Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. jūlijam: nezaudējiet laiku, jo šis periods būs ideāls, lai sasniegtu visu, ko vēlaties!

Ar finanšu zvaigžņu prognozi ir vieglāk ne tikai plānot finanšu lietas, bet arī sakārtot citas dzīves jomas, jo no mūsu finansiālās labklājības dažkārt ir atkarīgas mūsu iespējas mīlestībā un veselībā.

No 1. līdz 7. jūlijam daudzām Zvaigžņu zīmēm būs iespēja virzīties uz priekšu.

Lai justos pārliecinātāki un tikpat pārliecinoši sāktu otro vasaras mēnesi, mēģiniet izmantot metodes, kas atbrīvos jūs no negatīvām domām.

Šis enkurs mums tagad neder, jo 2. beidzot Merkurs kļūs spēcīgs, un 3. redzēsim tā konfrontāciju ar Plutonu, kas arī dos daudz pozitīvu efektu. Īsāk sakot, ir pienācis laiks rīkoties.

Auns

Zvaigznes un planētas šoreiz ir Auna pusē. Šis būs ļoti labvēlīgs periods darbam un iepirkšanās darbiem. Ir svarīgi domāt par uzvaru un koncentrēties uz katru uzdevumu.

Aunam būs nepieciešama drosme darbā un biznesā. Kas attiecas uz iepirkšanos, tad no 2. jūlija vari sākt sevi un savus mīļos palutināt ar neplānotām dāvanām.

Daļu budžeta var droši tērēt romantiskiem randiņiem, ainavu maiņai, vecu lietu labošanai un ceļojumiem.

Vērsis

Iepriekš zvaigznes un planētas varēja Vērsim krietni sajaukt kārtis, taču tagad viss mainīsies. Šajās septiņās dienās var rasties jauni izdevumi, taču Vērsis tiks ar visu galā un pareizi saplānos budžetu.

Pēc tam, kad Merkurs 2. jūlijā pāries Lauvas zīmē, sāksies finansiāla miera un veiksmes periods. Ja kādi negaidīti notikumi liek Vērsim daudz tērēt, tas galu galā nāks par labu.

Nenākot par ļaunu iekrāt nelielu summu nākotnei.

Dvīņi

Dvīņiem no 1. līdz 7. jūlijam nauda sāks plūst kā pa upi. Zvaigžņu eksperti iesaka strādāt pie sevis un nenovelt atbildību uz citiem cilvēkiem vai likteni.

Lasi vēl: Naudas mēness kalendārs 2024.gada jūlijam: lai veiksme jūs pavadītu it visur un gudrs padoms būtu jūsu kabatā!

Nedēļas vidū pie apvāršņa varētu parādīties peļņas pārsteigums. Tā varētu būt pēkšņa peļņa, ļoti liels pasūtījums, palielinājums vai piemaksa par smagu darbu.

Dvīņiem labāk tagad ieguldīt finanšu līdzekļus profesionālajā izaugsmē. Varat arī kaut ko iegādāties savai mājai.

Vēzis

Zvaigžņu eksperti Vēzim iesaka atbrīvoties no visa, kas traucē kļūt bagātam – piemēram, slinkuma vai neplānotiem izdevumiem, bez kuriem var iztikt.

Mājas ģenerāltīrīšana ieviesīs kārtību šo cilvēku prātos un budžetā. Zvaigžņu eksperti iesaka naudu nedot un neaizņemties, kā arī netērēt savu laiku.

Vēlams paveikt lietas un nesūdzēties par nebeidzamo uzdevumu straumi. Tagad mums ir jādara pēc iespējas vairāk.

Lauva

Pozitīvas emocijas, prieks un optimisms var ļoti labvēlīgi ietekmēt Lauvas finansiālo stāvokli. Lauvas var arī vēlēties pārskatīt savas attiecības ar naudu, it īpaši, ja tā ilgi nepaliek viņu kabatās.

Pievērsiet īpašu uzmanību izmaksām. Ir pienācis laiks atbrīvoties no tiem izdevumiem, kas ievelk jūs finanšu bedrē.

Maksimālai produktivitātei un stabilitātei zvaigžņu eksperti iesaka saglabāt līdzsvaru – nepārpūlēties un nebūt slinkam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment