Horoskops 10.martam: lieli notikumi nav aiz kalniem

Šodien sagaida dažādi notikumi: gan pozitīvi, gan negatīvi. Iespējami patīkami romantiski piedzīvojumi!

Auns

Ja jūs viss pareizi novērtējat, tad jūs gaida prieks. Jūs sasniegsiet to, kas iepriekš nebija iespējams. Jaunajiem romantiskiem hobijiem ir pienācis laiks. Ja ir vēlme mainīt personīgo dzīvi uz labo pusi, tad iespēja jums tiks piešķirta.

Vērsis

Šajā periodā jūs satricinās šķēršļi, kas skar gandrīz visas darbības jomas. Daudzi gadījumi tiek pārtraukti tādu iemeslu dēļ, kas nav atkarīgi no jūsu kontroles. Bet strupceļa situācijām nevajadzētu rasties, ja vispirms jūs ieviešat loģiku un pacietību un neiederas negatīvās emocijās.

Dvīņi

Jūs varat sasniegt lieliskus rezultātus gan profesionāli, gan personīgi. Tagad jums nav nepieciešams izvairīties no diskusijām, aktīvi piedalīties tajās. Tavs spēks šajā stadijā ir ietverts vārdos, un jums to prasmīgi jāizmanto. Tomēr mēģiniet veikt, nosakot savus vārdus, nerādiet vardarbīgas emocijas.

Vēzis

Tagad iesaistīties nākotnes plānošanā. Būtībā tas attiecas uz jūsu profesionālo darbību. Tagad jūsu galva strādās nostiprinātā režīmā. Diena var radīt patīkamus pārsteigumus mīlestības attiecībās. Laiks ir labs jaunām paziņām.

Lasīt arī: Ār*ti nosaukuši vispieejamāko produktu pret vēzi

Lauva

Tagad labāk nav sākt jaunu biznesu. Diena ir labvēlīga jaunām paziņām, tikšanās ar veciem draugiem un kolēģiem, vienīgā lieta, kas neradīs pietiekamu apmierinātību, ir profesionāla darbība. Tagad jums būs garlaicīgi iekarot karjeras augstumus. Taču atbalsts būs mīļotā cilvēka uzmanība un rūpes.

Jaunava

Šajā dienā jūs labāk uzņemat nogaidīšanas un novērošanas attieksmi, jo, ko jūs mēģināt darīt tagad, viss darbosies ar pilnīgi pretēju rezultātu. Attiecībās ar mīļoto personu nav paredzamas īpašas izmaiņas. Centies izvairīties no strīdiem un izskaidrot attiecības.

Svari

Jūs varat pakļauties savām ilūzijām vai citu ietekmei. Tādēļ labāk ir atlikt lēmumu pieņemšanu, no kuriem atkarīga jūsu nākotne. Tagad jūs nevarat panākt kompromisus ar savu sirdsapziņu, kā arī neizprotat attiecības.

Skorpions

Šajā sarunu dienā jums jāievēro šis noteikums, nevajadzētu solīt. Klausieties vairāk un paužiet savu viedokli mazāk. Iespējams, tagad jūsu profesionālajā darbībā ir izmaiņas, un, ja jums izdodas virzīt laiku, jūs varat ieņemt spēcīgu vietu saulē.

Lasīt arī: Kādas ir dzemdību priekšrocības pēc 30 gadiem?

Strēlnieks

Labvēlīgs laiks jebkuram biznesam. Ja plānojat mainīt savu profesionālo darbību, neatlieciet to uz ilgu laiku. Daudzas pozitīvas emocijas radīs tikšanās ar draugiem un tuviem cilvēkiem.

Mežāzis

Liktenis tagad dod iespēju uzlabot savu situāciju. Tuvākajā laikā pēc lēmuma pieņemšanas netiks apšaubīta un pārbaudīta, jo zibens ātrā atbilde izrādīsies pareiza, un situācijas atspoguļošana un rūpīga analīze novedīs pie nepareiziem secinājumiem. Ar mīlestības plānu pozitīvā puse var mainīties.

Ūdensvīrs

Nevajadzētu rasties lieliem notikumiem un incidentiem. Profesionāli šis periods ir grūts. Ar jauniem ienākumu avotiem piesardzīgi. Izskaidrot attiecības ar tiem, kas jums dārgi, nevajadzētu. Centieties izvairīties no konflikta situācijām.

Zivis

Tagad jums būs grūti atrast kopīgu valodu ar tiem cilvēkiem, ar kuriem vienkārši ir jāpieņem vienots viedoklis. Varbūt jums būs jāatrod vecs piezīmju grāmatiņas un jāizveido saites, kas radīs jaunas perspektīvas.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment