Horoskops 1.februārim – esiet pārliecināti!

Šī diena būs daudz sološa, lai gan daudziem vajadzēs paļauties tikai uz sevi!

Auns
Šajā periodā nedariet neko, ko dvēsele nevēlas. Pie svarīgām lietām varat atgriezties vēlāk. Un, ja jūs tagad sevi ar varu piespiedīsiet, tad jūs nožēlosiet, ka tik daudz laika un enerģiju esat pavadījis velti. Šī diena ir labvēlīga visam, kas saistīts ar mīlestību.

Vērsis

Šajā dienā jūs varat būt sliktā garastāvoklī. Bet mēģiniet neļaut vaļu jūsu negatīvajām emocijām. Tas var pagriezties ļoti nelabvēlīgā veidā. Neatkarīgi no kārdinājuma izbēgt no realitātes, piemēram, ar alkohola vai mierinātāju palīdzību, kārdinājumam padoties nav tā vērts.

Dvīņi

Lietas veiksmīgi tiks realizētas, ja visās lietās jūs ievērosiet godīgus noteikumus. Tiklīdz jūs darīsiet kaut ko nelietīgi, jūs nekavējoties saņemsiet sodu. Un tas var sabojāt jūsu reputāciju. Ar mīļoto cilvēku jums vajadzētu būt maigam un izrādīt lielāku iztēli kopīgā spēlē.

Vēzis

Pat ja šodien esat par kaut ko nobažījies vai nelaimīgs, un vēlaties visam pielikt krustu, nesteidzieties darīt. Ar to jūs neatrisināsiet savas problēmas, bet tikai pastiprināsiet tās. Tagad tavā ceļā var būt nežēlīgi un ļoti nepiemēroti cilvēki. Tāpēc esi gatavs tam.

Lasīt arī: Sekmīgas laulības pazīmes

Lauva

Šī diena ir labvēlīga gan sirsnīgiem jautājumiem, gan diezgan aktīvajam radošajam procesam. Un šajos un citos jautājumos jūs parādīsiet sevi kā izcilu personību un varēsiet iekarot apkārtējo personu apbrīnu. Šīs zīmes vientuļie pārstāvji ar lielu varbūtības pakāpi tagad var atrast savu otro pusīti.

Jaunava

Šajā dienā neļaujiet sev iejaukties lietās, kas ir apšaubāmas. Un arī tagad nevajadzētu dzert alkoholu, jo jūs nespēsiet aprēķināt devu, un tie, kas gūst labumu no tā, to izmantos. Tagad jūsu devīze ir pašsavaldība.

Svari

Tagad laiks, kā nekad, ir ideāli piemērots atpūtai. Tāpēc, ja jūs ilgi gribējāt kaut ko nopirkt, satikt kādu vai doties kaut kur, nekavējaties. Arī šī diena ir labvēlīga jaunām attiecībām. Ja kāds jums patīk, tad nepadodieties un iepazīstieties.

Skorpions

Šodien vajag censties izdarīt vairāk. Nemēģiniet saglabāt to, kam nav nekādas vērtības, un jūs to turat tikai tādēļ, ka esat pieradis. Nav labs laiks, lai skaidrotu mīlas attiecības, iespējami strīdi, maldinājumi un citas nepatikšanas.

Lasīt arī: 18. sezonas Ekstrasensu cīņas uzvarētāja Konstantīna Gecati prognoze 2018. gadam

Strēlnieks

Jūs varat sākt plānot izmaiņas, kuras jau sen vēlējāties īstenot. Tagad ir labvēlīgs periods pārmaiņām profesionālajā darbības jomā. Vienīgais brīdinājums: neejiet pār līķiem. Diena var izrādīties daudz sološa jautājumos, kas saistīti ar mīlestību.

Mežāzis

Tagad jūs, iespējams, nevarēsiet objektīvi novērtēt situāciju gan profesionālajā jomā, gan personiskajās attiecībās. Esiet uzmanīgi ar visu, ko jums piedāvā vai sola. Neuzticieties tik daudz, cik pārbaudiet.

Ūdensvīrs

Šajā dienā nelūdziet neviena palīdzību vai atbalstu, jo jūs spējat tikt galā ar jebkuru uzdevumu. Jūs izmantosiet spēku un iedvesmu attiecībās ar savu mīļoto vai jaunu iepazīšanos, kas var ietekmēt jūsu emocionālo stāvokli.

Zivis

Šodien viss būs atkarīgs tikai no jūsu vēlmēm. Tomēr mēģiniet izvairīties no liela cilvēku pūļa, jo pūlī jūs var sagaidīt ne ļoti patīkams pārsteigums, sākot ar atklātu nežēlību un beidzot ar kabatzagļiem.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment