonedēļ iedvesma nāks visu laiku. Tas nenotiek visu laiku, tāpēc ir jāizmanto brīdis. Daudz veiksme būs Vēršiem, kuri pielāgojas jauniem apstākļiem. Ja viņi būs uzsākuši jaunu darbu, viņiem būs vieglāk atrast pieeju kolektīvam. Zvaigžņu eksperti iesaka atbrīvoties no  lietām mājā, kas bloķē finanšu plūsmas. Tas tagad ir ļoti svarīgi.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī: Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Dvīņi

Stabils un spēcīgs Merkurs Dvīņos palīdzēs šiem cilvēkiem atjaunot apziņu uz jauna viļņa un bez enerģijas zudumiem. Laimējas ikviens, kurš vēlas atrast jaunu darbu vai tērēt naudu ainavu maiņai. Visiem tiem, kuri nejūt laimes tuvošanos, labāk ir izmantot trīs uzticamus veidus, kā labot šo situāciju. Zvaigžņu eksperti iesaka Ūdensvīram būt uzmanīgākam ar naudu. Šis ir ārkārtīgi labvēlīgs laiks lieliem pirkumiem. Iepirkšanās ir jāpamato, tāpat kā jebkura cita darbība, kas saistīta ar naudu.

Vēzis

Vieglprātība Vēžus neglābs no finansiālām problēmām, bet tikai pievienos. Ja ir iespēja samazināt izmaksas, tas ir jādara. Ietaupījums tagad ir labākā iespēja kļūt bagātam nākotnē. Kas attiecas uz izpeļņu, tad Vēzis ir zirga mugurā. Vari droši noslēgt svarīgus darījumus, iegūt jaunu darbu, uzņemt virsstundas. Ar Venēru nostiprinātais Marss un Merkurs palīdzēs skaidri saskatīt visas ienākumu palielināšanas iespējas, veikt kādu labu pirkumu, izmantot lieliskus piedāvājumus un atrast jaunus ienākumu avotus. Galvenais atcerēties, kurās dienās šādu aktivitāti labāk izrādīt. Pasivitāte un apātija atņems Vēžiem motivāciju un papildu naudu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment