Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam: dažus sagaida liktenīga tikšanās!

Tagad daudziem cilvēkiem trūkst mīlestības, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks domāt par dvēseles palīga atrašanu. Patronplanētas palīdzēs jums atrast laimi jūsu personīgajā dzīvē. Iespējams, šonedēļ tu atradīsi savu mīlestību.

Vasaras saulgrieži ļoti labvēlīgi ietekmēs dvēseles radinieka meklējumus. Šajā dienā varbūtība satikt mīlestību ir lielāka nekā lielākajā daļā citu gada dienu. Runājot par mums pašiem, augstprātīgāko un lepnāko Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem būs vismazākās iespējas atrast mīlestību un draudzību . Šiem cilvēkiem vajadzētu mainīt savas prioritātes, vairāk domājot par citiem, nevis par sevi. Tāpēc Visums, visticamāk, apbalvos viņus ar veiksmi mīlas lietās.

Auns

Romantiskais Auns šajās septiņās dienās noteikti nepaliks bez pretējā dzimuma uzmanības. Šo cilvēku patroni joprojām ir spēcīgi, un viņi noteikti palīdzēs Aunam dvēseles palīga meklējumos. Droši vari sākt rīkoties un doties mīlestības meklējumos pārpildītās vietās vai iepazīties internetā. Labāk ir atstāt visas šaubas aiz muguras un nebaidīties spert pirmo soli pretī savai laimei. Ja izrādīsi drosmi un iztīrīsi galvu no garīgajiem netīrumiem, tad no vientulības varēsi atbrīvoties ļoti ātri.

Vērsis

Kopumā laika posms no 19. līdz 25. jūnijam ir ārkārtīgi labvēlīgs mīlestības meklējumiem un paaugstinātai aktivitātei komunikācijas ziņā. Iespējams, ka kādam Vērsim nāksies saskarties ar grūtībām, un tam par iemeslu būs Saturna retrogrāda negatīvā ietekme. Pirmkārt, problēmas skars mīlas pārus. Iespējams, Vērsis sāks šaubīties par viņu dvēseles radinieka uzticību. Nepamatota greizsirdība ir ārkārtīgi bīstama.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī: Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Dvīņi

Dvīņiem, kuri ir precējušies, labāk lietas nekārtot paceltā balsī, jo tas var izraisīt pārī nopietnu konfliktu. Iespējams, zvaigznes un planētas piespiedīs šīs zīmes cilvēkus izdarīt grūtu izvēli, un šajā gadījumā vislabāk ir paļauties uz intuīciju. Ir jāuzticas mīļotajam, pretējā gadījumā kopīgā nākotne nebūs tā rožainākā. Ja sapņi un vēlmes mīlestības sfērā nepiepildās, tad nevajadzētu par to vainot likteni.

Vēzis

Vēži šajā ļoti labvēlīgajā nedēļā var biežāk melot apkārtējiem cilvēkiem. Tas ir Saturna retro kustības sākuma blakusefekts. Ja Vēžiem rūp tikai darbs, bizness un karjera, tad mīlestības sfēra var stipri ciest. Varbūt ir pienācis laiks nopietni padomāt par savu personīgo dzīvi. Spēcīgā planētu enerģija virzīs Vēžus mīlestības meklējumos. Ja vēlaties, varat meklēt nākamo partneri sociālajos tīklos, lai ietaupītu savu laiku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment