Sekmīgas laulības pazīmes

Laulības laikā esat paspējuši aizmirst to, kas tevi piesaista tavam mīļajam? Mēs iesakām atsvaidzināt savas atmiņas un pārliecināties, ka jūsu vīrs ir labākais.

1. Viņš nemēģina tevi mainīt

Vīrietis un sieviete, kad sāk tikties, skatās viens uz otru ar rozā krāsas romantikas un kaisles brillēm. Taču laiks iet, un mēs sākam dzīvot ar īstu personu, nevis ar attēlu, kuru esam izveidojuši. Vai tavs mīļais tevi pieņem, ar visām priekšrocībām un trūkumiem? Vai viņš zina, ka jums ir iemesls darīt tā vai savādāk, un uzticas taviem lēmumiem? Viņš ir pieradis, ka jūs atstājat kafijas krūzi pie datora, un, kaut arī tas dažreiz kaitina, gatavs ar to samierināties? Viņš pat piekrita paturēt kaķi, lai gan tas viņam vienmēr bija vienaldzīgs, jo jūs to atvedāt mājās? Jā, tā patiešām ir mīlestība!

Lasīt arī: 5 soļi, lai atbrīvotos no vientulības

2.Viņš dalās ar jūsu panākumiem

Jūsu persona ir viena no viņa iecienītākajām sarunu tēmām: viņš ir gatavs dalīties ar draugiem un ģimeni, ar visiem jūsu dzīves notikumiem. Vai jūs saņēmāt paaugstinājumu? Vai jūs pavadījāt laiku ar savu draudzeni interesantā ceļojumā? Vai esat pabeigusi jaunu izšuvumu, kas dekorē jūsu viesistabu? To visu jūsu laulātais, ar prieku (un bez skaudības ēnas), apspriedīs ar visiem, kas ir gatavi uzklausīt viņu. Citiem vārdiem sakot, viņš joprojām ir jūsu lielākais pielūdzējs.

3. Viņš nebaidās no tavām asarām

Daudzi vīrieši ar grūtībām iztur savu draudzeņu vardarbīgās emocijas, varbūt tāpēc, ka viņi jūtas vainīgi vai bezspēcīgi palīdzēt. Bet jūs varat raudāt uz jūsu mīļotā plašā pleca bez neērtības. Viņš labi pārzina jūsu garastāvokļa nianses un var noteikt, kad jūs esat nopietni sarūgtināta, un nepieciešams atbalsts, un, kad gala filma vienkārši bija negaidīti aizkustinoša.

4. Jums nav nekā par ko sūdzēties.

Kad kompānija draudzeņu gatavojas tērzēšanai un dalās noslēpumos, jūs klusi un ar nelielu mulsuma sajūtu, klausāties sarunas pa tēmu: “Mans vīrs atkal izdarīja kaut ko nepareizi.” Pirmkārt, jums vienkārši nav par ko sūdzēties – viss ir kārtībā jūsu ģimenē, un jūs nevēlaties sevi parādīt atklāti. Otrkārt, jūsu attiecības ar savu vīru, attiecas tikai uz jums abiem, un, ja jūs neesat apmierināta ar kaut ko, mēģiniet rast risinājumu, nevis dodaties tenkot ar draudzenēm.

5. Viņš ir uzmanīgs pret sīkumiem

Protams, jūs esat kopā ilgi, un romantika ir beigusies. Bet paradumi no medusmēneša, joprojām ir dabiska daļa no jūsu dzīves: vīrs bez atgādinājuma atver durvis, palīdz uzvilkt mēteli vai pat var veikt diezgan bruņniecisku aktu un aiznest līdz mājām uz rokām, ja jaunās kurpes berzē kājas. Un vēl viņš atceras, ka tu mīli īrisus un balto šokolādi. Visas šīs uzmanības zīmes saka ne tikai, ka viņš ir labi audzināts, bet ka viņš redz tevī īstu sievieti.

Lasīt arī: Depresija tiek atcelta: kā pārvarēt ziemas melanholiju

6. Viņš saka, ka viņš skumst

Frāze “es noskumu” abiem no jums ir ne tikai standarta frāze, bet tas, ko jūs patiešām izjūtat. Pat ja jūs neesat redzējušies dažas stundas – vīrs atrod laiku, lai rakstītu jums īsziņu vai zvanītu un pajautātu, kā gāja un ko nopirkt pie vakariņām. “Es skumstu” jūsu ģimenē nenozīmē “man slikti bez tevis”, bet “ar tevi man ir daudz labāk”.

Tātad, jūs esat pārliecināts, ka jūsu vīrs ir labākais? Vai esat pārliecināts, ka jūsu jūtas vēl ir svaigas un spilgtas? Un tā, lai tās tādas paliktu daudzus gadus, psihologi iesaka sievietēm runāt biežāk 3 burvju frāzes.

1. Kāda laime, ka es tevi satiku! Jūs taču pret to neiebildīsiet, vai ne? Galu galā, tieši šo vīrieti izvēlējāties no desmitiem citu.
2. Tu esi tik labs man! To darot, viņu vajag apskaut “vienkārši tā pat vien”. Viņam vajag jūsu mīlestību un glāstus.
3. Es esmu aiz tevis kā akmens sienas. Galu galā, jūsu vīrs bija un joprojām ir ģimenes galva.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment