Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Lauva

Vairāk laika jāpavada darbā un biznesā. Lauvai šis ir lielisks laiks darbam un biznesam. Jūs varat meklēt jaunus hobijus, jaunus vaļaspriekus, gūt peļņu no saviem talantiem. Šīs septiņas dienas ir lieliski piemērotas jaunu ienākumu avotu atrašanai. Nav nepieciešams stāvēt uz vietas, pat ja tagad viss ir kārtībā un viss ir piemērots. Neliela piesardzība un nosvērtība arī Lauvām netraucēs.

Jaunava

Par diplomātiju zvaigznes un planētas apbalvos Devu ar finansiālu veiksmi. Šis ir lielisks laiks darbam ar cilvēkiem. Pastāv tūlītēja finansiāla veiksmes iespēja. Tas nozīmē, ka Jaunavas varēs kļūt pasakaini bagātas vai pielikt mazāk pūļu nekā parasti, taču ar tādu pašu rezultātu kā parasti. Sapņi veidosies un dos šiem cilvēkiem labu garastāvokli. Ir nepieciešams ne tikai veltīgi sapņot, bet arī rīkoties.

Svari

Svari gaida enerģijas lādiņu. Finansiālā veiksme vienmēr būs ar viņiem. Šī ir laba ziņa ikvienam, kurš tērēs daudz naudas vai centīsies nopelnīt vairāk. Pastāv liela iespēja, ka Svaru talantu pamanīs īstie cilvēki. Vairāk jāreklamē sevi un savas spējas. Šīs zīmes pārstāvji šobrīd atrodas emocionālā uzplūdā, tāpēc viņiem laiks jāpavada biznesā.

Skorpions

Galvenais Skorpionu iedvesmas avots nāks no draugiem un ģimenes. Daudzas idejas un projekti saņems spēcīgu atbalstu no viņiem. Ir jācenšas iegūt jaunas zināšanas, jo Merkurs ir ļoti spēcīgs. Nauda laika posmā no 31. līdz 6. mīlēs Skorpionus, pašpārliecināts. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka iesākto darbu novest līdz galam.

Strēlnieks

Ir nepieciešams ne tikai strādāt, bet arī atpūsties. Tagad Strēlniekam noteikti nevajadzētu pārpūlēties. Jāstrādā tik, cik atļauj veselība un veselais saprāts. Nebrauciet paši, mocietiet sevi ar darbu. Būs mierīgs periods bez īpašām finansiālām problēmām. Galvenais ir nemainīt prioritātes un sekot iepriekš pieņemtajiem mērķiem finanšu jomā.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Mežāzis

Mežāžiem nepieciešams vairāk laika, ko veltīt sevis attīstībai. Jebkuras finansiālas grūtības atrisina neatlaidība, tiekšanās pēc labākā. Jūs nevarat apstāties pie tā, jo bezdarbība var radīt finansiālus zaudējumus. Jāizvirza sev jauni, vēl vērienīgāki mērķi, lai nezaudētu tvērienu. Veiksme finanšu sektorā no 31. jūlija līdz 6. augustam būs tuvu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu iemācīties turēt doto vārdu – tas ir galvenais padoms, kura ignorēšana var dārgi maksāt. Ja Ūdensvīri kādam kaut ko apsolīja, tad viņiem tas būs jāpilda ar jebkādiem līdzekļiem. Citādi vienkārši nav. Ir pienācis laiks atbrīvoties no slinkuma un apātijas. Neviens nav ideāls, bet katrs var pietuvoties ideālam. Ūdensvīriem to izdarīt nebūs grūti.

Zivis

Šonedēļ Zivīm vajadzētu būt nedaudz pozitīvākām, lai viņiem tiktu piesaistīta nauda. Iespējamas nejaušas līdzekļu saņemšanas un neparedzēti izdevumi. Ja Zivīm uz galvas uzkrīt nejaušs džekpots, tad viņām jādala nauda ar tiem, bez kuriem tas nebūtu sasniedzams. Vientuļajām Zivīm var būt biroja romantika. Finanšu lietas tas var ietekmēt divējādi, tāpēc labāk būt uzmanīgiem.

Sasniegt vēlamo no 31. jūlija līdz 6. augustam būs vieglāk, nekā šķiet pirmajā mirklī. Viss ir paslēpts mūsu apziņas dziļumos. Ja mēģināsi izvilkt savas ambīcijas un apglabāt bailes, tad viss būs tā, kā vēlies. Ja šaubāties par savām spējām, finansiālai veiksmei izmantojiet biežāk talismanus. Es novēlu jums panākumus.

Leave a Comment