Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: darbā un biznesā sagaidāmas neveiksmes!

Lauva

Lauvām biežāk jāizmanto rīta rituāli, lai gūtu panākumus, naudu un labklājību . Tas viņiem palīdzēs kļūt veiksmīgākiem biznesā un darbā. Marss joprojām ir spēcīgs, tāpēc viņš dos iespēju gūt panākumus materiālajā dzīves sfērā, neskatoties uz Merkura un Neptūna negatīvismu. Šīs planētas nemierīgā enerģija palīdzēs Lauvām palikt ārpus savas komforta zonas, kā arī atrast sevī spēku virzīties uz pozitīvām pārmaiņām. Finansiāla rakstura piedzīvojumi būs postoši. Tagad galvenais ir nepazaudēt galvu un paļauties uz dzīves pieredzi: savu vai mīļajiem.

Jaunava

Jaunavām šajā grūtajā nedēļā būs grūti visu laiku palikt produktīvām, taču daudzi šīs zīmes pārstāvji spēs atrast savu aicinājumu. Zvaigznes iesaka Jaunavām izmēģināt sevi kā pionieri. Izredzes gūt panākumus darbā un kļūt bagātākiem joprojām ir lielas tiem, kam ir priekšstats par to, kā šī pasaule darbojas un ko tā var dot. Ir jāiet pretī visam jaunajam un nezināmajam. Grūta, bet ļoti produktīva nedēļa būs tiem, kuri nolemj uzlabot savu finansiālo stāvokli un arī zina, kā to izdarīt.

Svari

Zvaigznes iesaka Svariem finanšu sektoru uztvert ārkārtīgi nopietni. Šajā periodā neatkarīgi no tā, ko jūs apņematies, jums viss būs jāizbeidz. Labāk dari tikai svarīgas lietas, nevis šķiež enerģiju uz niekiem. Netērējiet laiku, meklējot papildu ienākumu avotus. Svariem būs tikai viens veids, kā tikt pie naudas – pacietīgs un smags darbs. Jums ir jāpaaugstina sava profesionalitāte. Ikvienam, kurš nenogurstoši strādās, jāatceras par Visuma signāliem, kas tuvākajā nākotnē paredz patīkamas pārmaiņas.

Skorpions

Skorpioniem jābūt uzmanīgiem attiecībās ar  toksiskiem cilvēkiem un enerģijas vampīriem, jo ​​tie var likt finansiālām problēmām parādīties daudz biežāk nekā parasti. Neatlaidība un mērķtiecība – tas ir tas, kam jākoncentrējas no 26. jūnija līdz 2. jūlijam. Iespējams, ka Skorpionu rīcība viņiem nenesīs naudu, bet viņi iemācīsies paļauties uz sevi, kas ir ārkārtīgi svarīgi pašreizējās realitātēs. Skorpioniem vajadzētu pievērst uzmanību saviem dzīves mērķiem. Neptūns sāk kļūt retro stilā nedēļas beigās, tāpēc ir svarīgi šajā jautājumā būt precīzam. Neslēpies aiz tukšu vārdu miglas.

Strēlnieks

Zvaigžņu eksperti iesaka pievērst uzmanību sev, nevis apkārtējo cilvēku nepilnībām. Tas palīdzēs Strēlniekam saprast, ko viņi īsti vēlas no dzīves. No finansiālā viedokļa ikviens sapņo būt bagāts, taču tikai retais zina, kā to sasniegt. Strēlnieki pieder šiem cilvēkiem. Tagad viņiem ir jāizmanto iztēle un jāuzticas savai intuīcijai. Ir svarīgi ieiet plūsmas stāvoklī, lai gūtu panākumus savās vissvarīgākajās lietās. Zvaigžņu eksperti neiesaka ieguldīt vērtīgās lietās. Vēlāk būs iespējams sevi iepriecināt ar dārgu pirkumu. Tagad mums ir jāglābj.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: esiet gatavi negaidītām, nepatīkamām situācijām!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Mežāzis

Mežāžiem šonedēļ var sākties melnā līnija finanšu sektorā un darbā. Nav jābaidās, jo ir iespēja no tā visa izvairīties. Ja jums ir stabili ienākumi, tas ir labi. Pagaidām vislabāk ir izslēgt jaunus ienākumu avotus un papildu nepilnas slodzes darbus. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka tagad labāk neko dārgu nepirkt. Jā, daudzi vēlēsies atrast ienākumu avotus bagātākai dzīvei. Nākotnē tas būs iespējams, it īpaši, ja saprātīgi tuvosies vēlmei. Mežāžiem jākontrolē sevi un jādzīvo savu iespēju robežās.

Ūdensvīrs

Merkurs ir galvenā finanšu planēta un parasti spēcīgs Ūdensvīra patrons. Tā enerģija būs ļoti negatīva, tāpēc sevi motivēt no 26.jūnija līdz 2.jūlijam būs daudz grūtāk nekā parasti. Darbs no spēcīga laba garastāvokļa avota var pārvērsties par kaut ko nepatīkamu. Ja Ūdensvīri var strādāt godīgi, tad Visums palīdzēs viņiem kļūt veiksmīgākiem un bagātākiem nākotnē. Līdz piektdienai nesatraucieties par krasām naudas maiņām, jo ​​tieši piektdien sāksies Neptūna retro fāze. Tāpat jāizvairās no darbībām un ieradumiem, kas atņem cilvēkam enerģiju un spēkus .

Zivis

Lai viss rit savu gaitu. Agri vai vēlu pārmaiņas, kurām lemts notikt šonedēļ, Zivis novedīs pie bagātības un panākumiem, bet tikmēr jādara viss iespējamais, lai noturētos virs ūdens. Dzīvsudrabs vājināsies, pārejot uz Vēža zīmi. Zivīm būs jāmeklē jauni veidi, kā gūt finansiālus panākumus. Darba un naudas sfēra kļūs nestabilāka. Var rasties dilemmas un sarežģītas situācijas. Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm šādu sarežģītu situāciju un problēmu risināšanai izmantot meditāciju. Ir arī svarīgi atcerēties, ka lieli pirkumi var būt bīstami.

Tas ir diezgan normāli, ja baltā svītra mainās uz melnu. Iemācieties pievērst uzmanību kaut kam patiešām svarīgam. Ja esat pateicīgs par to, kas jums jau ir, Visums uzklausīs jūsu lūgumus, padarot jūsu finansiālo dzīvi patīkamāku. Izmantojiet rituālu arī labsajūtai un savu plānu piepildīšanai, ja jūtat problēmu tuvošanos.

Leave a Comment