Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. jūlijam: nezaudējiet laiku, jo šis periods būs ideāls, lai sasniegtu visu, ko vēlaties!

Jaunava

Ir pienācis laiks Jaunavām analizēt savu uzvedību un apziņu. Iespējams, ir kādas nepareizas domas vai bailes, kas traucē gūt finansiālus panākumus.

Mūsdienās ir ļoti svarīgi uzturēt savu māju un darba vietu tīru. Zvaigžņu eksperti arī iesaka laikus atpūsties no 1. līdz 7. jūlijam.

Daudzas Jaunavas var pilnībā aizmirst par atpūtu, pieprasot no sevis neiespējamo, cenšoties realizēt savas finansiālās un darba ambīcijas. Nevajadzētu dot priekšroku naudai uz savas veselības rēķina.

Svari

Svariem nevajadzētu baidīties no pārmaiņām. Finansiālie panākumi ir kaut kur tuvumā, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka atvērt pēc iespējas vairāk durvju.

Jums ir jāizmēģina kaut kas jauns un jātic panākumiem. Svaru intuīcija pateiks, vai viņi visu dara pareizi. Par laimi, zvaigznes un planētas tiksies ar šiem cilvēkiem pusceļā.

Tie palīdzēs Svariem droši izkļūt no sarežģītas finansiālās situācijas un nostiprinās savas pozīcijas biznesā vai darbā.

Skorpions

No 1. līdz 7. jūlijam nevajadzētu ļauties kārdinājumiem. Šajā laikā Skorpioniem uz laiku būs jāpārtrauc naudas tērēšana pa kreisi un pa labi.

Ja vēlaties kļūt pēc iespējas produktīvāks un sākt piesaistīt vairāk naudas, jums būs jākļūst apdomīgākam. Finanšu un biznesa jomā kāds nepatīkams negadījums var novest jūs no maldiem.

Tāpēc Skorpioniem jāvadās nevis pēc sirds, bet pēc saprāta, īpaši tajos jautājumos, kur uz spēles ir liktas lielas summas vai reputācija.

Strēlnieks

Šīs zīmes cilvēkiem ir jāseko līdzi akcijām, atlaidēm un izpārdošanām, kā arī jāpārbauda atsauksmes internetā par lietām, ko viņi vēlas iegādāties.

Tāpat tagad labāk nedot skaļus solījumus kolēģiem, klientiem un priekšniekiem. Zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekam izvirzīt tikai īstenojamus un atrisināmus uzdevumus.

Nav nepieciešams apstāties pie tā, lai jūsu mērķi sāktu piepildīties pēc iespējas ātrāk.

Mežāzis

No 1. līdz 7. datumam Mežāžiem pēc iespējas ir jāatmaksā aizņēmumi un jāatmaksā parādi, ja tādi ir. Mēneša sākumā dzīvošana atbilstoši saviem līdzekļiem palīdzēs viņiem veikt produktīvu un strauju finanšu lēcienu nākotnē.

Kopumā laika posmu no 1. līdz 7. jūlijam var saukt par ļoti labu laiku lietišķai komunikācijai un darba maiņai.

Lasi vēl: Mēness sējas kalendārs dārzniekiem 2024.gada jūlijam

Zvaigznes un planētas atrodas Mežāža pusē, un jebkuri finanšu darījumi būs veiksmīgi, taču tomēr labāk nerīkoties spontāni.

Ūdensvīrs

Šis ir ļoti labvēlīgs periods finanšu tēriņiem. Arī Ūdensvīrs spēs atbrīvoties no satraukuma. Merkurs viņiem parādīs, ka viņi velti uztraucās.

Šie cilvēki varēs būtiski palielināt savus ienākumus, palielinot produktivitāti darbā un biznesā.

Lai jūlijs finansiāli iesāktos pēc iespējas veiksmīgāk, zvaigžņu ekspertiiesaka risināt aktuālās problēmas. Ja ir neatrisinātas problēmas, kas stiepjas no pagātnes, tās ir jāatrisina pēc iespējas ātrāk.

Zivis

Naudas piesaiste ir ne tikai bezgalīgs darbs, bet arī pareiza attieksme. Zivīm tagad ir jāzina, ka viņas ir uz pareizā ceļa, un jātic sev. Šīs zīmes cilvēkiem ir svarīgi pēc iespējas rūpīgāk plānot savus izdevumus.

Jums nekavējoties jānoskaņojas uz to, ka cerības ne vienmēr atbildīs realitātei, taču tajā nav nekā slikta.

Merkura pāreja Lauvas zīmē 2. jūlijā, novembrī, palīdzēs Zivīm kļūt veiksmīgākām un bagātākām. Ir pienācis laiks sevi parādīt.

Eksperti tagad iesaka atbrīvoties no  toksiskiem iestatījumiem, jo ​​Merkurs šajā ziņā kļūs par labāko palīgu ilgu laiku.

Mēģinot nopelnīt vairāk un gūt panākumus darbā, vissvarīgākā būs garīgā sastāvdaļa. Veiksmi jums un godīgu finansiālu vēju.

Leave a Comment