Horoskops 9. maijam – izvēles brīvība, interesanti piedāvājumi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 9. maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

 Auns

Šī diena simbolizē apātiju, slinkumu. Iespējams, ka, lai veiktu ikdienas pienākumus, jums būs jāpieliek lielas pūles. Sazināties ar gudrākiem un pieredzējušiem cilvēkiem, mācieties no tiem izturību pirms dzīves pārbaudēm.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada maijam – sāciet visas atliktās lietas!

Vērsis

Iespējams, ka tavi plāni kļūt strauji bagātam nebūs pamatoti. Kosmiskā ietekme neveicina finanšu jautājumu risināšanu, jo īpaši saistībā ar nekustamā īpašuma pirkšanu un pārdošanu. Atceliet diskusiju par nopietniem profesionāliem jautājumiem, jo ​​jūs varat nonākt Krā***ku rokās.

Dvīņi

Plānotajos plānos var būt neparedzētas izmaiņas, kas var neatgriezeniski izspiest Dvīņus no ierastās rutīnas. Iespējams, konfrontācija komunikācijā, ikviens uzstās uz savu viedokli, neklausoties citus. Intimitāte nedod prieku. Atlieciet sarunu ar mājsaimniecības dalībniekiem. Zaļā tēja, kas stiprina sirdi un As**svadus, palīdzēs mazināt nogurumu.

Vēzis

Šodien daudz laika, lai varētu veikt mājas darbus. Galvenais aprūpes pienākums Vēzim atrodas uz viņa pleciem. Iespējams, atkārtota diskusija par dažām ilgstošām problēmām. Svarīga lieta būs vecāku un citu vecāku radinieku problēmas. Negaidiet tūlītēju situācijas uzlabošanos, jo jūs uzreiz neredzēsiet iepriekšējo pūliņu rezultātus, lai atrisinātu svarīgas problēmas vai labiekārtošanu mājās.

LASI ARĪ: Retrograda Saturns un Plutons Mežāzī: kā izvēlēties pareizo ceļu!

Lauva

Šodien jūs varat daļēji atrisināt materiālās problēmas, iegūstot procentus vai atgriežot ilgstošu parādu. Veiksmīga būs iepirkšanās, lai iegādātos jaunus mājsaimniecības sīkumus. Labvēlīgs starta remonts vai cita uzņēmējdarbība, kas novedīs pie izmaiņām un dzīves atjaunošanas.

Jaunava

Planētu mijiedarbība padarīs šo dienu labvēlīgu finanšu jautājumu risināšanai. Paaugstinās izgudrošanas un iniciatīvas spējas, kas ļaus daudziem no viņiem gūt ievērojamus panākumus profesionālajā jomā. Rūpīgi ievērojiet iepriekš izklāstīto plānu visos finanšu jautājumos.

Svari

Iespējams, ka planētu stāvoklis radīs saspringtu atmosfēru mājās. Attiecības ar mīļajiem draud nonākt strupceļā. Lai izvairītos no kļūdām, labāk neko nedarīt. Mēģiniet mierīgi izprast situāciju. Visticamāk tās rašanās iemesli ir dziļi sevī.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada maijam – saspringts mēnesis pāriem!

Skorpions

Šī diena ir labvēlīga daudzu problēmu novēršanai. Ekspertu konsultācijas, veicot dažādus diagnostikas veidus, ļaus noteikt mazākās kļūdas un veikt pasākumus, lai tos novērstu. Preventīvās procedūras dos maksimālu efektu.

Strēlnieks

Planētu stāvoklis dod priekšroku Strēlnieku aktivitātes spilgto un teātra formu izpausmei, piemēram, prezentācijām, reklāmai un dažādām izstādēm. Jūtieties brīvi uzņemties papildu pienākumus, jūsu enerģija būs pietiekama, lai izpildītu superuzdevumus un pilnīgu radošo pašizpausmi.

Mežāzis

Zvaigznes brīdina par strauju Vese***as pasliktināšanos, tāpēc iepriekš veiciet profilakses pasākumus. Kāds nelabvēlis izplatīs baumas. Tiem, kas cieš no hroniskām arodslimībām, ir jākontrolē viņu Vese***as stāvoklis. Mēģiniet neņemt nepatīkamas ziņas tuvu pie sirds.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Ūdensvīrs

Iespējams, ka ir jāpieņem lēmums par dažiem steidzamiem jautājumiem, kas vairākkārt ir atlikti. Radošas personības gaida panākumi sabiedrībā. Intuīcija jums pateiks, kur sākt, uzsākot visgrūtākos projektus. Jebkurā gadījumā jums ir jāizmanto visa jūsu enerģija, bagātīgā iztēle, mākslinieciskums un atjautība.

Zivis

Šī diena var būt produktīva. Jūs varēsiet palielināt komandas disciplīnu, uzlabot darba organizāciju, nostiprināt savu oficiālo nostāju kopumā, izmantot pienācīgi attīstītās iespējas. Jūs varēsiet pilnībā izpildīt savas vēlmes, ja jūs izmantojat savu spēju brīvi pārvietoties jebkurā sociālajā situācijā un atrast izeju no jebkādām grūtībām.

avots: vedmochka

Leave a Comment