Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vēžus sagaida izmaiņas, Zivis – vilšanās!

Lauva

Par Lauvām var droši teikt vienu: viņiem jābūt atvērtiem un gataviem izskatīt jebkādus priekšlikumus, netērējot laiku un savus resursus sliktiem ieradumiem. Iespējams, Lauvām tiks piedāvāts sapņu darbs, viņi varēs iegādāties kaut ko ārkārtīgi nepieciešamu par ļoti saprātīgu cenu. Finanšu jautājumos šīs Zīmes pārstāvjiem būs nepieciešams skaidrs plāns ar skaidru struktūru.

Jaunava

Ja Jaunavas vēlas vairot savu bagātību, piesaistīt labklājību un veiksmi, viņām jārīkojas, taču ne akli, bet gan pēc iepriekš izstrādāta plāna. No 2. līdz 8. uz laiku pastiprināsies dažu planētu pozitīvā ietekme, tāpēc Jaunavas varēs palielināt savu budžetu vai veikt ienesīgu ieguldījumu nākotnē. Šis ir labs finansiāls laiks Jaunavas juristiem, konsultantiem, psihologiem, ārstiem un skolotājiem.

Svari

Svariem nedēļā no 2. līdz 8. oktobrim noderēs investīcijas mājās un veselībā. Apmaksāts zobārsts, kosmētiskais remonts dzīvoklī, jauns kopšanas līdzekļu vai instrumentu komplekts mājoklim – to visu Svari var nopirkt. Svariem šonedēļ jānotic sev, pretējā gadījumā viss mēnesis var paiet mētāšanās un finansiālās rūpēs. Svarīgs punkts: jūs nevarat paturēt naudu “lietainai dienai”. Labāk ir atbrīvoties no negatīvās ainas savā galvā.

Skorpions

Laika posmā no 2. līdz 8. daudzi Skorpioni vēlēsies sevi palutināt: mainīt izskatu, doties iepirkties, doties uz kādu interesantu vietu kopā ar savu mīļoto. Šādi tēriņi ir pilnībā attaisnojami, ja nedēļas sākumā uzreiz tiem atlicini noteiktu summu. Vissvarīgākais ir iepriekš sagatavoties tam, ka nauda aizies kaut kam labam. Ieguldījumi sevī un mīlestības sfērā ir pamatoti.

Strēlnieks

Oktobra sākumā zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekiem neiesaistīties riskantos projektos. Labāk nerēķināties ar pēkšņiem ienākumiem, kas nokritīs no gaisa, neslēgt līgumus ar šaubīgiem klientiem un nedabūt darbu apšaubāmos uzņēmumos. Ir svarīgi paļauties uz saviem spēkiem un saprast budžeta izdevumu pozīcijas. Pirmdiena būs piemērota diena, lai demonstrētu līdera īpašības.

Lasi arī: 4 Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri kļūs bagāti 2023. gada oktobrī: jums neaprakstāmi paveiksies!

Lasi arī: Tautas zīmes par maku: kā nezaudēt un būt uzvarētājam

Mežāzis

Negaidīta tikšanās var mainīt Mežāža ienākumus. Piemēram, ar cilvēku, kurš viņus virzīs uz priekšu karjerā. Tā var būt pēkšņa jaunu talantu un rakstura šķautņu atklāšana. Stabilai finansiālai izaugsmei Mežāžiem būs ne tikai jāstrādā un jāpelna, bet arī jāiesaistās pašattīstībā, jāizpēta savas iespējas un jāieklausās savā iekšējā balsī.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir aktīva nedēļa iepirkšanās jomā. Uzvarēs tie šīs Zīmes pārstāvji, kuri nolems iepriekš plānot savus pirkumus, salīdzināt atsauksmes internetā un meklēt izdevīgas cenas. Spontānas iegādes tagad ir nevietā. Ir svarīgi arī doties iepirkties patīkamā kompānijā un pozitīvā noskaņojumā. Apzināti pirkumi būs prioritāte.

Zivis

Zivis pirmdien var doties iepirkties, lai nedēļas sākums būtu patīkamāks. Vienkārši nesteidzieties iepirkties, lai steigā palaistu garām kaut ko svarīgu un būtu vīlies. Finanšu jautājumos Zivīm var būt nepieciešams kāda cita padoms. Tomēr, lai rezultāti jūs iepriecinātu, ir svarīgi uzklausīt tikai autoritatīvu viedokli. Pilnīgi visu darīt pēc nejaušu padomdevēju lūguma ir vismaz bīstami.

Jo mazāk jūs un es sekosim emocionāliem impulsiem, jo ​​veiksmīgākas būs mūsu lietas. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka šis ir ideāls periods tiem, kas vēlas atbrīvoties no  sliktiem finanšu ieradumiem un kļūt labākiem. Veiksmi un labu vēju visos jūsu centienos, kas saistīti ar naudu un darbu.

Leave a Comment