Garo zeķu etiķete: kas padara sievieti vulgāru

Zeķes-golfi un imitācija

Pēdējo sezonu laikā, pēc stilistu domām, ir populāras biezas zeķes-golfi, ar trikotāžas gumiju, kuras uzvelk uz zeķubiksēm.

Lasi arī: Pacelta un elastīga sēžamvieta – tas ir vienkārši!

“Šis variants ir populārs skolnieču, studentu vidū, kas ģērbjas ikdienas stilā. Garumā tie ir tieši virs ceļgala. Tā pat ir arī izplatīts, ka zeķe ir redzama no zābaka, “Arkhipova minēja piemērus.

Aktuālas ir arī zeķbikses ar zeķu imitāciju. “Tas ir vakara, nedēļas nogales variants. Iet kopā ar kaut ko vieglu. Ar mini svārkiem un stiletto papēdi tas būs vulgāri. Un, ja kurpes ir uz plata papēža, virspusē taisna vai vaļīga kleita, tad izskatās pārsteidzoši interesanti un koķetīgi, “piebilda Proskurina.

Kā atrast savu izmēru

Sistēmas izmēri ir noteikti no viena līdz sešiem vai ar Eiropas standarta sistēmu: S (small) – mazs, M (middle) – vidējs, L (large) – liels, XL (ekstra large) – ļoti liels.

Lineāls malā pēc augstuma un svara. Uz katra zeķu iepakojuma ir tabula, vertikālā kolonna – augstums, horizontālā – svars.

Lasi arī: 9 zīmes, ka drīz jūs satiksiet mīlestību

“Dažas meitenes, izvēloties zeķes, sevi nenovērtē vai pārvērtē. Piemērīt šo lietu nesanāks, tev jāuzticas konsultantiem, viņš jums pateiks – modelis ir lielāks, izmērs ir liels un tā tālāk, “teica Proskurina.

Imidža stiliste paskaidroja, ka jums ir nepieciešams izstiept zeķi līdz augšstilba vidum vai tālāk. Jebkurā gadījumā jums vajadzētu koncentrēties uz svārkiem.

Intīma detaļa

Lai novērstu zeķes no slīdēšanas, tās vienmēr tika piestiprināti pie speciāla jostas. Mūsdienīgie izstrādājumi visbiežāk tiek piestiprināti pie kājas, pateicoties silikona gumijai, kas ir zeķes iekšpusē. Un josta ir kļuvusi par intīmā skapja un pielietojuma elementu.

Lasi arī: Šo četru zodiaka zīmju pārstāvji parasti pieprasa sev lielāko uzmanību: Tas nav obligāti slikti

Buduāra stiliste Tatjana Kojčeva YouTube kanālā Garterblog iesaka izvēlēties jostu ar metāla turētājiem. To skaits svārstās no viena līdz sešām, klasiskajā versijā – četri stiprinājumi.

Viņas pieredzē, jo mazāk stiprinājumu, jo sliktāk zeķes turēsies, un jo platāka josta, jo mazāk tā slīdēs nost.

Zeķes var piestiprināt tieši augšdaļai vai korsetei. Nav stingra noteikuma, kam jābūt augšpusē – apakšbiksītēm vai jostai. Viss ir atkarīgs no modeļa.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāla…

COMMENTS

Leave a Comment