Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Lauvai būs iespēja dzēst parādus, bet Ūdensvīriem jātaupa nauda!

Lauva

Šonedēļ pēc finanšu prognozes Lauvas var sākt dzēst parādus, ja tādi ir. Rēķinu apmaksa vai kredīta atmaksa ir labākais veids, kā atbrīvoties no naudas problēmām. Bet noteikti nevajadzētu pirkt nevajadzīgas lietas: izrādās, ka pirkumi nebija iztērētās naudas vērti. Šis periods, kurā valda Merkurs, ir labākā diena, lai parādītu dedzību darba vietā.

Jaunava

Daudzas Jaunavas šonedēļ gaida pārmaiņas, kas nav tieši saistītas ar naudu, bet ietekmēs arī viņu maciņus: tās varētu būt pārvākšanās, remontdarbi, ainavu maiņa vai komandējums. Ir svarīgi saprātīgi un pārdomāti izmantot pieejamos resursus. Negatīva attieksme var sabojāt labvēlīgu ainu, tāpēc ir pienācis laiks atbrīvoties no negatīvām programmām: brīdis ir pienācis ļoti, ļoti pareizs.

Svari

Svari septembra beigās šūposies lēnām. Jums ir jāsper mazi, regulāri soļi. Tas ir labāk nekā sprints, pēc kura Svari zaudēs spēkus nākamajam grūdienam. Garīgie resursi ir ārkārtīgi svarīgi, lai pozitīvi un ar prieku pārvaldītu nopelnīto naudu. Nedēļas beigas var droši pavadīt patīkamiem pirkumiem sev un saviem mīļajiem.

Skorpions

Skorpioniem, kuri vēlas uzlabot savus finanšu rezultātus, šonedēļ jāatdod viss. Jūsu ieguldītās pūles, visticamāk, atmaksāsies simtprocentīgi. Rūpes un modrība noderēs. Zvaigžņu eksperti ieteiktu neveikt nepārdomātus izdevumus. Izņēmumu var izdarīt nepārvaramas varas gadījumā.

Strēlnieks

Strēlnieks piedzīvos stabilu noskaņojumu un iekšējo līdzsvaru. Ar vēsu prātu daudz labāk ir meklēt atbildes uz naudas jautājumiem un izvēlēties pareizo biznesa izaugsmes stratēģiju. Zvaigžņu eksperti iesaka plānot nedēļas beigās: būs labvēlīgs planētu un zvaigžņu stāvoklis. Intuitīvais instinkts šajā periodā nepievils Strēlniekus un palīdzēs izdevīgi pārvaldīt viņu finanses.

Lasi arī: Gaisa stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

Lasi arī: 7 nepatīkamas sajūtas un notikumi, kas liecina, ka dzīvē esi uz pareizā ceļa

Mežāzis

Mežāžiem labvēlīgi būs ar veselību saistītie tēriņi – fiziski un garīgi. Varat atjaunināt savu mājas pirmās palīdzības aptieciņu, papildināt diētu ar vitamīniem vai iegādāties noderīgu grāmatu, lai uzlabotu savu pašcieņu. Kopumā periods paies labvēlīgā Merkūrija paspārnē, lai jūs varētu doties iepirkties vai veikt pirmo ieguldījumu krājkasītē nākotnes “priekiem”.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem tagad vajadzētu būt piesardzīgiem un netērēt naudu. Arī ar katru finansiālu lēmumu nav jāspēlē: ja vēlaties, varat lūgt padomu pie tuviem cilvēkiem vai uzticēties savai intuīcijai. Šīs Zīmes pārstāvjiem visizdevīgākais būs darbs, kas saistīts ar tirdzniecību un pārdošanu, uzņēmējdarbību un komunikāciju. Šis ir labs laiks, lai dotos atvaļinājumā.

Zivis

Zivis var sākt iepirkties laikā no 25. septembra līdz 1. oktobrim. Labāk plānojiet savus izdevumus pats, negaidot spontānu iepirkšanās braucienu. Ja nauda turpina plūst no kabatas, ir vērts māju apskatīt tuvāk: tās negatīvā enerģija var izraisīt arī naudas trūkumu iedzīvotājiem. Par laimi, to salabot nemaz nav grūti – jums tas vienkārši ir rūpīgi jāiztīra.

Ja jūtat finansiālas veiksmes trūkumu, tad jebkurā brīdī varat izmantot akmeņu palīdzību, lai piesaistītu naudu atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei. Novēlam veiksmi un vieglu virzību uz priekšu.