Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 29. janvāra līdz 4. februārim: pieaugs veiksme biznesa jomā!

Lauva

Finanšu jomā Lauvām labāk bez ierunām neuzticēties citiem – īpaši, ja runa ir par dažāda veida saistībām. Piemēram, tagad labāk neaizdot. Ja “zem matrača” guļ daudz naudas, labāk to tērēt sev, pierakstoties kursos vai pērkot biļetes atvaļinājumam – tā būs labākā aizsardzība un ieguldījums. Lauvām arī labāk uz laiku samazināt saziņu ar cilvēkiem, kuri daudz runā, bet neko nedara.

Jaunava

Jaunavām, zvaigžņu eksperti iesaka tērēt naudu savai veselībai un enerģijas stiprināšanai. Nākotnē tas palīdzēs ietaupīt nopelnīto naudu vai ievērojami palielināt ienākumus, kad zvaigžņu situācija pasliktinās, un šāds laiks ir tepat aiz stūra. Mērens iepirkšanās veids un došanās uz interesantām vietām kopā ar draugiem vai otru cilvēku var palīdzēt tikt galā ar stresu. Gara spēks ir pilna maciņa garants.

Svari

Plānošana būs prioritāte Svariem, kuri vēlas palielināt savu budžetu un piesaistīt bagātību un labklājību. Svariem ir jābeidz mēģināt darīt visu uzreiz un jāizstrādā skaidra un precīza stratēģija. Tādā veidā Svari varēs palielināt savus ienākumus vai noteikt pareizo kursu nākotnei. Iepirkšanās būs visveiksmīgākā jebkurā nedēļas dienā. Galvenais, lai nauda tiktu iztērēta labā noskaņojumā.

Skorpions

Lai nauda biežāk ieplūstu rokās, Skorpioniem jāsaglabā miers. Šonedēļ bez izturības nekur nevarēsi doties – gan darījumos, gan iepirkšanās laikā. Tāpat labāk ir nogriezt vai ignorēt citu negatīvismu. Labi klājas tiem Skorpioniem, kuru bizness ir saistīts ar tirdzniecību un darījumu slēgšanu. Šonedēļ ir svarīgi rīkot svarīgas tikšanās, no kurām atkarīga finansiālā nākotne.

Strēlnieks

Tie, kas dzimuši zem Strēlnieka zīmes, var gūt ievērojamus panākumus gandrīz jebkuros centienos. Dzīves finanšu sfērā viņiem jau sen pagājis zelta laiks, kas jāizmanto maksimāli. No 29. janvāra līdz 4. februārim jāseko saviem sapņiem un nesteidzas no vienas galējības otrā. Var ieklausīties gudru cilvēku padomos. Zvaigžņu eksperti arī iesaka izdzīt no dvēseles skaudību un šaubas.

Lasi arī: Visdrosmīgākie zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas nebaidās ne no kā!

Lasi arī: Retas dvēseles cilvēks! Labvēlīgākās zvaigžņu zīmes pārstāvis – kas viņš ir?

Mežāzis

Mežāži uzskata, ka visus šķēršļus var pārvarēt, taču šonedēļ tā nav tikai ticība labākajam, jo ​​planētas patiešām centīsies panākt, lai visas problēmas pēc iespējas ātrāk pazustu. Uz bagātību svarīgi virzīties soli pa solim, nesteidzoties: izvērtē situāciju, izlem, ko var mainīt un uzlabot tieši tagad, pēc nedēļas, pēc mēneša. Mežāži var droši mainīt darbu, atvērt biznesu un ieguldīt naudu pašattīstībā.

Ūdensvīrs

Visticamāk, ka šonedēļ Ūdensvīriem bieži nāksies izdarīt izvēli, kuras pareizība noteiks viņu finansiālo situāciju nākotnē. Uz priekšu var draudēt divi potenciāli ienesīgi projekti un vairākas vienlīdz svarīgas dārgas iegādes. Nav nepieciešams vilcināties – ir svarīgi vienkārši saprast, kas būs vislabākais jums, jūsu ģimenei, jūsu biznesam. Ūdensvīriem ir nepieciešams optimisms un spēja ieklausīties intuīcijā.

Zivis

Zivīm šajā posmā nevar uzticēties ar nelielu piesardzību. Jā, laiks ir super labvēlīgs, taču labāk ir rūpīgi tērēt naudu, plānot budžetu un rūpīgi pārbaudīt iegādāto preču kvalitāti. Šis ir labākais periods jaunu lietu uzsākšanai, darba iedvesmas meklēšanai, biznesa atvēršanai un lietišķu paziņu veidošanai. Var doties arī komandējumos.

Novēlam labu un naudas bagātu nedēļu. Un pat ja veiksme no jums ir novērsusies, neuztraucieties, jo ir trīs veidi, kā atgriezt veiksmi. Izmantojiet zvaigžņu ekspertu padomus savā labā, analizējot katru konkrēto situāciju.

Leave a Comment