Vecmāmiņas metode, kā palielināt gurķu ražu – rezultāts pārsteigs pat pieredzējušus dārzniekus

Dažreiz gurķi aug ļoti slikti, un dažreiz tas notiek bez acīmredzama iemesla. Šādos gadījumos mūsu vecmāmiņas izmantoja “burvju” maisījumu.

Tas ievērojami uzlaboja gurķu augšanu un nodrošināja bagātīgu ražu. Šis tradicionālais mēslojums pārsteidza pat pieredzējušos dārzniekus ar savu efektivitāti.

Efektīvs un Lēts Risinājums

Šis produkts ir piemērots ikvienam, jo ​​tas ir gan lēts, gan ļoti efektīvs. Viss, kas nepieciešams, ir vienkāršas sastāvdaļas, kas ir viegli pieejamas un nekaitīgas augiem un videi.

Nepieciešamie Materiāli

Lai pagatavotu šo “maģisko” mēslojumu, jums būs nepieciešams:

3 litru stikla burka

Sīpolu mizas

Pagatavošanas Instrukcijas

Sagatavošana:

Apmēram līdz pusei piepildiet 3 litru stikla burku ar sīpolu mizām. Mizas nesablīvējiet, lai tām būtu vieta, kur izplesties.

Uzlejiet karstu ūdeni (apmēram 85-90 grādi) līdz burkas malai.

Maisīšana:

Rūpīgi samaisiet saturu, lai sīpolu mizas pilnībā samitrinātos.

Ievilkšanās:

Atstājiet maisījumu ievilkties apmēram dienu. Šajā laikā ūdens izvilks no mizām visas derīgās vielas.

Lasi vēl: Naudas mēness kalendārs 2024.gada jūlijam: lai veiksme jūs pavadītu it visur un gudrs padoms būtu jūsu kabatā!

Atšķaidīšana:

Pēc 24 stundām vēlreiz samaisiet maisījumu un pēc tam atšķaidiet to ar ūdeni proporcijā 1:10.

Lietošana

Gurķus var laistīt ar šo mēslojumu pēc laistīšanas ar vienkāršu ūdeni. Tas nodrošinās, ka augsnes struktūra ir saglabāta un barības vielas tiek optimāli uzņemtas.

Papildu Padomi

Regulāra Barošana:

Lai nodrošinātu labu ražu, regulāri barojiet gurķus ar šo maisījumu visas augšanas sezonas laikā.

Papildu Sastāvdaļas:

Ja vēlaties vēl vairāk uzlabot mēslojuma iedarbību, varat pievienot nedaudz koka pelnu vai komposta šķidruma, kas bagātinās maisījumu ar papildus minerālvielām.

Augsnes Sagatavošana:

Pirms gurķu stādīšanas pārliecinieties, ka augsne ir labi sagatavota un bagāta ar organiskām vielām. Tas nodrošinās, ka gurķi saņems visus nepieciešamos elementus optimālai augšanai.

Novērošana un Pielāgošana:

Regulāri novērojiet augus un pielāgojiet mēslošanas biežumu un daudzumu atbilstoši to vajadzībām. Dažādiem augiem un dažādos augšanas posmos var būt nepieciešams vairāk vai mazāk barības vielu.

Izmantojot šo vienkāršo, bet efektīvo “burvju” maisījumu, jūs varēsiet ievērojami uzlabot gurķu ražu un baudīt veselīgus, sulīgus augļus visu sezonu.

Šī metode, balstoties uz senču gudrību, ir pierādījusi savu efektivitāti un paliek aktuāla arī mūsdienu dārzkopībā.

Leave a Comment